558
Лука Бресель: Питання та відповіді
27641
Ми приїжджаємо до завтрашнього дня. Ми можемо виправити наші помилки сьогодні.Це ще можливо сьогодні. Далі можна приїхати завтра.
Їжа компенсує втрату позитивної енергії тіла. Врівноважує негативну енергію, що надходить в організм, і тим самим запобігає вдиханню тіла. Пам'ятайте, що негативна енергія включає в себе провину, страх і небезпеку.
Підсвідоме бажання компенсувати брак енергії.
Якщо ваш розум ще не відкрився, зверніть увагу на сигнали вашого тіла та дізнайтесь, як подумати та розпізнати стрес.
Про те, що відбувається у вас, і ця інформація проста:
Якщо ви хочете скинути, то вам потрібно відчуття провини. Якщо ви не випускаєте почуття провини і продовжите худнути на сметані, то з'явиться точка, коли почуття провини виросте до надзвичайних пропорцій, стає смертельним, і ви станете звикли. Ви не будете малювати на сметані, але натягувати на солодку.
Якщо ви відчуваєте неспроможну тягу для солодощів, то у вас є великий страх. Він повинен бути федом. Витрата солодощів викликає приємне спокійне, і таким чином солодкі спокійно стають засобом комплаєнсу. Він дуже любить солодощі, обробляє страхи. Якщо страх викликає людину від поганої людини, то, хоча він не відмовляється від солодощів, він ще більш готовий відбігти. Він спалює калорій. Ті, хто вважає неспроможними відходи часу сидять і починають замислюватися про те, як отримати прибуток від дій. Тим часом страх можливого збою подається у вигляді тортів, кави, напоїв та ін. В цей час страх був кричав, план дій добре продумав і вніс в дію. Калорії, практично не витрачаються на психічну роботу, перевозяться на паніровку - до жирової тканини. Небезпечний страх перетворюється в небезпеку, а надлишок калорій сприяють ожиріння.
Захоплення м'яса означає, що ви сердитися, і гнів може бути живим тільки з м'ясом. Якщо сердитися людина не виходить м'яса, він стає ще більш сердитися. Звичок вживання м'ясних порід гнів. Чим більше сердитися чоловіка, тим більше він споживає м'ясо. Солярій, більш перцевий і гострий гнів, соліст, більш перецьний і гострий м'ясо потрібно на обідній стіл. Якщо ви змусите сердитися людину, щоб їсти тільки рослинні продукти, то він занурює, втрачає вагу і стає більше і більше людини.
Підсвідомо намагаються зберегти людство, але зло робиться ще гірше. Тому м'ясо-вегетаріанець і вегетаріанці не знають і не хочуть зрозуміти один одного, але починають накладати їх правильність один на одного. Вектори сердитися, а потім вегетаріанці починають споживати м'ясо з часу, тому що він відчуває, що він не може стояти її інакше. Поява про порушення життя вимагає підвищеної оповіщення. Медикамент зарекомендував шкоду надмірного споживання м'яса, але зло-матеріаліст продовжує переїсти м'ясо до смерті.
Пропаганда рослинних продуктів є чудовим, але це буде більш правильним, щоб почати з випуску кладок, після чого автоматично є аверсія для м'яса, і це буде істинне почуття, не насильство проти себе. З випуском страху зникає зайвий апетит для солодощів. У свою чергу, з вивільненням провини зникне потреба в кислості. Серце вже міцне.
Є дієти для схуднення, заборонені солодкі і борошно. Всихати стільки м'яса і овочів, як вам потрібно. Оскільки калорій, необхідні для важкої фізичної праці, легше отримати від м'яса, і шлунок просто не може вмістити необхідну кількість рослинної їжі, людина також споживає м'ясо, позбавляючи тих, хто стверджує, що вони отримують жир від м'яса. Така людина стає більш сміливою. Він може стати таким посольством, що він починає знезаражувати часті, а потім знищити їх фізично або морально, так як його волокно, ігноруючи попередження піднятого пальця страху, вирощується до великого розміру. Незабаром починається самозахист людини. Життя знову доведе, що все зайве погано.
Всі мрії про досконалість. Він починає їсти сметаною, він скоро намальовує на солодку, а коли їсть солодка, то солоний. Людина під стресом завжди їсть більше, ніж вони повинні. ЇЇ змішують - після солоної знову береться за солодку, змивається сметаною і т.д. Якщо ви балансуєте стрес з необґрунтованим харчуванням, то апетит не зникне, тільки живіт більше тримається, апетит залишається.
Якщо людина з однаковою силою розриває почуття провини, страху і гніву, то така людина повинна дотримуватися точного режиму і дієти. Навіть якщо він постійно переповнений, ожиріння не слідувати. Пропорція цих трьох видів стресу в організмі визначає апетит в даний момент. Вважають, що тверда щоденна рутина сприяє хорошому перетравленню та ефективності. По суті, з правою насолодою, час не має значення. Вистачить при сигналі голодного шлунку, щоб повернути любов до травного тракту і їжі.
Ви можете говорити про взаємозв'язок між апетитом і конкретним захворюванням. Ви можете розповісти на початку захворювання про те, які страви пацієнт використовується для вживання їжі, що він не може їсти і без чого він не може жити, але призначення книги не в цьому. Якщо ви розумієте принцип, ви будете з'ясувати себе.
Наприклад, при збільшенні провини, постійно і з насолодою на сметані людина один день відчуває, що сметана більше не піднімається в рот. Абдомінальний біль свідчить про те, що виникла виразкова хвороба. Провини перетворилися в звинувачення. Тепер людина повинна переходити до частого споживання м'яса і молока, інакше шлунок починає харчуватися самостійно. Підвищена кислотність, яка виник внаслідок звинувачення нездійсненно атакує наявне м’ясо, не запитуючи, чи це власне (сумач) або хтось інший (харчування). Правда про людину при виразковій хворобі. Коли виразка починає блемувати, гнів став дуже кровотворним.
Людина з збалансованим психічним життям не зловживає їжі і згодів. Не потребує дієти.
Дух не вимагає фізичного харчування. Тіло потребує їжі. Але немає тіла без духу. Необхідність духовної їжі також живить тіло. Кожен стрес має власну амплітуду флуктуації, і кожна їжа або страва має власну. Коли вони відповідають, потреба тіла задоволена.
Подумайте разом зараз. Скажіть:
- Я не хочу сметани.
- Я не переносить сметану.
Ви можете сказати, що це різними способами - протестувати або вимагати, або змивати ніс на їжі, викликаючи його поганим, непристойним. Що означає? Це означає:
- Я не хочу бути винним.
- Я не можу стояти!
Ви хочете, щоб уникнути почуття більше провини. Підсвідомо про те, щоб уникнути ситуації, в якій ви повинні будете пересилатися. Ваше почуття.
Провина досягла критичної точки. Якщо ви не випустили відчуття провини і продовжуєте харчуватися кислою, навіть якщо через обставини ви станете звинуваченням.
Скажіть:
- Я не хочу солодощів.
- Я не можу стояти солодощі.
- Я вмираю солодощів.
Що означає? Це означає:
- Я не хочу боятися.
- Я не можу стояти страх.
- Я вмираю, якщо мій страх зростає.
Ці люди підсвідомо намагаються уникнути збільшення страху, так що не страшні інші. Скажіть:
- Я не хочу м'яса.
- Я не переносить м'яса.
- Я вегетаріанська.
Що означає? Це означає:
- Я не хочу, щоб виростити.
- Я не переносить зростаючу небезпеку.
- Я безкоштовно від malice.
НБ! Вегетаріанці, які не їсти м'ясо на всіх рідкісних. М'ясний бульйон також м'ясо.
Тіло входить до складу однієї з етапів розвитку людини. Коли ми навчимося боротися з фізичним світом, щоб благословення, і не знищити його, як ми зробили так далеко, ми будемо гідні виникнення духу. У той же час, ми будемо безкоштовно себе від фізичного тіла, який хоче харчуватися і страждати.
Можливо, деякі читачі чекають пояснення про споживання молока та риби. Необхідність молока символізує бажання і впевненість, що хтось закріпить своє життя. Надмірне споживання молока сприяє тривалості життя.
до Він любить молочні сухожилля, щоб заперечувати свої помилки, але помітить помилки інших.
до Він, хто не любить молоко, хоче дізнатися правду, навіть якщо це страшно. Він буде досить прийняти гірку правду, ніж солодка брехня.
до Тексти пісень, а це означає: Він не переносить молока.
до Якщо переборщити з молоком, не можна чекати правди.
Він любить рибу, очікує дива, що він буде виглядати себе. Права на рибу означає бажання людини отримати все правильно. Сприяння рибі – підсвідомо шукає миру.
до Він любить мир, для якого він докладав зусиль.
до Він не любить рибу не хоче апатії або миру. Він боїться пасивності, бездіяльності, ліньності.
до Він, хто не переносить рибу, не переносить байдужості, лінь і навіть миру. Він хоче життя відварити його.
до Він любить неохайну рибу, він хоче жити в світі тихо, щоб ніхто не доторкнувся його і він сам не турбувати інших.
до Він, хто любить солону рибу, б'є в грудях і заявляє: «Чому він, реальний хороший чоловік!» Сіль збільшує визначення, впевненість у собі. Перевищення знищує якість.
На споживання води:
до Якщо людина напоїлася маленькою водою, то має гостре бачення світу і гостре сприйняття.
до Якщо людина напоїть багато води, то світ незбираний і незнімний для нього, але він сприятливий і доброзичливий.
В останні роки від тенденції моди Західного світу пити водяні літри в день тьмяного сприйняття. Правда, вода знижує, тобто розбавляє агресію, страхи і емоційний досвід, але до тих пір, поки людина прагне вирішення проблем тільки на фізичному рівні, вони не будуть повністю вирішені. Так само, як і всі фізичні підлягають руйнуванню, тому миру, досягнутий таким чином. Так само з’являться на всі підсвідомі спроби фізичного рівня, спрямовані на поліпшення життя.
Поговоримо про енергію певних продуктів. М'ясо Лентена - секретна вісь, жирне м'ясо - чесний відкритий гнів, зернових - відповідальність за світ, жито - зацікавленість у співвідношенні глибокої мудрості життя, пшениця - зацікавленість у співвідношенні поверхневих мудростей життя, рис - точно збалансоване ідеальне бачення світу, кукурудза - легко отримати все від життя, ячмінь - впевненість, вівся - спрага за знання, кучерявість, картопля - серйозність, морква - серце щастя, брут - тяга за знання, виноград - крихкість, вірність - визнання самостійкість, до
Будь-яка іммодерація призводить до протилежного результату. Хороша їжа від надмірного споживання стає поганою.
Наприклад, яйце вказує на прагнення до досконалості. Він їсть багато яєць і не знає, як думати, має зростаючу потребу в досконалості. І так як ніхто не на золотому лотку дарує йому ідеальне життя, він сердився. На фізичному рівні проявляється підвищений вміст холестерину в крові.
Дива природи – мед – це ідеальне дивне кохання та тепла, як обійми матері. Тому мед лікує всі захворювання. Якщо людина ніколи не відчувала таку любов, якщо боїться любові своєї матері, яка викликає біль, то він не завадить меду.
Харчова алергія поширилася так широко, що важко будь-яка їжа, яка не викликає алергії. У високо розвинених країнах збільшено випадки целюзії, захворювання, в яких дитина не переносить зернових продуктів. Постійна діаррея відсмоктує життєві речовини від дитини, що запобігає духовному та фізичному розвитку. Це метаболічна хвороба.
Алергія – зло протесту.
Метаболізм – це можливість коригувати закони життя в його незворотному русі, можливість правильно влаштувати своє життя за допомогою життєвої мудрості. Коротко, обмін речовин - обмін думками. Немає товару просто поганий, ніхто не поганий. Він не може стояти жито хоче, щоб зробити його легко в житті, він не пропускає труднощі. Він не переносить пшеницю, не задоволений маленьким життям, він є максимальним, хто не завадить бідності. Він не може стояти ячменю, не несе відповідальності за відсутність свободи, не дає чітких обмежень і недорогий предетерація життя. Один спосіб або інший, целюзне захворювання є нездатністю ускладнити закони життя. Батьки цих дітей повинні змінити себе.
Метаболізм показує, як людина купує, продає і обмінюється. Якщо він виконує ці операції за правилами справедливої торгівлі, то обмін речовин є дрібним. Але якщо він хоче платити гроші за основні значення життя - любов, чесний і принциповий - то існує метаболічний розлад. Чим більше він помилковий, тим болючий і складний наслідки цього передається дітям і онукам. Всі метаболічні органи складаються з м'яких тканин, а їх енергія походить від основного енергетичного каналу, розташованого в хребтовому каналі. У коротких, метаболічних порушеннях відображають дисбаланс між наданням і отриманням.
Людина народжується в певній географічній області Землі, тому що він хоче вивчати відносини між цим місцем і собою. Їжа є однією з можливостей для цього. Тому харчові продукти, які виробляються в цій області, корисні для людини.
Він починає думати правильно, фізичне тіло навчається отримати менше їжі. До тих, хто вичерпається під тягаром стресу, така їжа виглядає без смаку і недостатньо. Також потрібно напругу палива. Калорії його раціону залишаються з ним, посилюючи організм.
Ті, хто вирішив почати з дієти, але нічого не знає про випуск стресу, це буде важко або навіть неможливо дотримуватися його. Гільт робить людину порожньою. Груша вимагає їжі, в іншому випадку не буде міцності флісу. І він хоче виростити, щоб протистояти ворогу.
Коли людина, мріє про красиву фігуру, з кожним прийомом відмовляється інший зайвий шматок, його тіло відреагує хоча б безболісно, нехай повільно. Потрібно вбирати менше негативності організму. Так через навички харчування формуються поняття.
Такий спосіб мислення розвиває тягу у людини. Але якщо людина переступає паличку і стає міксом, то він перетворює його в поганий. Характерним знаком Мекнеса є запор. Запобігання свідчить про те, що в житті перетворюється міксність. Зловживання, але не хоче нічого подарувати. Він також знає, але не ділиться знаннями, бо боїться, що інший може стати свідком, ніж він. Він вирішує свої знання і небезпечний, якщо хтось презентує світ, що означає, що людина вважає себе власним відкриттям. Таку людину, серед інших духовних ран обов'язково засвоюється. Пройдемо з химеру і запору.
Приклад від життя.
На екскурсію, хороший друг шахти скаржився на мене, що вона була про розірвання від запору. Якщо в домашніх умовах його ще можна перенести, то на поїздці вона стає нестерпним. Я був здивований: «Мій дорогий, нехай займає тебе, чому страждає!» «Що таке фольго я, я вже провів всі мої гроші». Ви не придбали нічого ще! вона протестувала. «Що жорстка людина буде говорити про це, і тільки мекерська людина втратить гроші. Я не маю проблеми. Я витрачаю гроші з задоволенням і згодом не шкодую, я пояснив.
Весь день пішов до виходу зі спинності, а ввечері проблема була вилучена. З тих пір, як і раніше, її омани регулярно тричі на день.
Іноді я використовую цей приклад, щоб зробити людей щасливими. Тим не менш, що вона вважає себе надзвичайно щедрою людиною і не розуміла, що вона бездумно витрачала гроші на інших з страху неправдиво. Подарунок їй не було приємним, так як ті, що вона робить для того ж грошей зараз. Раніше люди відчували себе на неї, але зараз вони побачили в дарах прояв любові.
Схоплення є одним з найбільш легко знімальних стресів.
Порозуміння і любов до тебе.
Лука Бресель
Джерело: /users/1077