р.
Перша кнопка - Історії.
Уявіть собі ситуацію, де ви йдете на друг ваших, і вам потрібно, щоб переконатися, що це окреме телебачення краще, ніж це, і ви не є повноваженням на телебаченні. Який найкращий спосіб?
1,1 км Нагрітий аргумент з другом через факти простягається вухами
або
2,2 км Ви покажете історію про те, як ваш хороший друг купив цей бренд телевізора, був дуже радий покупкою і як справжній майстер і поціновувач його ремесла, рекомендуємо вам цей бренд.
Ви отримали? Ви хочете, щоб люди вірити тебе? Не обов'язково стати авторитетною думкою, досить розповісти історію про те, як авторітарна думка рекомендує це і не так.
Розкажіть про те, скільки цінних Ваших клієнтів, радість та щастя. І це метод дійсно працює!
Друга кнопка: Чому ви робите це?
Щоб продати щось, потрібно будувати якомога більше довіри від покупця. І дуже частий підсвідомий питання покупця, чому ви робите все це? Чому ви продаєте все це? Чому твої ціни нижче їх? Чи не існує лову в такому фрібі?
Завжди розповідайте про причини, чому ви це робите, розкажіть правду.
Завжди вказувати причину ваших дій, але не накладати занадто багато, має бути рядок. Це підвищить довіру Вашої людини, оскільки чесність зазвичай цінується людьми.
Третя кнопка - Специфікація та технологічні умови
Великий спосіб підвищення довіри покупця в продукті. Наприклад, фраза, заповнена специфікаціями.
«Зелений гель шампунь був протестований в клінічних випробуваннях і показав дуже хороші результати, ламкі волосся підвищилися в коренях на 57%, 23% на кінчиках і 20% в стовбурі. й
Що таке випробування? Хто вони провели? Чому 57%? Не знаю чи нічого не перевірить. Це ваш бізнес, щоб сказати, це бізнес інших, щоб вірити. Ви не перевіряєте плити, всі ці відсотки пн у милі Дове.
Немає того, щоб перевірити, але вибір, безумовно, зробить краще.
Використовуйте якомога більше номерів, дат і т.д., як це можливо, такі як «Знайдені в 1898 році» або «Customers понад 10 років задоволені нашими досягненнями. й
Використовуйте якомога більше деталей у вашому описі продукту. Технічні умови та ТЕХНОЛОГІЧНІ ТЕРМІНи є надійними і дають покупцеві, щоб переконатися, що ви знаєте, що ви продаєте і що ви є справжнім спеціалістом у вашому полі.
Включаючи в презентацію СПЕЦИФІКАЦІЇ, ви збільшите довіру
інформація. Ви даєте її більшою вагою і значенням. Немає одного догляду.
99,4% – це так само, як 100%!
Четверта кнопка – Факти і Правда
Закон PR: «Народа вигідна, коли вони знають факти»
Дії дозволяють контролювати ситуацію.
Приклади:
Один з майстрів копірайтингу розкочував такі мес для
один з магазинів кафедри:
«Ми банкрути. Наш $125,000 борг більше, ніж що ми в
можливість оплати. Ми знаємо, що це оголошення змусить нас
Кредитори щітки в нас з дубовим деревом. Але якщо ви приїжджаєте і купуйте наші
Сьогодні, ми будемо мати щось для оплати. Якщо немає, ми будемо.
Христина
А замість життєрадісних магазинів він сказав: "Сале!"
Правда про те, чому люди повинні придбати
в цьому магазині.
І що оголошення врятував магазин...
Ще одне оголошення одного з власників магазину одягу
Я був,
У нас є багато ступійних кліток, які ми хочемо позбутися від.
Наступного ранку було продано ціле постачання цих ступійних клаптяв!
Це дійсно працює!
Завжди бути щирими у ваших письмових записах і люди будуть відчувати його, бути емоційними з щирістю!
Кнопка Fifth - Питання та відповіді
Чудовий спосіб заспокоїти клієнта заздалегідь, про можливі гальки, запитати питання і відповісти на них самостійно, використовувати діалогову форму інформації. Наприклад,
Чи працює цей метод в Африці?
Звісно це буде, тому що якщо африканський ріже його пальцем, він також буде злий, вони також мають два ноги, дві руки і голову. Вони однакові люди, тому цей метод буде працювати в Африці.
Створіть розділ Питання і відповіді, щоб зробити ваше життя простіше і усунути всі ваші побоювання заздалегідь.
Шостий кнопок є кукісність і його використання в усіх сферах реклами.
Ви завжди можете використовувати такі речі, як заголовки.
Але потрібно використовувати їх мудро, і тут необхідно обов'язково дотримуватися двох правил.
1,1 км Ваше ім'я не повинно бути схоже на Спам або рекламу
2,2 км Ваше заголовок повинен викликати божевільну примхватість і бажання вимовляти на ній.
Ось приклад erroneous headlines, які 95% користувачів надсилають сердитися слова одягу.
"Дві диски за половину ціни"
"Супер програма втрати ваги"
Продаж холодильника
Я сподіваюсь, що всі ці заголовки чітко порушують правила. Ну, я думаю, що ви, ймовірно, переходите в один одного в Інтернеті. Ви також занурте або з'ясуйте, коли ви бачите цю інформацію.
І що про ці заголовки?
«Ви хочете контролювати людей? Запитати мене як..."
«Я знаю, як працює світ? й
«Ви не знаєте щось... де я знаю? ?
По-перше, такі заголовки не виглядають як реклама і викликати інтерес і цікавість. І ви хочете перевірити, дізнатися, і насправді натисніть на посилання.
Але використання curiosity не закінчується в заголовках. Вибачте, будь ласка, зв'яжіться з нами Зацікавити зацікавленість і зробити посилання на інформацію, і це буде важко для користувача, щоб вийти, тому що буде так багато цікавих і цікавих посилань навколо того, що очі будуть виконуватися.
Інші цікаві приклади застосування curiosity:
Один бізнесмен – глибокий бізнес. Він мав багато боргів, товарів.
Вони зламали, і ніхто не вийшов. Він атакував до.
Кредитори, загалом, відчували найстрашніший спосіб.
Пройшовши з офісу, пройшовши в парк, сати на лавці і обгорнути голову навколо.
До нього з'явився дід 70 років.
"Я дивлюся, коханка, що вас завадить?"
старі
Про свою душу, розмову про його
проблеми
Після того, як він говорив, дід сказав: "Я думаю, що я можу допомогти вам... й
Він попросив ім'я бізнесмена, підписала чек, і дав йому бідну людину, кажучи:
"Зробити ці тісто ... В одному році ми познайомимося з тим же місцем і
Повернути мене назад.
Тоді він зникнув, як він з'явився.
Підприємець дивився на перевірці та стрункому ...
Він був чеком на половину мільйона греків, підписаних чоловіком...
І продовження на сайті www.olololo.ru =) Я думаю, що багато людей хотіли б відвідати свій сайт після читання цих оповідань.
Основна структура використання curiosity!
Ми пишумо мотивацію, розбиваємо її на найбільш інтенсивному або цікавому місці і даємо посилання на яку ми хочемо, щоб людина підійшов. Це просто!
Є багато способів буквально використовувати цю кнопку.
Захоплюючи людей взяти наступний крок... Широкий асортимент
Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
Ніколи...
Про нас
Кнопка сім: «О нема, за п'ять хвилин, ми не продаємо тестові горіхи більше на 95%!
Як мотивувати людей купувати зараз? Звичайно, створити ілюзію вигоди і обмежити ефект цієї пропозиції. Це краще думати, що ви можете втратити щось, ніж ви робите.
На відміну від того, що вони можуть придбати щось.
Наприклад, напис «У до 10 жовтня можна придбати новий велосипед зі знижкою 50%»
Якщо ви не купуєте велосипед, ви втратите 50%. й
Вигідні товари завжди купуються швидше і дорожче!
Будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами Чим цінніше? Бренд, який у вас є бренд. Відповідь очевидна, що ви зараз знаєте правду і можете внести її в практику.
Ви можете самі уявити! Головне, щоб дізнатися, що вище я описав деякі методи.
Раритетна справа Доступні засоби продажу
Зробіть дуже цінні пропозиції і обмежіть їх кровообіг або час і такі акції будуть працювати. Навіть якщо «Value» є застарілим, головне, що час короткий і значення над розумінням людей.
Кнопка вісім: Гуилт.
Дуже ефективний метод, принаймні з одного боку і дуже жорстокий до клієнтів, добре, якщо ви не повний моральний, то метод підійде вам.
Використовуйте провину покупця від нього, отримайте всередині його голови і поверніть на провину. Ось деякі приклади, щоб допомогти вам зрозуміти, як ви можете використовувати це та інші почуття, такі як гнів, хати та ін.
Ось ідеальний приклад використання провини в одному з елітних бутікків:
Відвідувач привітав на в'їзд чарівною дівчиною 5 років на дотик труєного плаття, з величезними очима і великим луком. Спочатку вона попросила відвідувачів не шукати.
Чи є вона лука, а потім попросила серйозний погляд, що він збирається робити?
Купити це в магазині?
Після відповіді вона сказала, що вона була дуже вдячна, тому що "то маму буде придбати її нове плаття". Вона подарувала йому красиву посмішку і уважно дивилася.
Поганий чоловік блукнув навколо магазину.
Неймовірно, що будь-який з відвідувачів залишив бутік порожнім.
Приклади використання провини, як я сказав, багато!
лялька розповідає про дитину, «Зроби мене з вами, хочу жити з вами!»
На даний момент він забирає її в магазин...
Біженці ...
Кошик
Кріплення ...
Kid офіси, таймери,
благодійні заходи
Тепер думають про те, як можуть використовуватися інші почуття.
Наприклад, відчуття небезпеки, придумайте про те, що небезпечує покупця для чогось або кого-небудь, і ви так добре і підійдете, що ви можете взяти гроші від нього і позбутися від поганих дяків. Подаруйте людям проблему і продаємо розчин.
Кнопка Ninth Висока гарантія
Ми говоримо про гарантію отримання високої від результату дії.
Використовуйте такі схеми для того, щоб створити бездоганну довіру покупця.
Подаруйте людям гарантії, які ви маєте найкращий продукт. Все відварюється до цього візерунка:
«Купити цю ковбасу в тісті і якщо ви не відчуваєте насиченого голодом, ми подаруємо вам гроші. й
«Ми повернемо ваші гроші!», ці слова дають комфорт, дадуть спокій, що ви не будете оцінити, збираючи гроші від вас і відступати.
Ці слова дають вам велику впевненість як чесного фахівця. І після того, як система повернення грошей може містити безліч нюансів, за якими покупець не зможе повернути гроші.
Наприклад, «Купити ковбасу і якщо ви не знайдете м’яса в ній, ми подаруємо вам гроші», встановлюємо стан, який ніколи не зламався, але слова «Ми подаруємо вам гроші» магічно повісимо перед задоволеним клієнтом. Я не рекомендую використовувати такі техніки, але якщо ви дуже ласкаво просимо, то це для вас.
В цілому, ви продаєте набагато більше, ніж ви повертаєте і рівень продажів покриє всі витрати повернення. Не боятися використовувати цю кнопку!
Кнопка Ten - Безкоштовні та переваги
Одна з найбільш потужних мотивацій – Халява! БЕЗКОШТОВНО, що приємне слово, ви можете отримати дуже смачний конус в чашці вафлі, з хрусткою скоринкою, наповненою смаженими горіхами, шоколадними чіпсами і шикою вишневою наповнювачем всередині безкоштовно, якщо ви купуєте цей великий мус з вашим ім'ям на 50% знижка.
Як вам подобається пропозиція? Завжди пропонують бонуси вище за вартістю, ніж сама покупка, при необхідності візуально знижувати вартість товару або перезаряджати вартість безкоштовних додатків.
Люди можуть навіть купити, а не через сам продукт, але через супер великий безкоштовний тостер, який йде в холодильник. Подаруйте людям якомога простіше! Насолоджуйтеся!
Наприклад, ви вирішили купити новий диван, ви йдете і подивитеся на магазини, в одному ви просто купуєте диван, а в іншому випадку ви купуєте диван, а також в подарунок чудовий міні-пиосос для диванів.
Відповідь очевидна, ви купуєте, що вигідно, і це не важливо, щоб диван був низькою якістю, і пилосос, як правило, виконаний в Китаї.
Зробіть стільки безкоштовних і вигідних пропозицій, як ви можете так, щоб люди вийшли на очі з такої великогабаритності.