Віктор Борисов, який живе в лісі

Борисов Віктор Євгенійович живе в лісі і робить сайт з мобільного телефону. Життя в лісі, як описано на вищевказаному місці, як нескінченний подвиг. Просування автора далі: Біографія Віктора вирішила перевірити інформацію. Я назвав Віктора на телефоні, він дав мені (Я був 99% переконаний правду історії до речі). Ми домовилися про час та місце зустрічі. На вимогу Віктора я приніс консервацію і камуфляжну форму, які були необхідні в лісі, і пішли на місце. Фотозвіт про будинок Віктора. й

Більшість матеріалів для будинку подарувала Віктору чоловіка, пенсіонеру Юрію з найближчого села. Він допомагає Віктору незважаючи на сувору підтримку родини Юрія. На відкритому повітрі плита використовується для приготування їжі.

Головною небезпекою в такому житті є неадекватні мисливці з зброєю, представниками органів влади, а також величезна мозаїка, яка часто доходить до дверей будинку і дихає непритомно.

Віктор називає це місце «сауна джакузі». Всі елементи були знайдені на вулиці, після чого вони були ущільнені, ремонтуються і пристосовані для побутових потреб.

Всередині Віктор щільно, але є замовлення і навіть деякі зручності. Його будинок має невелике ліжко, стіл, домашня плита, а також домашній ручний завод.

Це те, як Віктор виробляє електроенергію, щоб заряджати мобільний телефон. Використовується частина велосипеда, акумулятора та інших допоміжних пристроїв.

М'ясо та інші страви чудово очищають. Порівняти з офісною чашкою або уявіть стан страв середньої гостьової роботи.

За допомогою цього телефону було створено веб-сайт (gonchij.wen.ru/) завдяки яким ми дізналися про життя Віктора.

Головне забезпечення життя в будинку, домашня піч.

Оригінальна лампа. Якщо ви обертаєте його 180 градусів, ви можете побачити, що раніше його використовували на даху автомобіля таксі.

р.

Віктор заробляє життя через випадкові заробітки, а також через цей документ.

Зареєструватися