321
Плани ніколи не приходять
Особиста історія. Може бути?
до Це чудово. Я хочу сказати, щоб зробити персональну історію. Про те, як я пройшов науку фінансового права. Що було багато років тому. До тих пір я став тренером. Я вирішив вивчити інвестиції в практику, зробив план. План простий, 300 грн за місяць. Самий точний план як бабуся. гривня була дорожче. Отже, було зроблено план, викласти перший 300 гривень в банківський рахунок. Це також 18% річних. Це перший місяць. Приїжджаємо до банку і принесла ще 300 гривень. Я збираюсь на мій дохід. І у мене є стільки, скільки 4,5 гривень за місяць. Я дивлюся так, що ніхто не може бачити, це сором'язлива навіть показати такі прибутковості. Я знімав ці 4,5 гривні з рахунку і поклав їх назад на рахунок разом з новими 300 грн.
Ну, я бачу, це як запланований, але що ви хочете? Так ви отримаєте мільйони на вас в перший місяць?
- Я скажу вам правду. Я не був хорошим інвестором. Я чекав банку, і я не можу пам'ятати, якщо я вказав гроші в цьому місяці або ні. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я зупинюся. Я вирішив виконати план. Я пішов в банк, кинув гроші, поїхав. Іноді я вклав гроші в рахунок двічі або навіть три рази на місяць.
Так, я кладаю його в банку, що означає більше запланованих. Це означає, що ви отримали позитивний склероз.
- І з якоїсь причини, мій поросійський банк почав вирватися. Наповніть швидше, ніж раніше. І все ж це неприпустимо, так як це буде сама. На ранні дні я нагадав собі кинути щось там, а потім займався. Руки кинули себе. Я не помітив перший рік. Другий приїжджає до кінця. І це не до 20-го місяця, що я нарешті вирішив взяти участь. І ви знаєте, що сталося? Ми не приїхали! Чи знаєте ви, що ваші плани не приходять? Як ви не знаєте, що? Моя менторка сказала мені, що прямо зараз. Ми не будемо жити. Я запитав його, «Чому робити ці плани, якщо вони не працюють?» Він сказав, що мені, як, не сперечатися, але піти і зробити це в тиші, то ви будете розуміти.
Я дивлюся, якщо плани не приходять, то чому вони роблять? Хтось дивний. Ну, що сталося далі?
- Я сидів на робочому столі, промалював через ящики, знайшов мій старий план, подивився на 20-й місяць план. Тоді я виглядав на 20-му місяці насправді, тобто друк я взяв з банку. Мій батько був правий, мій план не працює. Він сказав мені, що не буде плану. Завжди факт з планом не збігався. Плани, зроблені нашим розумом, і факти, зроблені життям. Наш розум і життя ніколи не збігаються. Так мій план не придумав: У мене було багато грошей, ніж передбачений план. Моя план не була вірною, ви думаєте, що я був
Я, звичайно, він отримав більше грошей, ніж він запланований, і він буде upset.
- Так я вирішив побачити, скільки мій план не працює? Я сказав, що це було 20 місяців від початку плану. Я шукаю на мій 20-й місяць план - я більше. Я дивлюся на 30-му місяці - У мене є більше, я дивлюся на 40-му місяці - У мене є більше, 50-й місяць - У мене є більше, 60-й місяць - У мене є більше, 70-й місяць - у мене більше. У 77-му місяці, за планом, я половив фігуру, яка була насправді. Мій план не вдалося 3.85 разів. Я був 3.85 разів попереду мого плану! Я зробив те, що я повинен зробити в 1,7 років на 6,4 років! Ось як працює! Ми не очікуємо, що ваші плани набувають чинності. Вони не будуть вірними. Але не думайте про це, ви просто робите це!
Це його. Інвестиційні плани не працюють за іншим способом. Я маю на увазі, вони тільки приїдуть до себе набагато раніше, ніж ви думаєте. Цікаві, цікаві.
до Коли я пам'ятав мій ментор. Він сказав мені перед тим, що плани не приходять. Я не вірю, Я не вірю нікому в часі. Ви знаєте, що він сказав? Він сказав мені, як він, на 40, зламав і в борг, вирішив знайти наставника. І він знайшов його. Він прийшов, і наставник сказав: "Покажіть мені свій інвестиційний план". Він каже: "Я не маю плану." "У вас є план!" Він сказав: "Я не маю плану!"
до Тоді його наставник говорить на мій ментор, "Як це не план?" Хто такий борг? Хто пішов з банкрутом? Хто з них побігли? Хто в біді вдома? Хто той, хто майже опустився в обличчя останнім часом? Ви? Чи знаєте ви, що у вас немає плану? Чи знаєте ви, що ти щасливий? Ви маєте план - це план бідності!
- Пам'ятайте, якщо у вас немає плану, це План Поверти.
Так, дійсно, він повинен мати план, так як він потрапив в так багато проблем. Мастер презенту відразу писав на дошці:
Якщо ви не маєте плану, це план бідності.
Якщо ви не маєте плану, ви маєте план бідності. Ум, цікава ідея. Зайдіть його.
до Наставник мій наставник сказав: «Якщо мені потрібно потрапити в такий борг, якщо я хочу руйнувати свій бізнес, якщо я хочу, щоб мої друзі залишити мене, якщо я хочу, щоб отримати в неприємності з дружиною, і отримати мій обличчя кинув, то я повинен прийти до вас і попросити вас дати мені свій план». І тоді я збираюся писати все, що ви зробили, все, що ви сказали, що ви думаєте, про те, що ви не думаєте про те, і зробити саме те, що ви заплановані. Якщо у мене є борги, мій бізнес буде йти банкрутом, мої друзі залишать мене, я буду мати неприємності вдома, і я буду мати обличчя, зловживати таким же чином. Ось чому я кажу вам завжди планувати! Якщо це не письмово, це План Поверти, і якщо це письмово, це може бути як План безпеки, так і План захисту, або План Незалежності, або План Свободи.
Все правильно, попросіть йому більше грошей за своє навчання. Для викладання його, як потрапити в боргу, руйнувати бізнес і боротися з друзями.
до А потім він сказав: "Зробіть свій план." Пишіть його і доведіть до мене. Я пішов, розрахував, скільки я заощаджу щомісяця, розрахував інтерес до сполук і... Моя планка стане справжньою, коли я 120 років. Я думав, що все це робити? Що робити з моїм фінансовим свободою на 120? Як поглянути на пляж на 120?
- Я пішов на мій ментор, і я сказав, що немає точки. Я даю йому план, ви знаєте, подивитися на себе. Він взяв його, подивився його вгору, підрахував його на його калькуляторі, дав мені план назад і сказав: "OK." Го. Я сказав: "Чому ти йдеш?" Немає точки. Він дивився на мене, отримавши від свого крісла і витісняв, «Го і робимо!» Я спробував знову сперечатися, кажучи, що немає... Він бачив мене і кричущий, ви все ще тут? Отримайтеся тут! Зайдіть і зробіть це, в рік ви приїдете до мене знову. І кинув мене з офісу.
Поки ваш наставник мав великий наставник. Ви просто викинути його? Що відбулося далі?
до Моя менторка сказав, що я працював, як дерн за рік. Зароблений - інвестував, заробив - інвестував. Через рік я підвели підсумки, так, мої плани не прийшли знову. Я перерахував, що я не досягне свободи на 120, але на 80!
до Звісно, на 80, я буду виглядати краще на пляжі, ніж на 120. І в моїй "Ламборгіні" я можу навіть піднятися самостійно. Але 80 років майже ввічливості! Я працюю так важко і досі, 80 років...
- Я повертаюся до ментора, дав йому новий план, він дивиться на мене, він повернувся, і він нодить мені, "До цього". Я сказав йому, що я працював так важко, але все ще тільки на 80 років. І він так, "Чи він знову." Покинув мене з офісу знову.
Що він не запитав про бізнес, дружину, його дітей? Я не бачив вас в рік. Він просто подивився на план, сказав: «Чи це!» і прокинув його з офісу. Добре, деякі з божевільних ...
- І знову працював на рік, заробив - інвестував, заробив - інвестував. Я почав звикнути до неї. Я знову відповіла, тепер виявилося, що я буду безкоштовно на 60. Але я все одно маю майже 20 років для роботи. Я повернувся до мого ментора. Він знову дивився, дав мені план і сказав,
- Ви знаєте, що не чули нічого з нього в три роки. Я думаю, що він знав, що слово. І ви знаєте, що?
Гурт сміється. Чарівне слово вчителя вгадувало все вперше. Школярка whispered:
- До цього.
Сірий загартований, що він був просто дивний дівчина шавлія.
- Право! Як ви знаєте? Він пішов знову і сказав мені: "До цього!" Я сказав: «Я в третій рік і я в третій рік». "Ой тут!" І повернувся в двері знову.
до Ще один рік. Я все ще заробив і інвестував, поки мої плани не прийшли, я все ще їх рахував. Я думав, що я був би безкоштовним у 50. Ну, 50 років, це 10 років ближче, ніж 60, і я повернувся до ментора з новим планом. Він дивився на це таким же чином і сказав він...
- Ви знаєте, що мій ментор сказав мені цей час?
Гурт знову сміється. Школярка, бабуся, лікар, жінка і м'язистий shouted разом:
- Зробіть це!
- Зробіть це!
- Зробіть це!
- Зробіть це!
- Зробіть це!
Темний Один вибіг до плати і написав, відхиляючи кожен лист окремо:
Є L'A Є!
- Право! Як ви знаєте? Він став знову і сказав: «Чи це!» Я не відповів йому. Я просто пішов і зробив це. До четвертого року я був фінансово вільним.
до Це історія мого ментора.
до А коли він сказав мені історію, він дав мені чарівну фразу. У мене є ціла колекція з них сьогодні. Це фраза я хочу дати вам сьогодні. Я хочу піти додому з нею. Вона буде підтримувати вас, коли ви повинні завершити ваші плани. Я отримав цю фразу в подарунок багато років тому.
до І сьогодні я даю вам цю фразу. Ось:
«Я ближче ви думаєте! ?
до Дуже дякую.
Майстер з минулої черги до ради знову і писав:
Тексти пісень, а це означає: Ви ближче, ніж ви думаєте!
Це все...
Джерело: valeriy-str.livejournal.com/28618.html
10 неймовірно дешевих райських місць, де можна розпочати нове життя
Психологія розв’язання особистих проблем