Московський метро

У цьому пості ви знайдете історію прориву хлопця, який змушений їздити на сірому відділенні московського метро на початку дев'ятого ранку.
Чи були всі Таджики світу сьогодні вирішили піти на сірій лінії? Чи досягається кількість людей в Москві критична маса, але сьогодні я дійсно захотівся нескінченності.

З'явився поїзд. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що він з ним, я чекаю наступного.

Але це не так просто. поїзди вирушають в інтервали одного і півхвилини, які так як якщо в принципі відмінні, але ось лов - є так багато людей, які локомотиви з'являються, і двері не відкриті, тому що автомобіль так пропорадив, що двері затискаються до глухого. Після п'яти хвилин двері не можна закрити. Звісно, ви можете відійти і всі тушки летять на спину і сходження на машину, але я не можу це зробити. Все правильно, нехай чекати. Половина години пізніше, я не можу отримати на будь-якому поїзді.

Пропущено сорок хвилин. Дуже дякую! Немає змін.

Почати людей починав інший спосіб, пара станцій назад, сподіваючись потрапити в неї. Багато хто тьмяно відступив від краю платформи і чекає на потік, щоб очистити.

, Україна

Ведуться поїзди і двері не можуть відкрити.

Пройшов час. Я не поспішаю більше.

В цілому - година і двадцять чекав на поїзд, щоб прийти, який можна вводити без бігу і без керма кимось під вами. Я не говорю, як приємно це в машині, це не важливо. Головне - потрапити в неї. Цікаво, що немає альтернативи. Тут є трафік. Ось все тут. Нема руху. Це місто над, я очистую. Це як з'являються нормальні людські бажання: вбити, дезувати, побажати до одного сусіда. Це як надії народжуються, що ядерна війна все ще буде і трохи ослабить кількість людських тушів.

Посилання: http://www.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное