Людмила Петрушева. генія

Р
Тарантіно, дивлячись на Московському музеї кіно «Скарбні казки» запитав:
Чому я не бачив цю картину перед? Чому це мало в світі?
3610Р. 4200Р.
Я бачив казкові казки не менше п'ятдесят разів, і таємницю ще там.
З'єднання несумісних. Симфонія з різними темами.
Один герой прогулявся весь фільм - Вовк, маленька істота, дитина війни.

Вічна душа, яка вільно відвідує золотого віку, тихий абод на березі, де щасливий рибалець живе з сім'єю, де жирова дитина криється (сило) в колясці, і його маленька сестра в балонному одязі і капелюх стрибає над мотузкою в компанії Пікассо бульб ...

Де Сам Юра і його дружина Франціяска живуть назавжди під горою, дружиною промивають і він риб, і назавжди вони копають в повітрі, з ними кішка Мурка, з ними своїх гостей - зварний поет з лірією і привітним молодим чоловіком, вільним від речей, бронювальний пасербі.

У верхній частині також мешкає, де сучасні нічні міські захоплення з рояльними автомобілями на шосе. Де завжди танцюють, як мути під ліхтарем, передвоєнні дівчата з кав'ярами, і завжди грають танго з тих, запліччя, років - «Сонце щоденно».

Де вони завжди йдуть на війну. Вони повернулися з війни, але мало. Де мокрі кущі бузків навколо меморіального столу краплі стираються над склом горілки, яка залишається для мертвих і покритих шматочком хліба, за російським замовленням. Ой мій Бог, я сказав, коли я бачив цей фільм! Кожен раз.

Тепер на телебаченні майже кожен ювілей Перемоги. Тоді ви пам'ятаєте, Юра? Він сказав: «Людина не зрозуміє. й

Ви і я розмовляв на телефоні. Щоб зберегти фільм, хтось запропонував писати голосовим шляхом. Я спробував його. Не працює. Ви не можете це зробити. Я сердився будучи досвідченим забороненим автором. Я також порадив зробити хороший кінець, наприклад. Далі ми будемо друкувати. Пам'ятайте, Юра, що я сказав вам?
- Яра! Цей фільм буде включений до всіх книг, які будуть включені в усі книги. Не хвилюйтеся і не робіть нічого до нього! Всі Вимкніть телефон!
Це був єдиний спосіб.
189068р.
Але сталося диво. Пам'ятайте, коли ви сказали мені на початку листопада?
- Лукія! - Ви сказали embarrassedly. - Я отримав державну премію.
Норштейн, митець Ярбушова та оператор Жуковського отримали головний приз радянської держави! До своїх мультфільмів!

Це диво. Я сміхався. Ми довго сміхалися на телефоні, але ми повинні бути крісельними з щастям. Francesca зробила себе дивовижним платтям з недорогого вовняного шаль. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви не мали нічого носити. Не навіть краватка.
Ви подякували батькам (не партія, не уряд, як інші). Я написав поему, "Сучасний і лауреат в шкарпетках з витікаючим каблуком".
Допускається "Фаїка".