До Валя.

952443
Коли я був невеликим, необґрунтованим кубом, я відправився до мого грандіозного військового міста. І в підвалі нашого будинку жив бездомний чоловік Валентини (Вальтентин). Гарячо люблячих дітей кинули його з квартири, так що йому довелося повісити там. Валі не мали обох ніг, тільки короткі пнів над коліном. Я ніколи не страждав, якщо це було результатом хвороби або якщо він був ветераном війни. Він переїхав на домашній чотириколісний фанери пристрій, схожий на квадратний скейтборд.
Валі завжди було харчування і гроші. Не було достатньо для переваг і прототипів, але було достатньо для хліба і вершкового масла. Весь цей час я майже не бачив його п'яти.
Ні, Валя ніколи не була на вулиці, не живе на алмах компасіонувати старі жінки, які були повною з усіма навколишніми будиночками. Він був єдиним взуттєвим в місті. Якщо необхідно зробити нові каблуки, або закріпити зношені черевики – всі знають, куди знайти його. У підвалі він мав невеликий майстер-клас, де він не тільки займався взуттям, але і зробив всілякі незрозумілі речі, реалізація мети якого була поза контролем головного мозку дитини.
Моя бабуся завжди перевозила своє довге взуття, і я сам приніс барбі з незламними кінцівками, з якими я ще відіграла пила, і Валя пришив її на місце. лялька, звичайно, перетворена наречена Френкенштейна з стібками (але він спробував), але після цього не було дуже легко отримати потисну імпортну ляльку.
Останнім питанням я пам'ятаю перед тим, як я був конфіскований до школи у віці семи років був те, що Валаїс був дано квартиру в іншому в'їзді, але він все ще сидів у підвалі майже весь час.
Я ніколи не даю алми до «повіді і підтверджувати», а не даю жилету за сльози безробітних менеджерів. Я знаю, якщо людина хоче жити і їсти, він знайде спосіб, щоб це сталося. Як Валя.

Джерело тексту на посилання. .