Змащений робочий офіс для власного захисту:

(Придбання та учбування авторів, збережених)

1) Я був пізно, тому що я залишив будинок в поганий час.

Я пішов в магазин, щоб купити деякі речі. Я вирішив взяти автобус, щоб заощадити час, але я не можу це зробити, тому що на шляху від магазину до метро, проходячий автомобіль згортається водою з пуделя. Я мав піти додому, щоб отримати зміни. Я не буду занадто пізно.

Я був пізно для роботи сьогодні, тому що я пішов додому в поганий час. Наклейка маски і була дуже помадою цього процесу.

Я був пізно для роботи, тому що я не почула тривогу.

Більше 2 годин... На телефоні в ніч, акумулятор сидів, сигналізація відійшов і перезапуск.

Я був час в кінці, тому що я мав шлунок вранці, і я мав залишитися в домашніх умовах.

2) Пізте сьогодні за годину за рахунок виклику і очікування сантехніки в домашніх умовах (через незначний випадок). Я працюю сьогодні.

Я прибув на 13:30 a.m. сьогодні і залишився там з особистих причин.

(3) Я був 1 годину і 15 хвилин пізно сьогодні, тому що я перезапуск. Я працюю сьогодні.

Я був 1 годину 10 хвилин пізно сьогодні, тому що я перезапуск. Я працюю сьогодні.

Я був 1 годину 40 хвилин пізно сьогодні, тому що я перезапуск.

Я працюю 50 хвилин сьогодні і 50 хвилин завтра.

(4) Я повинен зустрітися з гостями, що приїхали до мене і поставити їх в готель.

Виявилося, що мені довелося зробити це 8-

Я, ймовірно, не буду працювати сьогодні, або я буду пізніше, і я мав деякі алергії над тілом.

(5) На жаль, сьогодні я був пізно для роботи через особисті обставини (щодо того, що я пішов в житловий офіс для бізнесу, і є можливість...

(6) На жаль, я не можу приїхати до роботи сьогодні, 7 липня через розрив дверного замка :/

Сьогодні, 3 березня, я був пізно завдяки надзвичайно незадовільній роботі VTB24 Банку, яка забезпечує обслуговування зарплатного рахунку. З банкоматів обмежити кількість грошей, які ви повинні використовувати касовий реєстр, в черзі, в якому я стояв на одну годину. Саме обслуговування було непросто, так як «комп'ютер переповнений» під час операції.

На жаль, низька поширеність відділень банку і режим їх роботи залишає мало вибору на час їх відвідування.

7) Він не був від робочого місця на 2 дні - в четвер і п'ятницю 3 та 4 липня 2008 року.

«без тимчасового посвідчення інвалідності»

(8) Я був пізно для останнього поїзда з Лобні до довгої перерви в пасажирському трафікі, в результаті чого я прибув до офісу тільки зараз. Про свою пізність оперативно попередила Жорю як найактивніший з лідерів, до якого працівник Романовський безпосередньо підзвітний.

(9) Через страшні джеми руху на Севастополі, Подольську, вимити, Лусінов, Андрєєв та інші девілі

За годину через дорожні варення на вул. Підольській та повна відсутність паркувальних місць

Час запізнення через скидання в районі Тула.

Учора через поїздку до страхування, сьогодні просто перезавантажити, тому що вчора ліва робота на ніч.

Задоволення через погане здоров'я і крім того, щоб очікування нашого паркувального простору бути вакантним (і не чекали).

10) Я залишаю раніше. За день народження, наші колеги подали мені квитки на концерти тільки сьогодні. :/

Не пізно завтра. МГТС відремонтує телефон, майстер повинен приїхати вранці до 16.

11) Ігор *** прийде пізно сьогодні або ні. Труба лопається в своєму будинку, чекаючи сантехніки.

12) попросила лідера залишити на початку вирішення проблем у світі.

13) Я був 2 години пізно для роботи сьогодні, тому що я мав змінити замок дверей.

Я був пізно для роботи сьогодні, тому що мої сусіди затопили мене. Я працюю, що час на інші дні.

14) Сьогодні Я був 2 години пізно, дав ін'єкції до кота і взяв його до ветеринарної клініки. Він стрибав з 5 поверхового вікна.

15) Зникнути через труднощі трафіку

16) Причиною затримки є скасування поїзда, я збираюся з дачі

Сьогодні і вчора я здорові зуби в стоматології.

Для тваринництва необхідно дістатися до магазину, і він відкриває від 10 м.

Ігор мав піти додому раніше, оскільки його домашні двері зламали, а його родина залишалася на вулиці.

17) Я затримував сьогодні через несправність системи охолодження в машині, яка вимагає зміни маршруту і ремонту родовищ.

Сьогодні я був пізнім за роботу, тому що я переповнений і навіть до того, як палі було в дорозі на проспекті Осташковка-Єнісевська і Мира.

Сьогодні я, ймовірно, буду пізно близько 2,5 годин у зв'язку з рятувальною роботою, щоб допомогти Саші Залески.

18) Я хочу залишити роботу раніше, очевидно, що щось було спало мене в кав'ярні.

19) Антон *** застряг у трафікі і буде трохи пізніше звичайного.

20) Я пішов рано, тому що я був запрошений на вечірку з нашими шпильками.

Я був пізно сьогодні, тому що я був на вечірці.

Моя пізность сьогодні викликана банальним висипом.

21) Сьогодні Я був 1 годину і 3 хвилини пізно, через те, що важко дістатися до Москви, так як поїзди були скасовані, і це не так легко залишити на таксі.

22) був пізно за годину, адже він шукав годину і половину, де до парку, знову заблокував половину Глтніковської і по всій вулиці - дорожні джеми, адже всі припарковані в трьох рядах.

23) Сьогодні, в п'ятницю, одинадцятого квітня, я прибув на роботу пізно через те, що я затримав стоматолога.

Я, Ігор ***, був пізно вранці частина роботи сьогодні через занадто довгий зв'язок з стоматологом.

24) Я був за годину пізно сьогодні, тому що автобус був в дорозі.

25) Я заготів, щоб встановити мій сигнал минулого дня, і я був 45 годин пізно. Я шкода.

Сховати трохи сьогодні, мабуть, змінено годинник. Я шкода.

Я натискав кнопку неправильної сигналізації сьогодні і трохи скидати.

За 20 хвилин, але через завантаження корму Сименова було пізно протягом півгодини в кінці.

Знайшли протікання газу на кухні і зняли вихідний день з роботи, так як спроби заблокувати головний кран був невдалим.

Я забув мій гаманець в домашніх умовах сьогодні з грошима, прохід і прохід, який я відкрився, коли я входив в метро. Я мав піти додому і назад.

Я пішов в банк вранці і залишився в лінії.

Мені 40 хвилин пізно, шкода. І вчора він переніс на виворітну гілку і пішов за стару роботу. Я закінчився 40 хвилин пізно.

Від гостей сьогодні на незнайомому маршруті і не змогли правильно розрахувати час поїздки. Я був за півгодини

Сьогодні, після довгої звичкою, я переповнена і була половина години пізно для роботи. Я шкода.

26) Я повинен залишити на 15:30 сьогодні. Мій будинок, нарешті, отримувати газ!

27) Хворий Гриша сьогодні. Якщо він не буде краще завтра, я розповім йому, що мені сьогодні навчався стоматолог.

28) У зв'язку з поточною геополітичною ситуацією у світі, потрібно залишити офіс сьогодні о 18:15. Про це повідомляє Марина. Після нормалізації будуть виконуватися години.