Теорія передачі інформації від майбутнього до себе

р.

Теорія Вагана

Звичайно, перед прихованим яблуком впав на голову Ньютона, вона впала більше одного разу, і зараз потрапляє на голови багатьох людей. Вся відмінність полягає в тому, що вона впала на необхідному голові, яблуня була нагота, що призвело людство до закону універсальної гравітації. Але нехай стикнувся з ним, тяжіння і тяжіння були там до, і всі людство її існували. Тільки Ньютон чітко одержував формули і давав математично підтверджені фундаменти, а отже, закон залучення, але це не змінило сили тяжіння, як це було до Ньютона і залишається.

Так само можна сказати про блискавку і електрику. Спочатку знала, ідолізовані блискавки, а потім винайшли електрику, тепер ми з його допомогою окропу, або передаємо інформацію на відстані. Але перед винахідником електрики, для передачі інформації на відстані, людство використовували багаття, голубці, натяжні рядки, тяжні пляшки письма в море. Все, що ми будемо говорити про сьогодні існував перед нами і існує, і всі вище. Тепер давайте мені розповісти про те, що новетонський яблуко був до мене, що привели мене до цієї теорії. І так, зимовий ранок, початок нового тисячоліття. До того, як я прокинувся, у мене була мрія. Уві сні я бачив, що я відкрив двері, за яким був товстий фольг і вітер кинув з дверей. Коли я прокинувся, я природно забути до сну. Я змив, був сніданком, і збирався працювати.

Через годину я відкрив двері, є товста фольга і нічого не можна побачити, тримаючи на рейки я пішов до першого поверху, я жив на третій поверх і з'явився вниз Я зрозумів, що нагрівальна труба ламалася в підвалі. Відкриття дверей входу в точку потепління в'їзду, я перевернув на машині і пилила туман, що виводиться з дверей. Після декількох кроків я зупинився, тому що я зрозумів, що це все. Так, уві сні я мав годину назад. Він був як фільм. Він мене загадав, як я можу мріяти про те, що ще не сталося, але не сталося. Я знаю, що люди рідко мають «уві сні». Я думав, я просто бачив, що я мав в моїй голові годину тому. Таким чином, інформація, яку ми отримуємо в цей момент, наші мозкові перевезення до минулого. Це як Baron Munchausen витягуючи себе своїм волоссям з косою.

Я хотів зрозуміти механізм того, що сталося. Якщо ми припустимо, що мозок людини складається з приймача інформації (все ми бачимо, відчувати себе і т.д.) і передавача цієї інформації. Тим не менш, парадокс є те, що цей ресивер отримує інформацію перед його відправкою. Так! Це парадокс, однак, якщо ми припустимо, що мозок відправляє інформацію про себе в минулому, то він отримує інформацію від майбутнього, відправленого ним з майбутнього. Тепер легко пояснити такі явища, як шосте почуття, пророки, загоєння, дивінація, хаманізм, інтуїція, сни - всі ці зв'язки тієї ж ланцюжка, які легко пояснюються на основі вищезазначеного визначення.

Тепер давайте мені дати вам кілька прикладів, які підтримують і допомагають нам зрозуміти цю теорію краще.

1,1 км Нерідко є такі моменти, такі ситуації, навіть розмови, які здається, що це сталося до нас, повторює себе, особливо якщо це враження. Він називається Deja Vu.

2,2 км Ви прогуляєтеся по вулиці і в натовпі ви бачите знайоме обличчя, ближче, ви розумієте, що ви помилилися, але після декількох кроків ви дійсно познайомитеся з цією знайомою людиною.

3. У Ти думаєш, чи розповідаєш про когось, у другому, він приїжджає. (Лиго в згадці)

4. У Ви збираєтеся викликати когось, ви отримаєте дзвінок і він виходить його.

5. Умань І якщо ви прогуляєтеся в номер, де кожен посміхається на вас, шанси вони просто розповідають про вас.

6. Жнівень Кожен день ми проходимо красивими людьми, але як пісня йде, "Як багато хороших дівчат, скільки ражать імена." Але тільки один з них порушується, збираючи мир і сон. Ми проходимо і забуваємо, але зустрінемося з першого погляду, швидше за все, це один з ким в майбутньому ви побачите кожен день.

Ось слова великого Фрейда: Ми не обираємо один одного за бажанням. Ми зустрінемося тільки тим, хто вже існує в нашому підсвідомому. Сігмунд Фрейд

В Армения він сказав, що доля чоловіка написана на голову. Це хороший постріл в мозку!

Що таке, де зібрана інформація з майбутнього, в простих умовах, долі. З давніх часів люди хотіли знати своє майбутнє. Тому були шамани, фортунні розповіді та ін. Ці люди здатні отримати інформацію від їх підсвідомості, це називається даром Божого. Правда, хтось народився таким чином, і хтось став таким, після страждання стресу, фізичної або психічної травми (не зло без хорошого).

Nostradamus, Ванга, Обман, Кассі. Багато хто використовувався свій подарунок для хороших справ, хоча є випадки, коли цей подарунок використовувався для самопізніх цілей. Відомий, як священики в Стародавньому Єгипті, маючи дар, вплинули на натовпи людей, зберігаючи їх у спадку. Повернемося до нашої теорії передачі інформації з майбутнього до сьогодення та з сьогодення до минулого.

Приклад застосування теорії древніми.

Знаки зодіаку: Люди, читаючи знак гороскопа, дивують, як правильно дається визначення, але відповідно до нашої теорії людина спочатку, з моменту народження ця інформація укладається в мозок, який він отримав від власного майбутнього, зростання, ця людина буде читати його гороскоп і природно мозок відправить інформацію з майбутнього до минулого і приймач цієї інформації буде формувати його в цьому каналі. Вся проблема полягає в тому, що астрологи використовують цю теорію для власних самопізніх цілей, хоча вони не розуміють, де все відбувається і тому все приписується до зірок. Тому, якщо роботодавець потребує особистості з певними схильностями, але це легко, просто подивіться на його дату народження. Але це, на жаль, не диктація зірок, а саме інформація, що надсилається нам з нашого майбутнього.

Так, це все використовується навіть при поході, але важливо знати корінь цієї схильності. По-друге, в кожному живому організмі існує шестигранне почуття: Насправді воно існує. Це природний процес захисту та розвитку всього життя, починаючи з майбутнього. Інформація, що надходить до нас з майбутнього, захищає і дає можливість виконати виконання цього майбутнього, так само як це в майбутньому. Якщо майбутній не захистить себе, можна втратити його, або буде зміна і відправлення в іншому напрямку. З майбутнього ми надішлемо інформацію і напрямок, в якому ми будемо йти, або сформувати нові види або модифікації, які Дарвін назвав природний вибір.

Неформований, тому озброєний.

Все про життя. Давайте подивимося на це з точки зору фізики. Кілька спостережень від життя, які багато, цілком можливо, зустрічалися на їх шляху життя, але не помітили. Після того, як будинок, я пішов на бізнес, молитва собака приєдналася до мене на шляху, мій бездомний супутник, ходи перед мною. Він і я пішов через багато перехрестя, собака мав вибір, щоб перетворитися в будь-який напрямок, але він прогулявся і був точно, де я повинен перетворитися. Це перший раз я бачив собаку, і це не було щоденного досвіду для мене. Так, якщо вона побачила, де я збираюся, і не помилився. Тут доречно згадати октопу Павла, які здогадували результати матчів футболу. У літній період зайнялися люди, які знаходились у Павла. Ось приклад передачі інформації з майбутнього до минулого: телебачення показали документальний фільм про складну операцію, виконану на жінці.

Камера в операційній кімнаті була вішалка під стелю і ви можете чітко бачити, хто знаходиться в операційній кімнаті. Потім вони показують інтерв'ю з цією жінкою, яка була знята після відновлення і вона каже, що під наркозом її душа відокремилася і вилетіла з тіла, вона побачила все, що сталося в операційній кімнаті, зверху. Після того, як наша теорія, нічого відокремилася від неї, вона просто показала цю зйомку, з цієї камери і її мозку надіслала цей сигнал до свого минулого і вона сприймає цей сигнал від свого майбутнього як польоту душі. Відомий, що щури залишають миючий корабель першим.

До 1988 р. землетрус в Вірменії, згідно з численними свідченнями, щури, що лягли від підвалів до дахів будинків, тому очікують неприємності. Люди, які пережили землетрус, давали приклади, що інтуїція допомогла їм вижити. Тому кожен мозок передає на частоті, що тільки він отримує. Однак є винятки, близнюки відразу приходять до розуму. Вчені провели багато експериментів, які призвели до того, що мозок близнюків веде мовлення і отримує сигнали, не тільки власні, але і їх близнюки. Звісно, природа зробила їх так схожим, що вони сприймають не тільки своє, але і сигнали їх близнючки. Нехай це явище близнюка. Цей ефект впливає на школи риби, пам'ятайте, як синхронно і миттєво вони змінюють напрямок. Школа риб як єдиний і колективний мозок, захист природи, їх можна розглядати як багатоіменний організм. Якщо розглянути величезну кількість людей, які передають сигнали, можна, щоб ймовірність збігу сигналів, які також можуть бути пов'язані з ефектом близнюка, тобто можна побачити і сприймати сигнали з майбутнього, відправлених незнайомцями, що живуть навіть в різних історичних епох.

Археологи знаходять численні печерні картини, що відображають процеси мисливського і повсякденного життя, але є також дивні малюнки, схожі на ракети, танки, люди в костюмах. Це не означає, що стародавній художник побачив його в реальність, інформація може бути відправлена йому близнюком впливу сучасних людей або з більш віддаленого майбутнього. З історії відомі факти одночасного відкриття науковцями, незалежно від одного, того ж права, теорії. Або, наприклад, композитори створили подібні твори. Всім відомо факт написання книги про смерть корабля Титан 14 років до трагедії Титану. Вчені навчаються мозку ще не знають, що більшість мозку робить. Можливо це просто інформаційний банк, так званий доля.

Не забудьте, що 1/5 енергії людини бере мозок. Одного разу мій друг і я маю каву і вона каже мені її мрія, це була ціла історія. Я слухав її і пам'ятав, що я нещодавно бачив фільм, який точно повторив її мрія. Але вона сказала, що вона не бачив кіно, як це, якщо вона не бачив, можливо, ви побачите його. Відомий, що Морган повернув квитки на Титан, як його друг Миколая Тесла, численні запити та персуазія, приніс Моргану, який повернув квиток. Тесла врятувала життя Моргана. У зв'язку з тим, що Тесла врятувала життя свого друга.

Давайте розглянемо деякі приклади, які ілюструють передачу сигналів з майбутнього до минулого: Люди з давніх часів писали казки з фантастичними явищами: дзеркало, яке показує, що відбувається далеко, килимок, людина, яка йде на плиті, кільце або яблуко, який розгортається і показує спосіб, тепер ми розуміємо, де все йде від, літаки, локомотиви, які дим люблять плити, телебачення, навігатори. Де все це приїжджає з розумів цих сюжетів

І тепер наукова фантастика, писати про численні нові продукти, які ще не доступні. Таким чином, якщо інформація виходить з майбутнього, то все це буде досягнуто людства. Продовжуємо інформацію про майбутнє, тому воно ще не досягається і тому продовжується життя відповідно до нашої теорії. Про так звані комерційні кінці світу не варто навіть затерти.

Виходячи з теорії, я можу дати деякі поради:

1,1 км Не лежайте, тому що якщо ви повинні лежати завтра, інформація починається, щоб зробити вас вчора.

2. Послухайте свій внутрішній голос.

3. У Часто промити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Тільки все укладається на собачувальну основу, тим самим забезпечуючи чистий майбутній для вірителя і людини, що живе згідно з канонами віри. На телебаченні показано, що демон завадив людину. Давайте подивимося на це на основі нашої теорії. У цьому випадку працює близнюковий ефект. Людина зловживає в частоті сигналу, відправленому з мозку своєї «провінції», таких як лікар-патолог, вбивця або особи, яка живе в умовах нічного перебування. Згідно з теорією Вагана, він стає зрозумілим, що мозок постійно передає сигнали для себе в минулому, але виникає питання – де так багато енергії з'являються?

Відповісти на питання з прикладами: Відчувається, що деякі з них слухають. Які з них витрачають більше енергії?

Ти вірно, хто кричить. А в радіотехнікі передавач використовує порядок більше енергії, ніж ресивера. Щоб зрозуміти, куди приходить енергія, передавати стільки інформації в мозок. Якщо балка з точкового світильника спрямована на дзеркало, яке ми тримаємо в нашій руці, то з відображенням променя на далекому екрані, інформація про тремор нашої руки передається. У цьому випадку на точковому світильникі всі потужності припинилися. На жаль, природа придумала найбільш раціональну систему письмової інформації. Інформаційний перевізник відразу обробляється в банку пам'яті, нова інформація доповнюється (все ми бачимо і відчуєте зараз і в даний момент) і передається далі з носієм інформації, щоб самому в підсвідомому минулому. Перед дзеркалом і подивіться на наше відображення. Чи ми бачимо себе в минулому, в даний час або в майбутньому?

Багато хто буде плутати і реагувати на це. Ось тут, що всі ті, хто відповідав в даний час, були помилкові, так як вони з'являються в тому, що світло просуває відстань до дзеркала і назад до наших очей, і тому час проходить, і тому ми бачимо себе в дзеркалі в негайному минулому. Помилкова помилка полягає в тому, що проходження світла на швидкості 300 000 км / с, яка найбільш відома швидкість до недавнього часу. У нашій теорії швидкість грає фундаментальну роль. І так ми зрозуміли, і використовуючи приклади, прийшли до того, що інформація передається, розуміючи також, що перевізник цієї інформації необхідно передавати інформацію.

Так, які якості повинні мати цей перевізник?

1,1 км Необхідно мати нескінченну швидкість.

2,2 км Немає ваги

3. У Проникнути і пройти будь-які перешкоди Які частинки можуть бути як це, так і звідки це може?

До того ж, ця частинка є нейтрино, джерело якого є в нашому випадку сонце. Також передбачається, що наш інвідаційний перевізник рухається навпроти струму орбіти Землі навколо Сонця на нескінченно високій швидкості. Проходячи будь-які перешкоди, наша частинка бере інформацію і керує фундаментальною формулою: T = S / V Де T-time (довжина життя людини) Стійкість, що людина проходить під час життя, означена разом з планетою і т.д. V - це швидкість, яку було зроблено цей шлях. Так як наш перевізник рухається в зворотному напрямку на нескінченно високій швидкості несе інформацію від майбутнього до минулого, то час, для якого перевізник буде проходити шлях життя дорівнює нульу, на скільки V (швидкість) нескінченно велика.

Це, в кінці життя, що ми передаємо, ми отримуємо без втрати часу вже на початку життя або навіть до пологів. Так як ми говоримо про нескінченно високу швидкість, на якій наші частинки перевізника переміщаються в протилежному напрямку часу, тому він відповідає нашому мозку нескінченно і як швидко зв'язуватися між передавальними і приймаючими частинами мозку безперервно.

Що таке адресат постійно перебуває в зоні дії. В результаті інформація про те, що відбувається, перш ніж це сталося. Інформація завжди була і завжди буде за ціною. Інформація з майбутнього неоцінена. Звичайно, це питання, які отримують цю інформацію. Це краще, якщо у вас є. Тому що в будь-якій точці є більше хороших людей. Наприклад, якщо у Гітлера є майбутній, він не почне нічого знати, як він закінчився. Він сказав, що хоча блискавка завжди там, люди виявили електрику і все почали розвиватися дуже швидко, від лампочки до Інтернету. Уявіть, що можна досягти за допомогою швидкісних частинок замість електрики. Це питання поколінь. Про міжгалузевих рейсів та телепортації про людськість.

Я впевнений, що ми будемо там, тому що ми бачили НЛО протягом тривалого часу. За допомогою лазерних променів ми створили лазерний холограм, чому не можна майбутнім покоління створювати ще кращі механізми для подолання часу, для різних цілей. Ми зараз прокопуємо землю, щоб знайти давні цивілізації, чому не можуть бути наші нащадки. Тут зрозуміло, що вони роблять це акуратно, щоб не випадково вбити їх підприємця, і тому самі. Не можна ловити або звернутися до НЛО. До народження ембріон будь-якого істоти, як розвивати? Голова розвивається швидше, ніж всі частини тіла. Може бути, тому що є мозок, який збирає всю інформацію від майбутнього життя (destiny або душа) до пологів, і не збігається, що діти є першим, щоб розпізнати мами навіть якщо вони прийняті.

Гапарян Ваган (травень 2014)

Джерело:nlo-mir

Джерело: www.biexgyumri.info/Researches.html