Сьогодні я отримав неправильний номер і випадково відправив мій батько повідомлення.

1,1 км Я був повністю відданий. Я був недавно покинутий мій хлопець. Я сидів у спинці моєї батьківського автомобіля з молодшим братом, з яким ми постійно боремося і боремося. Побачила сльози в очах, приймала свою руку і нехай підійшов з руки до приїзду до ресторану.

2,2 км Сьогодні я виграв випробування, що тривало. Я дізнався 14 місяців тому, що мій сусід регулярно б'є його собаку. Я затримала його і я був заарештований. Я витратив багато грошей на судові спори, але сьогодні, падають дупи і відчуваючи в ноги тепло мого вірного погону другу, зрозумів, що це не було нічого.

3. У Сьогодні, два дні після похорону чоловіка, я отримав букет квітів, які він замовив минулого тижня. У комплекті в букеті була замітка: «Увімкнути, якщо рак виграє, хочу знати, що ви дівчина моєї мрії». « » » » » » » » » » » » » » »

4. У До тих пір, як я можу пам'ятати, мій тато отримує в п'ять ранку, щоб зробити мій мами сніданок. Він працює з дому, тому він не повинен бути таким рано, але він говорить, що це його улюблений час дня, тому що він бачить свою маму посмішку.

5. Умань Сьогодні я носила навушники на моєму шляху до роботи, коли хтось доторкнувся мене на плечі, я виглядав і бачив дівчину, як дві краплі води, які люблять мене. Ми поговорили, і виявилося, що вона була як мене прийнята дитина. Виявилося, що моя сестра близнюка. Ми приймали з дитячого будинку дуже молодий, тому не пам'ятаємо один одному. Дуже дякую.

6. Жнівень Сьогодні, я помітив мій номер і випадково відправив мій батько “Я люблю тебе” повідомлення мого чоловіка. Через кілька хвилин з'явився повідомлення: Я люблю тебе. Дад. Він був дуже рухомим. Він і я рідко кажу такі слова один одному.

7. Про нас Я відновлює наркоманію. За останні 9 місяців я чую, що я можу зробити. У мене була мрія, що я пропонував новий препарат, але я відмовився. Коли я прокинувся, це було дуже легко для мене, щоб зламати мій старий життя, навіть у моєї мрії.

8. У Сьогодні, мій дід і я пройшов через фотографії і прийшов через дуже старий малюнок, де він і його бабуся, який загинув кілька років тому, танцюють на деякій партії. Він захопив мене і сказав: Пам'ятайте, навіть якщо щось не останню, це не означає, що це не варто часу. « » » » » » » » » » » » » » »

9. Навігація Сьогодні мій маленький брат прийшов в мій номер, і я пішов до нього, щоб вийти без того, як він шукав. Коли я повернувся до нього, я побачила, що у нього була пластина вишні в руках, яку він змив і очищав спеціально для мене.

10. Сьогодні мій дочок прийшов з школи і попросив мене знайти сайт, де я міг би дізнатися мову. Коли я попросив її чому вона її, вона сказала, що була нова дівчина в школі, вона була глухою і знала тільки мови знака, так що вона не могла говорити.

11. Сьогодні, в останній раз я ходив з нашої квартири, я ходив додому, і я мав би переключати 64 пісні на моєму iPad, перш ніж я знайшов пісню, яка не нагадувала мене про це.

12. Сьогодні наша сім'я збирається відзначити 30-річчя від дня народження моєї дочки. Нагадуємо мене, що як дитина моя дочка завжди згадувала мене її героя, і вона перевернулася до мене і сказав: «Ви все ще мій головний герой. й

13.00 р. Я втратив свій гаманець в школі сьогодні і ніколи не очікував найбільший панський бульйон у школі, щоб повернути його до мене.

14. У нашій школі, як і в інших, є найпопулярніша дівчина. Вона неймовірно красива і розумна і всі хлопці готові зробити багато, щоб отримати її увагу, але вона витрачає час тільки один хлопець – її молодший брат, який має аутизм.

15.00 р. Сьогодні в магазині я побачила маленьку дівчину, яка тягнеться рукою брудного, страшного чоловіка. Я пішов і попросив її, якщо вона знає цю людину. Вона сказала ні, і вона cried. Тоді я помітив в магазині, що цей чоловік був малюком, прийшла безпека. батьками дівчини були названі над гучномовцем, вона виходить, що вони були в іншому приміщенні і втратили її. Якщо ніхто не підняв тривогу.

16.00 р. Сьогодні я опинився під час і помітив групу підозрілих молодих чоловіків наступне. Коли вони зловили мене, я був готовий до частини з моїм гаманцем, але це виявилося, що я вже впав його в метро автомобіля, і вони зловили мене, щоб повернути його до мене.

17.00 р. Сьогодні мій однокласник, який я дійсно люблю, був відварений своїм хлопцем. Він зробив його перед усім, на шкільному ганку, якби він хотів приниження її. Але він шкодував, тому що вона відповів, "Чому ви для надання мені можливості знайти когось краще, ніж ви. й

18 років Сьогодні в школі я отримав замітку від хлопчика, кожен думає - це місцевий фреак. Неприємні сукні дивно і фарбують волосся в неймовірних тонах. Замітка читати: Я люблю посмішку, але я помітив, що ви дуже рідко посміхатися, і я також помітив порізати на руки. Я також постраждав від депресії і я знаю, що це. Якщо ви хочете поговорити, будь ласка, зв'яжіться з нами. English, Українська, Français... Ми зустрілися ввечері і спілкувались протягом тривалого часу і коли я отримав додому, я не хочу зашкодити себе, я не хочу торкнутися, пригнічення пішли.

19.00 р. В аеропорту сьогодні я сидів поруч з жінкою, яка була ескортована дочкою. Вони захопили один одного довгий час і тримають кажучи, що вони люблять один одного. Вдово, одна з дочок помітила, що я переглядав їх і сказав мені: "Я даду недавно отримав на площині і ніколи не повернувся назад, вона збита. Ми зараз знаємо, як важливо поговорити з близькими про наші почуття.

20. Я музикант, але мій гурт не дуже популярний. Не дивно, чому я роблю це, і сьогодні я отримав відповідь. Після концерту, юнака прийшла до мене і сказала: «Дякую вам дуже багато, ваша музика допомагає мені багато. Я не дуже популярний хлопець в школі, я часто відчув мій друг. А потім я приходжу додому, граю всі ваші пісні і співати, що у мене є сила. Тексти пісень, а це означає: І це робить мене краще.

21. Нагадувати мене від шрамів на обличчі. Після госпіталізації я повернувся до школи, і за два місяці, кожен день, хтось шпигує червоною трояндою до моєї шафки. Я навіть постарався, щоб побачити, хто це робив, але троянда завжди була.

22. До лікарні доводилося маленька дівчина, яка була в ДТП. Вона потребує рідкого типу крові. Її батькам і братом близнюків, які мали таку ж рідкісну групу, як її, прибули до лікарні. Я пояснив йому, що сестра потребує крові і що це було питання життя і смерті. Він думав про те, що для другого, а потім, після того, як говорячи про те, щоб його батьки, він пішов з мене на палату. Коли ми зробили з ним, і я сказав йому, що він міг відпочивати, він раптом попросив мене, "Як? Чи не вмирає я? Так що він погодився пожертвувати його кров, він був впевнений, що його вбивати. Але для своєї сестри він готовий подарувати своє життя.

23. Мій хлопець і я сидю в кафе сьогодні і я помітив, що кожен раз хтось проходить, вони м'яко над мною і поцілунав мене на щоці. Я запитав його, чому він зробив це, і він посміхався і сказав, що він хотів, щоб знати, що я був його подруга. Ми обидва втратили наші дружини близько десяти років тому. Вони мали рак. Але ми змогли знову полюбити. Кожен має другий шанс.

24. Моя сестра, яка має синдром внизу, підписала на конкурс талантів школи. День після дня вчив слова пісні, вона збирається співати. Я був дуже боятися, що студенти будуть сміятися на ній, тому що діти часто жорстокі. Але коли прийшов на сцені, тиша зацарював в залі, а після її виконання апеляція не перестала довго.

25. Сьогодні, два роки після того, як я розповідав, що я не зможу ходити, я отримав від мого колеса, і взяв два кроки в руки дружини.

26. Сьогодні, один з постійних відвідувачів нашого кафе, літня людина, яка відвідала нас на сніданок протягом 5 років, залишила мене кінчиком $500 і замітка: «Танк тебе, Черил». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я перебуваю жити з сином і його родиною в іншому районі, і я не зможу сніданку з вами більше. Нехай ваше життя буде чарівним. « » » » » » » » » » » » » » »

27. Я завжди пряжу під час руху. Але сьогодні я мав отримати картки з зубного відсіку, і я неприпускав своє місце. Як я прокинувся, довгий алюмінієвий труба знизився з задньої частини вантажівки, яка стояв на світло трафіку перед мною. Вона розім'явила вітрове скло і збоїла прямо на сидіння водія, прямо там, де мій голова був другий. У поліцейських, які прибули на сцені, був вражений, як пощастило я.

28. На сьогоднішній день хлопчик з футбольної команди зламав у сльози радості в середині тренінгу і, відповідаючи, «Дад» в руки батька, який тільки повернувся з Афганістану і відразу прийшов до школи, щоб побачити сина.

29. Я працюю бухгалтером ресторану. На додаток до мене багато сотень людей працюють в нашій компанії. Криза мала значний вплив на наших клієнтів і надходжень, але не одного працівника було відкладено. І не один з них знає, що власник мережі не отримав зарплату за півроку.

30. Сьогодні, коли я сидів на парковій бані, я бачив літню пару. Вони припинили свій автомобіль під старим дубовим деревом, перетворили на джазову музику і почали танцювати повільний танець. Вони тримали руки і не відчували очі один одному. Потім вони повернулися в машині і поїхали.

31. Сьогодні я зловив таксі, але коли я прибув я знайшов, що я втратив свій гаманець і нічого не оплатити. Тоді людина, яка переходить до таксі, щоб прийняти своє місце, оплачується за мене. Я запитав його, як я можу оплатити його назад, і він дав мені картку за адресою кажучи, "Ви можете залишити їх тут." Коли я прибув на цю адресу ввечері, я бачив, що це був благодійний будинок.

32. Уранці я побачила безпритульну людину з картою в руці, на якій замість звичайної «Дівої мене посмішки» написано «Дякую посмішку».

33. Сьогодні я розповідав, що мій брат-старший про нашу останню розірву батьків. Я запитав його, якщо він був сумним, що вони не люблять один одного, до якого він відповів, "Я думаю, що вони просто люблять один одного, коли вони не разом. й

34. Сьогодні на рок-концерті я побачила жінку, яка виглядала як вона близько восьми років. Вона стрибала і танцювала, як вона була восьмою.

35. На вулиці сьогодні на плечі з’явилась повна незнайомка, яка припинила мене на плечі, і сказав: «Імарин, якщо ви не там, світ буде абсолютно різним місцем. й

36.00 Р Сьогодні мій 85-річний сусід почув мене скаржитися на погану дорогу біля нашого будинку і, думаючи про це, вона сказала: Коли я був молодий, дороги тут були зроблені з бруду. й

37. Сьогодні, на мій день народження, я отримав конверт, який містив мій гаманець, який я втратив минулого тижня. На місці розміщені гроші, права та документи. А потім була замітка: «Щасливі дні народження!»

38. Сьогодні я зустрів 90-річну жінку в чергі на Документах. Потрібна фото паспорта, оскільки вона збиралася відсвяткувати її 91-й день народження на африканському сафарі.

39.00 р.Сьогодні я отримав лист від мого чоловіка. Він обслуговує в іншій країні. «Я не пропустіть тебе, я прошу тебе і мене». Я ніколи не чув, що слово до, але я знав, як він відчував.

40. Я 22 роки і недавно навчився, що я ніколи не буду дітей. Я хотів би сказати, що я не хочу бути матір'ю, але тепер я торкнувся кожного разу, коли я бачу продукцію дитини в магазині, тому що я не маю вибору.

41. Мій син і я половив в жорстку дощ сьогодні. Ми приймали, щоб нам було якомога простіше, коли хлопець з проходу автомобіля подав нам парасольку.

42.Сьогодні я побачила сина до школи, і на шляху зустрілася мій колишній однокласник, який я зловив весь час як дитина. Побачивши мене, він був дуже щасливий, захопив мене і сказав, що я виглядав чудово.

Чому краще сказати приємні слова? Чому коти принесуть додому вбиті мишей 43. Я бачив смішну ситуацію на дорозі сьогодні. Водій автомобіля кинув сміття з вікна, а мотоцикліст, який його захопив. На наступному блоці автомобіля збивається на машинному вікні і подав водієві його сміття назад.

44. Моя кузина загинула недавно. Він служив у військовій, воював за свою країну, і потрапив в п'яний водій кілька тижнів тому. Видання

Джерело: www.polezno.kg/191-istorii-kotorye-zastavlyaiut-zadumatsyahtml.html