Народження до 15: Наймолодші мам Росії та їх долі

Про 29-річний Наталія Князкова з маленького містечка Бора в Нижній Новгородській області в останні дні розповіла десятки новинних ЗМІ. Жінка стала відомою по всій країні завдяки їй 14-річній дочці Анастасії. Дівчина подарувала сина Микити, роблячи її матір наймолодшим бабусям в Росії. До речі, тут вона, рекордний тримач з онуком в руках. А на фоні – чоловік Наталія, який став дідом у 34 роки.

У інтерв'ю з доповідниками Наталя приймала, що вона дуже щаслива з зовнішнім виглядом її онука і зараз разом з чоловіком планують влаштувати охорону і допомогти їй дочку підняти дитину до тих пір, поки вона і її 17-річної кавалі – батько хлопчика – закінчити школу.

Такі випадки не є невідомими в Росії. І не кожна молода мама все розсипається.

Валя Ісаєва, Капотня. Народився 11.

Запис молодої матері Росії на 10 років відноситься до Валентина Ісаєва з передмістя Капотні. Історія цієї дівчини, мабуть, одна з найвідоміших. Валя стала мамою, коли вона була тільки 11 років.

З 17-річного гостьового працівника з Таджикистану Габіб Патахонова. Молода людина орендувала номер в квартирі, де Валя жив з братом. Коли виявилась вагітність третього сорту, кримінальний випадок був відкритий проти хлопця, але молодий чоловік не підійшов до в'язниці. «Ромео і Джульєт від Капотні» – як пара була занурена журналістами – змогли переконувати громадські та правоохоронні органи, щоб дозволити їм розпочати сім’ю, підняти дитину і одружитися (при те, що Валя росте, звичайно). Дівчина дитини названа Аміна. Протягом декількох років дитина піднялася бабусям Валі, і молодий батько допоміг їй.

У 2010 році Хабіб і Валентини, які вже перетворили 17 років. Весілля відіграли на грандіозному масштабі - в шикарному ресторані в центрі Москви. Згідно з молодим чоловіком, «подруги з ФСБ» допомогли йому організувати чудове свято.

І через три роки пара мала другу дитину – Амір. За цей час молода сім'я вже опинилася в своїй старій бабусі квартири в Капотні. Валентини отримали роботу в магазині як маркетолога, так і Хабіб в якості магазину.

В одному з останніх інтерв'ю Валя та Хабіб запевнили журналістів, які їх життя були плавно. Поступово проценти преси в Римо і Джульєтта Капотні захопили, а чати сусідів припинили.

Незвичайна сім'я згадувала себе на початку останнього літа, в червні, коли Хабіб повідомив про зникнення дружини до поліції. В результаті вийшов, що дівчина не була відсутня, але просто побігла з дому. Журналісти знайшли Валю на своєму другі. Під час інтерв’ю фегтив приймав, що її східна казка закінчилася, і вона побігла з дому через систематичні побиття.

"Я пішов на мої друзі, я не можу жити вдома, тому що мій чоловік завжди збив мене. Він зберіг мене в домашніх умовах протягом двох тижнів і не дасть мені так, що я не можу плівку. Але ми ще не будемо розлучатися, дівчина сказала LifeNews.

За словами Валі, шлюб з Хабібом почав згорнути через його ревнощі. Молода мати Росії (нині дівчина тільки 21 років) ще не знайшов виходу з цієї ситуації.

Олександр Гладковська, Володимирська обл. Народився 15.

Історія Саші Гладковської з міста Костерево Володимирської області повністю позбавлена романтики. Дівчина стала матір'ю в 2012 році в віці 15, але на відміну від Валі Ісаєва, школярка не знайшла підтримки від родичів. Після навчання про вагітність своєї дочки, 35-річна матір Саша почала наполягати на аборті.

«Я хотів би нічого зробити, оплатити гроші, щоб отримати її аборт», - відкликає Марія Олександра.

Однак школярка відмовилася, не знаючи, що в свою чергу ця історія чекає після народження дитини.

Як тільки дитина народилася (Александра народила хлопчика), життя школярки і її матері перетворилися в ряд постійних кварель і скандалів. Батько дитини не брав участі в цій історії – дівчина зберігає свою ідентичність секретом.

Через два роки молодий бабуся сказав, що вона була незадоволена, як її дочка підняла хлопчика, Саша видала з квартири і почала шукати позбавлення батьківських прав дівчини, щоб взяти дитину далеко. Історія поділу хлопчика, який вже 3 роки, мама і бабуся продовжується.

Вероніка Іванова, Якуція. Народився 12.

У 2009 році учитель шостого класу Якуція Вероніка Іванова стала матір’ю. Дівчина була тільки 12 в часі. До тих пір, як батьки, так і учителі.

«Вероніка завжди була сливою дитиною, тому ми не звертаємо увагу на її шлунку, думаючи, що вона просто отримала краще», - сказав голова.

Той факт, що школярка вагітна, батьки дізналися тільки коротко перед пологами. Вероніка скаржаться на гострий біль в животі, і лікарі швидкої допомоги заявили: дівчина скоро породжує.

Під час 12-річної лікарні поліція шукала батька дитини. Виявлено швидко. Він був 19-річний друг дівчини Валерія. Молода людина, до речі, багаторазово звинуватила наркоманії.

«Всі мої подруги були ревними, що я мав таку дорослу мау, – згадувала Вероніка.

Тим не менш, дорослий кавал'єр ніколи не став юридичним подружжям школярки. Валерія була вирокована до 8 років для дитячої солоди. Однак юна мати була не дуже засмучена і через деякий час після народження дитини, яка піднялася бабусям, отримала новий хлопець. Вона пізніше пішла в нічну школу.

«Я люблю свою дочку і щаслива мати її. Ви побачите, все буде дрібно, - сказав Вероніка Іванова, два роки після народження дитини.

Люба Бессунов, Саратовська область. Народився 14.

У 2013 році завершився дитячий садочок з Саратовської області Люба Бесуднова. У віці 14 років старшого студента стала матір’ю – вона народила хлопчика.

До всіх сюрпризів виявилося, що Люба народила вчителя математики – 24-річний одружений чоловік.

Учитель не планував стати батьком, тому він довго заперечив свою участь у пологах дитини. Проте генетичне тестування показали протилежність. Але навіть тоді людина відмовилася визнавати батьківство. У судовому порядку завершився плетіння молодої матері та вчителя.

Через півроку після народження дитини педагог був вирок до 4 років. Зняття малюка забрали його бабуся - матір Люба. Дівчина продовжує навчання в школі.

Наймолодші мами в світі

У 1939 році молодша мама у світі була дівчина з Перу, Ліна Медіна. Вона подарувала їй першу дитину у віці 5. Цей випадок був документальний і унікальний в історії медицини.

Про те, як сталося, що п'ятирічна дівчина стала матір'ю, історія мовчить. Ліна подарувала їй другу дитину лише через 33 роки. Сьогодні власник цього запису становить 81 років і проживає в Лімі, столиця Перу.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження