Захоплива гра для чоловіків

З усіма чоловіками, які заважають, що якщо жінка подарувала народження, то дайте їй сидіти в домашніх умовах і піднятися, і нема нічого блукати вулиці з дитиною, я б граю один. гратий

Я заблокував всіх в відносно невеликій площі, де вони повинні очистити їх особисту парадну землю від снігу весь час.

Сніг падає 24 години на добу з дуже маленькими і абсолютно непередбачувані перерви.

Під час цих маленьких перерви ви можете зробити абсолютно все, що ви хочете - їсти, піти в туалет, взяти душ (hahaha), розчісувати волосся (hahaha !!!), очистити зуби (не, я збираюся вмирати сміху) і навіть дивитися телевізор, але без звуку, тому що будь-який звук починає падати три рази швидше.

Ви можете залишити парадний грунт, на якому немає снігу.

Природно, відповідно до правил цієї жилетової гри, коли він вирішує, що це щастя - сніг все очищається і більше не падає, і небо чітке, і відкриває двері, щоб вийти, потрібно натиснути кнопку і покласти палю, щоб він забуває те, що ім'я матері і коли він миється останнім часом.

Отримайте їх і звідти, великий, день і ніч.

Необхідно провести покарані один раз на добу - приїхати, попросити - що на вечерю? Повільний обід, спостерігаючи його прозорим снігом. Потім проведіть половину години з'єднання в сніг, граючи і весело і навіть, як якщо, очистіть його трохи, а потім перейдіть до місця. Перед сном, попит сексуальні насолоди і ігри!

А вранці, дивлячись на парадний мелений чистий сніг, скажеш - добре, чому ви скаржаєтеся назавжди? Не було снігу всю ніч! Тексти пісень, а це означає: Це те, що він заснічений вночі і як - з джгутом і блискавкою, і ви всі перекриття, категорично не вірити !!!

Він сказав, що ви не можете очистити сніг для мене не менше двох годин - ігнорувати повністю! Це його сніг, ви абсолютно не знаєте, як його очистити, і ви вже втомилися від своєї роботи, і він просто знімає сніг - це легко і кожен фольг може!

р.

А коли кажуть, що це безглузді і всі дні однакові, і починають жовчитися і подрібнювати на парадному грунті, починати їх, наприклад, рожевий сніг! Або на сонечко на десять хвилин - вперше за три місяці. І сніг розтоплений і навіть тече, але за десять хвилин!

Для всіх своїх запитів купити снігосос, який значно полегшує життя, щоб відповісти - добре, ви не чоловікові? Ви не можете очистити сніг? Хтось очищає, і ви не знаєте? Так, наші діди за століттями очищали його, але такі лопаті, як ви, вони не мали!

І так далі. Про нас Опубліковано.

Кредит Марина Соколовська

Цікаво: Третя не зайва

Дад не рахує.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/marina.romanova.75/posts/ 1089728621082302