1921
Pyongyang Metro (28 фото)
Фотоблогер розповідає про подорож до Північної Кореї!
Автор: Я повинен сказати, що я мав грубу ідею того, що чекав нас, тому що СРСР був дружний з ДПРК, і тому підход був схожий на нашу Москву. В принципі, так що виявилося, єдиними вагонами, що лягли між станціями, не схожими на Москву.
р.
Станція, яку ми побували.
Ось підходовий значок.
Модний Північно-корейський табір в келихах і санаторіях Мода, немає, я не чув!
Підвісний спуск
Як виглядає Москва? На день не було багато людей.
Усталь комунізму!
Р
Твитнуть
31
Підсумкова карта є електронним, ми де червоний купить опіки, внизу переліку станцій натисніть і ви наведено на карті з зеленими точками шлях до потрібної станції.
Ну, тут є виїзд / заїзд, замітка, станція скінченна, тому поїзди на станціях трохи більше, ніж звичайні. І корейськи мають люстру манію!
542264
Місцеві ескізи
Р
111783
Пориньте, подивіться, і зараз це час, щоб піти!
Двері відкриваються вручну милими корейськими дівчатами, а водій закриває їх.
р.
Портрети лідерів висять в перевезеннях, корейці не повинні забувати про них за хвилину!
Посмішка!
Епічні люстри знову
Дівчина "відкритий" чекаю на вкладку, трохи розім'ясне, щоб побачити камеру
Ми приїхали до станції, тут трохи більше людей, адже станція не є остаточним.
78
І, нарешті, патріотичний плакат на виході з метро.
Кілька фактів про метро Пйонян, знайдених в мережі
Вхід до метро відкритий для всіх, в тому числі і іноземців. Іноземці завжди дають шлях!
Ми подорожуємо між станціями Пугинг-Юнг, Пугинг є одним з найглибших станцій метро в світі.
Ціна метро 5 перемог
Повідомляємо, що поїзди Північно-корейської продукції були фактично придбані з Китаю та Німеччини.
Всі туристи їдуть тільки між двома станціями, є ті, хто зумів їздити на інших станціях, але я не бачив ніяких фотографій.
Джерело: alxr-gol.livejournal.com
Автор: Я повинен сказати, що я мав грубу ідею того, що чекав нас, тому що СРСР був дружний з ДПРК, і тому підход був схожий на нашу Москву. В принципі, так що виявилося, єдиними вагонами, що лягли між станціями, не схожими на Москву.
р.
Станція, яку ми побували.
Ось підходовий значок.
Модний Північно-корейський табір в келихах і санаторіях Мода, немає, я не чув!
Підвісний спуск
Як виглядає Москва? На день не було багато людей.
Усталь комунізму!
Р
Твитнуть
31
Підсумкова карта є електронним, ми де червоний купить опіки, внизу переліку станцій натисніть і ви наведено на карті з зеленими точками шлях до потрібної станції.
Ну, тут є виїзд / заїзд, замітка, станція скінченна, тому поїзди на станціях трохи більше, ніж звичайні. І корейськи мають люстру манію!
542264
Місцеві ескізи
Р
111783
Пориньте, подивіться, і зараз це час, щоб піти!
Двері відкриваються вручну милими корейськими дівчатами, а водій закриває їх.
р.
Портрети лідерів висять в перевезеннях, корейці не повинні забувати про них за хвилину!
Посмішка!
Епічні люстри знову
Дівчина "відкритий" чекаю на вкладку, трохи розім'ясне, щоб побачити камеру
Ми приїхали до станції, тут трохи більше людей, адже станція не є остаточним.
78
І, нарешті, патріотичний плакат на виході з метро.
Кілька фактів про метро Пйонян, знайдених в мережі
Вхід до метро відкритий для всіх, в тому числі і іноземців. Іноземці завжди дають шлях!
Ми подорожуємо між станціями Пугинг-Юнг, Пугинг є одним з найглибших станцій метро в світі.
Ціна метро 5 перемог
Повідомляємо, що поїзди Північно-корейської продукції були фактично придбані з Китаю та Німеччини.
Всі туристи їдуть тільки між двома станціями, є ті, хто зумів їздити на інших станціях, але я не бачив ніяких фотографій.
Джерело: alxr-gol.livejournal.com