Вибух на шахті в Новокузнецькі

Чому 168 людей померли в Росії?

Гірничий хрест: Заощаджуйте та заощаджуйте рудники на шахті в Новокузнецькі: «Ми розкинулися на стінах...» Відчужувачі аварійних шахтарів пам'ятають, як це було Все Новокузнецьк, другий день обговорює ДТП. На зупинках, в автобусах, де тільки збирає більше двох осіб, після пари фраз про життя, розмова перекладається на страшну аварію «на Уляні» (як місцеві жителі називають шахтою «Уляновська». Періодично виникають суперечки про те, чия інформація про померлих і вижилих. Громадяни не вірять, що в шахті все ще вижили, а шахти, які залишилися в рублі, доля яких досі невідома, вже зараховуються в жертви трагедії. 20 березня до 29-ї міської лікарні Новокузнецьку привозили поранені з шахти, екіпаж ВОГР та два вагони. Відповідь на питання: «Чому вони тут?» Вимкнено, щоб бути непросто: «Замовили органи влади, тому ми стояти», - пояснили міліцію. - Що робити, якщо сім'я в паніці перервуться в тіло? З трьох жертв, які знаходяться в нейрохірургічному відділенні 29-го стаціонару, тільки два – інтенсивна допомога з численними травмами. Третя, Олексій Лобода, 25-річний мінер, не говорить нікому про те, що він бачив в шахті: ні сім'ї, ні друзі, ні журналісти. - У мене є його, хоча хлопець соковитий, він завжди мовчить про його досвід. Анастасія Дорофеевна Лобода, мати м'яка, ще пам'ятає жах через сльози. Я, як правило, спокійно, пов'язаний з роботою, і в цей день, відчував серце матері неприємності, звіс почався. Незважаючи на те, що elder Loboda, батько Алексей, колишній нор, відвідав Ульян кілька разів, повідомив, що шахта «гази» (випробування метану). Але не здавалося, що серйозний. І за рік і половину роботи нічого не дозволило мені думати, що нещасний випадок може стати тут. На чотири годину родич назвав мене і сказав, що на шахті вибух був вибух. Моє серце загинув, Альоша просто пішов на роботу на свій день, боби Анастасія Дорофеевна. Я відразу почав називати шахту, намагаючись дізнатися, що сталося до сина. Виклик і крівельний, кричущий, кричущий. І я сказав, що Альоша не знайшов. Він був тільки тоді, коли я бачив його живим в лікарні. А Галина Лобода, дружина Олексія, пам'ятав, що на цей непристойний день вона була захворіла, там не було достатньо повітря весь день. Коли я чув про трагедії, я не могла працювати. Я соромлюся з радістю, коли я дізнався, що мій чоловік був живим. А їх 4-річна дочка Ксюша, хоча ніхто нічого не сказав про трагедії, дізнався про це з деката і проповідував всім родичам і знайомим: - Було випадково в шахті, і мій дад болить! Сам Олексій розповідає про нещасний випадок: Були вибухові. Ми потрапили на ударну хвилю. Я вибрав робітників... І ще нор, механік гірничо-збагачувальних робіт Сергій Іванович Петров (до речі, також вийшов на вихідні, щоб ремонт зламаного врожаю), згадує: - Ми чотири - мене, майстер Олександр Кузнецов, механік Олексій Разгоняєв і ходець Олексій Лобода - були в мертвому кінці, нижче всіх інших. Я сидів на комбайні, зі спиною до входу, коли раптом я бачив білий світлий з кута мого очей, потім я був туманий і кинув з комбайна. Якщо я втратив свідомість, вона була тільки на частку хвилини. На стінах забою розкидані інші три партнерів. Коли ми вийшли, високий тиск в шахті зробили нас все злий ніс і вуха. Майстер спочатку кинувся, щоб виділяти полум’я з вогнегасником на вентиляційних трубах, а потім, коли механік Razgonyaev заявив, що потрібно було залишити, просити всіх носити «рескутери» і піти на вихід.

рятувальний вертоліт над Уляновською шахтою. Алас, Міністерство надзвичайних ситуацій все ще є найпопулярнішим відділом країни. Це гаряча, фарширована, ви не можете чіпати на що-небудь, тому що все гаряча. Коли з'явилися норки, вони припинили бачити нічого. А світло відрізати, в повітрі вугільний пил так щільне вугілля, що навіть ліхтарі на болгарках шахти не сяяли через нього. Майнери вистилають в гусці і слідують один одному на дотик. На шляху з'явився інший пасер – Володимир Гунко, знайшов його «рескутер» і пішов далі п'ять. Всі - синтезований ударом до землі - захоплення після одного ледь, обтяжуючи практично кожен крок. Тоді вони не змогли стояти її, клацнувши один одному своїми руками і пішли. Лобода наш майстер з механікою Razgonyaev практично... Були ще дві норки у відтінках. У воду лежали. Вони перетягували на стіну і кладуть, знову поклавши на «рескутери» Вони не можуть носити їх більше. Два і півтора кілометри, які відокремили шахти з поверхні, нори розросли більше години. Вони були порятунку і керувалися. Відразу вони поінформували про решту фіксаторів у стракі. Ті, до речі, рятувальники і витяглися з шахти першими. Дружина чудесно врятувала Сергія Петрова Ірина Івановна секретно розповіла, що чоловік кілька днів до трагедії почав відчувати щось неправильно. Він працював під землею протягом 20 років, і за цей час не був. Але незважаючи на це, він завжди несе ікону Святої Анастасії в сумці. І всього за кілька днів до трагедії, він почав поставити цю ікону в кишеню свого роба, щоб він був з ним в забій. І на той нещастяний день, він був у кишені, теж. - Ікона зберіг її, - Ірина Іванівна обов'язково. «Чим не ставити свічки Богу», – каже родичі Лободи і Петрова.
Експлуазія в Уляновській як події, розроблені

1,1 км Небезпечний газ, який при певній концентрації повітря може вибухнути. 2. З найсильнішого вибуху почали згортати дах - порожня скеля, послужити як «роф» шахти. 3. У багатьох місцях утворюється сміття. Декілька нормів впало під ними, деякі з них були порушені між... 4. На власній або за допомогою комрад. Шлях до решти мав очистити рятувальників.
Смоктати В результаті трагедії в Кемерово обл., в Краснодарській обл., в літаковій катастрофі нещодавно в Самарі, загинув велику кількість людей. Я зустрію свою пам'ять хвилиною тиші. Михайло Єфімович (адресація Фрадькова), все повинно бути зроблено для проведення розслідування на найвищому рівні і для виявлення причин інциденту, щоб відповідні висновки були складені." (російський президент Володимир Путін на засіданні Комісії з питань військово-технічного співробітництва з іноземними державами.)
ПИТАННЯ: Чому підземелля? На додаток до шахт перших робочих зрушень, практично весь менеджмент шахти — близько 20 менеджерів — загинув підземелля на Улянській шахті. - До вибуху її керівництво загинув в шахту - головний інженер, заступник директора з виробництва, менеджер по роботі з сайтом і головний механік. Вони показали представників іноземної компанії як працює система виявлення газу. На жаль, жоден з них не виріс на поверхню, сказав голова відділу зв’язків з громадськістю адміністрації Кемерово області Сергій Черемнов. Голова Кемерово обл. Аман Тулейєв підтвердив, що в шахті в момент вибуху загинув англійський громадянин — менеджер проекту британської фірми IMC Ian Malcolm Робертсон. Ця міжнародна аудиторська фірма оцінює запаси вугілля. Робертсон пішов на шахту, щоб побачити шахту, сказав Тулейєв. Британське тіло знайдено і піднімається на поверхню

Новокузнецьк. ВАНТА - БЕЛЬЄВЕ ... Чи прогнозує трагедія Єкатерінбург? Він вважає, що нещасний випадок на шахті провокував сонячний екліпс - той факт, що такі події (сонячні застібки). - ed.) тягне за собою серйозні зміни у політичному та суспільному житті, - говорить Астрологер Олександр Іванов. Ефект застібки простягається через сім днів до нього і через сім днів після нього. Увечері, на шляху додому, я дивився на захід, і гусячі побігли свою шкіру: диск сонця був крово-чорним. Навіть стародавніх у своїх рукописах закликали звертати увагу на колір сонця і місяця. І така шкала явно не заморожувала нічого хорошого ... За словами Олександра, відіграна в інциденті зірка Benetnash – «Зірка найманих мурнерів». Саме в той момент вона взаємодіє з сонячним ексліпсом. Я можу дати приклад попереднього сонячного екліпса, який відбувся 22 вересня 2006 року. Протягом двох тижнів впливу екліпса на шахти були 4 трагедії. Першим був в Читі, де загинув 25 осіб. Друга була в Донецьку, де загинув 13 хв. І загинув 32 осіб в Казахстані, і, нарешті, в Донецьку загинув ще 3 хв. Астрологер попереджав, що 13 травня небезпека трагедії повториться - в цей день в небі буде точне з'єднання сплячого сонячного екліпса і планети Марс.
СПЕЦІАЛІСТ Сергій Язев, кандидат фізико-математичних наук, старший науковий співробітник Інституту фізико-еаритної фізики SB RAS (Іркутськ): Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Згідно з апробатором, на тижні і після попереднього сонячного екліпса, який відбувався 22 вересня минулого року, на шахтах було чотири основних ДТП - між 15 вересня і 29 вересня. Перший він згадує ДТП в регіоні Чита. Але що трагедія відбулося 7 вересня. У цей небезпечний період часу ця дата не падає! Астрономи не мають даних, які сонячні затиски викликають серйозні катастрофи на Землі. Звісно, на нашу величезну планету кожен день є деякі нещасні випадки, катаклізми. Це відбувається на сонячних застібках, а також на будь-який інший день. Астрологи ретроактивно роблять заяви: вони кажуть, вони попереджають про небезпечні дні. І останнє Субота, 17 березня в місті Братськ відбувся черговий ембаррасмент. З 70-х років минулого століття легенда проголосила навколо міста, що 17 березня 2007 року «великий зіровий Баба Ванга» прогнозував вибух на місцевому хлоробудівному заводі. Про пропагацію розповів про про пропагацію. Але не було надзвичайних ситуацій.

У зв’язку з трагічними подіями указ Володимира Путіна 21 березня в Росії оголосив день заселення. Всі національні прапори будуть опущені, і мовники радять відмовитися від розважальних програм. Рустам Качкаєв, Анастасія Кирєєва, Ірина Малакович, Микита Миронова, Оксана Шутова («КП» – Кемерово»), Інна Журавель, Сабіна Малян («КП» – Краснодар»), Ірина Леневська («КП» – Ростов-на-Дону»), Майя Брод, Тетяна Кондратєва («КП» – Самара»), Євген Катичин («КП» – Краснодар»), Єкатерінбург.
Артем Аніскін
Олександр Бойко Бойко@kp.ru Блог автора
Едуард Воротніков vorotnikov@kp.ru
Олександр ГАМОВ Гамов@kp.ru
Андрій Мойсеєнко НататататататататататататататататататРμтальтататальцРμРЅС‹С...
Олена Панкрасива
Антон Юлаєв
Матеріал газети: www.kp.ru Для довідки до цієї статті в щоденному режимі: Чому 168 людей померли в Росії?