Подорож в Кемерово область або як ми не отримали в гору Келестеві зуби

Ексклюзивне право розміщувати історію, дозувати org тільки
Справжня історія дівчини з нашого форуму!
Це був гарячий місяць в липні. Відбувся добре збережений літній сеанс. Прибув довгоочікуваний відпочинок. Моя друзі і дуже хочу, щоб вийти з фаршированої і пиловлової Новосибірської і маршруту був обраний. Дуже добре відомо в певних колах міжнародного автомагістралі - сходження на гору Келестіальні зуби. Дорога пообіцяла бути легкою, особливо з масштабу спортивного туризму, трек відомий як новачкам. Протисипання великого свята, 7 друзів доповіли Новосибірськ-Нокузнецьким поїздом.

З Новокузнецьку ми приймали ще один поїзд до невеликого міста, потім всі необхідні препарати, такі як комплекти та обладнання. А потім прийшов день. Поїзд листя для тайги на 5.20am. Я не хочу йти в будь-який час. Це не моя перша поїздка в гори або тага. За нашою командою були сплави по гірських річках, а також похід по чорниці, а також екскурсія по шавлії до озера Байкал. Але в цей ранок був дуже гарна причина. Він був дощом і не просто дощом, але реальний пухир протягом декількох днів, щоб дороги в деяких місцях перетворилися в своєрідну річку, і коли вона все ще припинила трохи, вона все ще знезаду. І моя уява вже викреслила круті фотографії нашого перебування в тазі. Не потрібно описати, як я перетягував з ліжка вухами. На станції, як поважні російські громадяни, ми пішли купити квитки на поїзд і побачили їх. Іноземці, що вони не були, це, просто реальні іноземці. Це було видно в своїх життєрадісних гранях на 5 ранку і спортивному одязі, який яскраво виділяв на тлі сірої старої станції, обладнання і наметів, викладених в самому центрі станції, в якому вони ламають. І звичайно вони виступили німецькою. Я був єдиним, хто вивчав німецьку мову в університеті (Я ще не знаю, як я отримав так звану) і, звичайно, мої хороші друзі негайно попросили мене дізнатися, що громадяни німецької держави фактично втратили в нашій провінції тага. Зважаючи на те, що я зробив мій обов'язок з відзнакою суду, я перейшов на поїзд, щоб взяти на себе кохану всю дерев'яну лавку і чесно спати протягом декількох годин до тих пір, поки ми доведемо до місця. Не було багато людей, які щодня. Люди, які подорожували в основному, - хто пішов додому в маленькі міста, розташовані глибоко в тазі, які пішли на риболовлі. Були кілька гірських мисливців. Так ми стоячи на доріжках, і я сумно побачила поїзд. Він був дощом, і він не збирався зупинитися. І поїзд в цих місцях працює тільки один раз на добу і тільки один спосіб. Ви можете отримати тільки звідти наступного дня. І хто з нас ще з часткою саркасми сказав, що дивитися на рейках не скоро ви все одно побачите ознаки цивілізації. Я ніколи не забудь обличчям моїх друзів, коли група іноземців прийшла до нас, і сказав, що вони хотіли приїхати з нами. Виявилося, що вони давно мріяли бачити російську Швейцарія (Я не знаю, що порівнювати з, але якщо ви прибираєте міста, вулиці і наш унікальний російський смак, то, можливо) і їх туристична компанія отримали щось змішане. В цілому, наші хлопці несупроводжуються і без перекладача, але я розумію їх, і ми йдемо, куди потрібно йти. Я не знаю, чому, але хтось сказав, звичайно, чим більше нас охолоджувач. Я дивився на небо і хотів піти додому. Відстеження було дійсно дивно приємним. Невелика гравійна і досить широка дорога радує око. Тоді краєвид змінив помітно, дорога стала значною вузьким, гравій був замінений на вологу і в'язку глину, але ніхто не був особливо утриманий. За нею вже понад 5 кілометрів, а наша група іноземців похилого очищала пісню і була радована навколишнім краєвидом. Вже дощ припинив трохи, і надію на сонце. А потім побачила його. Річка. Подумав перший. Вони почали шукати міст або міст. Вимкніть не. Це був перший гірський льодовий потік, який через дощів став схожим на річку, і ось міст, який дерев'яний він зведений. Ми зустрілися з вибором повороту назад і чекали поїзда, який буде прибувати тільки завтра, або важить. Для того, щоб сказати, що думки діляться, щоб сказати нічого. Згадуємо всі старі гравіти і минулий рік снігу, розтираючи багато, ми сміливо проходимо в ісію воду. Я не можу пам'ятати, що я був майже до шиї. Переправа була, ймовірно, 20 метрів, але ми все ще ретельно продемонстрували, хоча ми ходимо до ланцюжка. Після того, як суші, кожен почав розбирати рюкзаки відразу в надії пошуку хоча б щось сухе. Все вологе. Після 500 метрів ми чекали ще одну переправу, в тому ж стані. А потім третій і знову без мосту. Ми пощастили на четвертому. Завдяки дуже сильному розтягуванню струмка закладено 2 товстий гірничодобувний кабель, очевидно, для перевезення рюкзаків. Вони були короткими відстані, але на одному рівні. Тут використовується міст, але тепер ви можете побачити його. Ми перекреслилилимо їх, торкнулися наші рюкзаки, повільно, але обов'язково підіймаємо інший берег. Наші іноземці, не ризикуючи ходити своїми ніжками в вертикальному положенні, переїхала над тримаючи руки на одному кабелі, і з ногами, що стоять на іншому, який з боку виглядав як літера L, але вгору. Коли я бачив перетин 5, я сказав зупинки. Я не перейде більше. Для того, щоб бути залізним мостом, і в той час він був рухомий зламаною структурою, яка заперечує опис. Після того, як мої слова, я був пояснений в повному голосі, що я головний гальма групи і в цілому людина абсолютно не пристосований до таги. Я не розумію, особливо з того, що я зрозуміла, що я не міг перехрестити потік самостійно, тому один рюкзак вже був похилий і більше 30 км шляху був попереду. Іноземці припинили спів і стали помітно сумними. Один з них наполегливо намагався підключитися до Інтернету через мокрий мобільний телефон. На краю дороги і з якоїсь причини дивилися на нас сумно. На жаль, у нас є можливість зупинитися. І ось зупинка. Тут було багато номеру по потоку, до сих пір, і ви повинні подумати про вогонь. Будь-який, хто коли-небудь був в тайзі знає, як важливо хороший вогонь, поруч з яким можна зігріти і варити гаряча їжа. Дівчата нашої команди зібрали гілочки і розбили ялинки. Хлопці зламали листя папороті і намагалися зробити вогонь. Ми повинні платити дану допомогу іноземцям. Поповнюючи весь запас сухого палива і досягаючи абсолютно ніякого результату, вони сідають, щоб їсти їх консервовану їжу. В першу чергу хлопці намагалися пояснити, що дуже важко зробити вогонь в цій погоді, це займає час і дуже багато зусиль. Після того, як ми подарували цю безтурботну активність і залишили наші мандрівники самостійно, насолоджуючись їжею і соціалізацією один з одним. Натираємо, розфарбовуємо в глині і нарешті змочуємо через 2 години, ми нарешті отримали наш вогонь. Тут були камені і велике дерево, яке було дивно всередині також сухим і папороним. Нарешті ми можемо розігріти і їсти гарячу гречку і тушку. І є вона.

Це був колись великий залізний міст. Тепер потік висохне через дощ і знеділився досить сильною структурою, залишаючи тільки залізні кути і невеликі залізні промені. Все, що залишилося від структури, постійно рухався. Ми мали розбити невеликими групами. Зробивши спеціальні кріплення ременів і з'єдналися в ланцюжку 5 осіб, ми почали перехрестя. Ніжки висуваються на вологому прасці, балки завжди збираються кудись, пара хлопців все ще впала структура і ми просто витягали їх з іншого боку. Ви можете говорити про те, як милосердя наші іноземці були, або як страшно це було виглядати і побачити бачучу моркву воду з гострими каменями. Коли остання людина в групі остаточно налаштовує стопу на твердому грунті, я відразу ж думав про те, як ми йдемо назад. Ми просто прогуляємось. На сьогоднішній день ми вже були темними, і ми поспішаємо доїхати до гори 7 фольців, щоб встановити намети і зробити нічний відпочинок. Ми зустрілися з декількома притулками по дорозі. Назад, трек був дуже популярним і ці дерев'яні будинки були дуже корисними для туристів, щоб провести ніч в погану погоду. Тепер вони допомогло нам багато, тільки зараз вони були всі зруйновані і абсолютно непридатні для нічного перебування. З довгадкою я ходив їх і подивився там, де було колись дах або вікна або міцні дерев'яні двері. А ось невеликий струмок, майданчик і підніжжя гори 7 фольців. В цілому, щоб піти в Близьке Королівство, ця гора не потрібна. Це просто прохід, як багато інших на цьому трекі. Це, ймовірно, має офіційне ім'я, але я не знаю його, але популярне ім'я пояснює свою велику популярність серед молодих людей. Підніжжя гори і нижня частина доріжки покриваються низькорослими деревами таги. Але трохи починайте тверді камені. Камені називають х. Вони невеликі, як галькові камені, і дуже великі, як дитячий майданчик, наприклад. Деякі камені стоять міцно, інші шахові, так що з безтурботним підйомом можна потрапити в кривку. Є дуже великий камінь на шляху до вершини, який виступає в якості ярлика і називається Самубицький камінь. Якщо ви стоїть на цьому камені і подивитеся, майже весь шлях і підніжжя гори простягаються перед вами. Довгий близько 20 метрів, і відстань під ним я не знаю, добре, всю гору майже. Я ніколи не чув історію про те, чому цей скель був викликаний, але я можу уявити, що це було схоже, коли ви сходження на вершину, він отримує крутіше і крутіше. І ось ви, нарешті, на вершині, але це просто перший етап, ви стоячи на плоскому грунті, і є ще один підйом перед вами. Вони кажуть, що ви відчуваєте себе повним фольгом, тому що ви берете участь в цьому. Наступний сходження – ще крутіше. Ускладнюються інші. Всі сім сходження побороти не всі. На пальцях можна підрахувати ті, хто зробив терпіння, щоб піднятися до вершини. Він, хто все ще долає цей шлях, весь рік несе звання Головного Фоля. Не сміятися, це просто назва. Хлопці і дівчата іноді люблять конкурувати на цій горі за сміливість і наполегливість, і, звичайно, наші хлопці також збуджують для цього звання. Багато хто захотів похвалитися після походу, що вони досягали вершини досить небезпечної гори. В результаті наш шлях різко змінився. Починався похід до Великої імперії, хлопці на шляху змінили маршрут з підходом до вершини 7 фольців з ночівлею на вершині. Скажіть, що наші іноземці не хочуть йти з нами просто скромно. Вони категорично відмовляються піти з нами в цю гору, зануривши, що це досить небезпечно і абсолютно не популярно. Не в головній краси даної області. Вони не дбали про звання, ніхто не хотів бути фолом гір, і вони відмовилися повернутися назад, тільки тому що без нас, переправлення здавалося абсолютно незліченним. Починалися розмови з рятувальників, зокрема, для них або на прикладі EMERCOM. Інтернет через телефони та інші пристрої не працювали. Німецькі німці були тихо панічні, левантні і гучно непристойні. І наша команда знову спробувала зробити вогонь і повільно налаштовувати намети в сутінки. У вечірній раді біля багаття, ми обговорюємо лише одну тему, що сталося з нами з нашими мандрівників або, в загальному вигляді, де їх запобіжити.

Дискусія була дуже тепла. Я чесно не чую, як він закінчився. Я знаю, що це може бути трохи апатетики, АЛЕ я був так втомився і заморожений в день, що перспектива сходження в теплий спальний мішок і свіжосушені вовняні шкарпетки зважилися, залишаючи друзів навколо воголки, щоб вирішити проблеми по всьому світу я пішов на ліжко. Ранок починається в 11:00. У той час як я змусив себе виходити з спальні і боротися з природною лазією, хлопці врятували наших туристів з усіма їх можливою. З'ясуйте, що замість того, щоб надягати намет на пагорбі і заливаючи його на вершині землі, так як ми робили наші мандрівників, які вдалося піднятися на низинки і прокидати в воду. Кричущий кокс кожен до 6 ранку. Найсвіжіші, щоб допомогти їм. Я не був серед них, я не прокинув У той час як іноземці були збережені речі, які можуть бути висушені, відпочинок були приготування сніданку і приготування какао. Тільки після вживання 2 склянки цього улюбленого напою з дитинства я дізнався останні новини. Виявилося, що новина розчарувала. Наші іноземці привозили насіння занурення в наші однотонні ряди. Як я очікував, дівчата були набагато більш жорсткішими в їх суді і без преобій вирішили надсилати іноземцям самостійно, де вони повинні йти. Молодих людей були дуже толерантними і лояльними до непорозуміння, що німці привели до нашої кампанії і не хочуть їх надсилати. Вони просто боїться, вони не опинилися в будь-якому місці. На цій замітці (друга, що я не чекав чесності) все відійшов ввечері. Я не доглядав. Іноземці так занурилися, що я теж зустрілася, щоб відправляти їх самостійно. У будь-якому випадку, вони пішли непристойними до тайги, тому я не відчув винність. Я думаю, що вони розуміли головний настрій групи і погодилися почекати гору на 2 дні, але тільки якщо вони не залишали. Вони не підуть на гору, але вони не зможуть повертатися без нас. Не було ніякої розмови з Близького Королівства. Ми прагнемо до цивілізації. Це було мудре рішення і ми домовилися повернутися до них. Ми зустрілися з командою професійних туристів з Новокузнецьку. Це були 5-ро чоловіки віком близько 40-45 років, які були повернені з Золотий гладі (це гарне місце в Кемерово обл., але дорога дуже складна і довга близько 5 днів подорожі, потім буде час розповісти про це). Вони пішли на тайгу в хорошій погоді і повернулися додому вже дуже втомилися. Ми розповіли про наші іноземці, і після того, як багато хто замовляє, туристи погодилися повернути їх назад. Повернувшись до нас, Російські туристи дали нам всі свої решти поставок, тому він на замовлення в тайзі, якщо люди йдуть додому і вони не потрібні більше положень, то вони діляться їжею з іншими, які залишаються в тайзі. Так ми поповнюємо наші поставки локшиною, рисом, гречкою і тушкованою. Ми ніколи не побачили наші закордонні туристи знову, але коли ми почули від співробітників станції: Шановні відвідувачі сайту! Я не знаю, що вони розповідають про свою батьківщину про цю подорож, але я знаю, що це було дуже важко і дорого. І ми, сім друзів, пішли, де ми хотіли піти. Перед тим як розтягувати картину сіро-білих величезних каменів в маленькому скелі. Це був 7 Фолс Гора.

Сходження на гори 7 Фолс не дуже складний. Спочатку ми прогулялися просто між тайськими ялинками і мокрими папороями, які іноді досягали висоти і плечей. Далі почалися камені. Кожна людина почала грати злову. Хто прийде до вершини швидше, або хто подолить шлях до тієї чи іншої ялинки? Це було багато веселощів, хоча камені були вологими і ніжки іноді прокочували над ними. Потім він отримав нудний. Ви йдете і ви йдете і скелі не закінчуються. За 4 години ви піднімаєте вгору, і сходження стає крутіше, і перша вершина все пішли. Кожен хоче їсти. Ми сіли на скелях і почали отримувати сендвічі. В перший раз я помітив, як ми були. І ще дивовижна річ. Коли ви подивитеся на камені, він стає дуже страшним. Це набагато простіше піднятися. Ви можете подивитися на скелі, чи це стабільна або худа, вибрати шлях. На жаль, ви просто стрибайте на ньому і сподіваємося, що ви не закрили. З такими сумними думками я кинув на ковбасу. Решта хлопців були дуже визначені і збирались піднятися до вершини, наметів на ніч. Камені, камені, каміння... вони вже запаморочення. Де ви подивитеся на сірий і білий фон. Ви не знаєте, де ви йдете або чому вам потрібно. 6-годинний сходження. Затримка з іноземцями не дозволяла нам залишити рано, а час, коли ми втратили при поверненні з групою туристів з Новокузнецьку, тепер граючи жорстокий жарт з нами. Почуття, і ми не бачили ознак першого піку. Перспектива сну на каменях ледь помітно краще, ніж перспектива ходьба в темряві до першого саміту. Небезпечний, тільки тому що ночі в тайзі такі темні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Освітлені вулиці, магазини, зупинки, домашні люстри та різні види ламп... Забудьте, що виглядає темрява темрява. У вас є відчуття, що він може бути доторкнений своїми руками, що це товста і люльки на вас, як деякі з монстрів, абсолютно і безперечно. І якщо небо все ще покривається хмарами, світло зірок і місяця не може зламатися через багатоденні хмари. І зверху не було... У швидкому крокі, практично без розмови, ми отримали і вгору. А ось пумовий камінь. Але нічого не видно з неї через туман і підхід темряви. Ви не хочете, щоб хтось був захоплений в цьому положенні. Після того, як наш вибір, ми вирішили отримати до тих пір, поки він не був темним. Про годину пізніше з'явився перший пік. Сходження на абсолютно рівну ділянку, покриту невеликою травою і дуже красивими маленькими кущами чорниці. Вони розпакували свої рюкзаки без зупинки і на францовому темпі почали робити вогонь, ставити намети. Виготовляємо його перед темним. Ми втомилися, тому ми не змогли говорити. З'явився дощ, і зірки. Сподіваємось, що завтра буде без дощу, і ми відразу ж були веселими. Я не можу пояснити, чому я відокремився від цілої групи і пішов на другий поверх. Я був просто цікавим. Я, мабуть, просто що людина. Коли всі інші хлопці відпочивають, я все одно повинен піти кудись і побачити щось інше. Я просто пішов до другої вершини, щоб побачити, як це було. Він був вже дуже поганий, але великі красиві камені відливають таке незвичайне світло. Коли я отримав, я захоплюся місяць трохи. Це так великий в горах і так красиво. Я мав армійські бінокулярні з мене, і ви не можете вірити мене, але ви можете побачити, що гарний місяць з звичайною оптикою, і ви навіть можете побачити великі кратери. Я пішов назад. Але я не знайшов намети. Хмара дуже поганих сумнівів прокинулася, і я почав називати мої друзі. Гори відповіли мене тишею. У мене був невеликий ліхтарик, і я пішов дуже близько. Ось де я опинився. На ніч в горах, без вогню і навіть простих матчів, в одному світлі куртки я залишався абсолютно самостійним. До 11:00. Я втратив. Чому я відокремлю від групи, чому я завжди втрачу в неприємності? Ці думки спалахнули один після іншого в моїй голові, непристойно і нудно роблячи мене панікою. Подумайте про це, просто зупинка і подумайте про це. Як зникнути табір 3 наметів? Це можна побачити в X-Files, або наприклад, в іншому ж жаховому кіно, але не в реальності і не з мене. Але не було табору. Я пішов на все місце, але все було в оленині. Тоді я придумав ідею відверта. Пранстери думали, що вони приховали так само, щоб розбити мене. Але лише в той момент я помітив, що на місці, на якому я не був навіть сліди раніше встановлених наметів, а вогонь, непарно достатньо, теж не було. Я маю на увазі, ми отримали ці великі дерева. Він був майже 1 ранку, і я все кинувся по периметру першого піку і не розумів, де всі пішли. Не знаю. Так я вирішив, щоб знайти своїх друзів. Не було ніякої точки перебування на вершині гори, де було досить холодно, і не було ніякого шляху до дощу. І дощ тримають гірше і гірше. Єдине, що залишилося, щоб піти в темряві до підніжжя гори і спробувати провести ніч під паленими ялинами, якось закриття з пронизу вітру. В темряві, освітлюю свій шлях з невеликим ліхтарем, я почав спускатися. Після 100 метрів було зрозуміло, що це було дуже важко, акумулятори ліхтарів вже настільки слабкі, що ви не змогли побачити камені і де можна покласти стопу. Реалізація складності ситуації, я просто сидів на великому скелі. Тоді я почав думати про ведмеді, які дуже поширені в цих місцях і вовках. Не можна пам'ятати про наступні 30 хвилин мого життя. Це була монстроусова суміш жахів і сподівається на диво. Може бути, вони знайдуть мене і все буде відмінно. Я не помітив, як я впала.
Наступна частина мого сюжету відома тільки від історії моїх друзів, оскільки я захоплюю зірок або скелелазіння в темряві.

« » » » » » » » » » » » » » » Чи знає хтось, де вона знову йшла? почався пошук. Як хлопці сказали, коли я не повертався через 10 хвилин, 2 дівчата пішли шукати мене. Майже відразу ж повертають, вони повідомили, що в горах і абсолютний недолік видимості. Я повинен бути втраченим. Зробляючи вогонь ще більшою і більш яскравою, всі 6 дробились шукати для мене. Як прогулялися весь схил другого підйому, вони почали з'їжджати, думаю, що я впала і збита в темряві. Він ніколи не ставився до тих, хто пішов з Насолоджуйтеся нічами. З палаючими паличками, ланцюгом, що простягається весь схил першого підйому. Я знайшов близько 5am заморожених, вологих і плодів. Я прокинувся на скелях, і протягом тривалого часу я не розумію, чому я був так поголені плечима і розтушився. Вид був страшний, звичайно. У сорочку і з блакитними губами ... Мій друг не може протистояти і фотографувати мене таким чином, тільки люди можуть бути відлякуті таким фото. Десь в одному з альбомів про наші пригоди. Як виявилося, в темряві мені вдалося отримати досить далеко. Головною помилкою було те, що я не розумію темряву і знизився схил до іншої сторони гори. Він пішов на протилежну сторону табору. Далі продовжили спуск на іншу сторону, далі і далі в тайгу. І якщо за бажанням я дістався до підніжжя гори з тієї сторони, то це буде зовсім різні гори і Абакан. Щоб сказати, що ви щасливі, щоб сказати нічого. Ви просто повинні піти в гори з людьми, які ви можете довіряти з вашим життям, інакше ви краще не піти там. І ось він вранці. Звичайно, після хвилювання, я не змагався за будь-яке звання. Я просто сіла вогонь і дивився на своїх друзів. Як вони славляться над камінням, стрибають над хребтами і піднімаються вгору. З 6, тільки два мали витривалість, щоб досягти вершини. Решта повертається з різних етапів, але все досягло 4-го піку. Так багато задоволення і без багато інцидентів був ще одним днем в горах. До нашої великої радості не було дощу і ми змогли висихати майже всі наші речі. На вершині 7 гора Фольц, а потім нам довелося прийняти рішення, якщо ми підемось до кельтетичних зубів. З огляду на всі наші пригоди і труднощі, що перетинають потоки, майже однозначно ми вирішили повернутися додому. В останні два дні

Будь-який, хто любить історію, будь ласка, коментар і, можливо, отримати більше оповідань!