Відправити

На одному з жіночих форумів я кинув тему: Чому чоловіки йдуть від здавалося б хороших дружин до укусів? Тема кинула громаду. Більш того, кожна друга леді серйозно зазначила, що чоловіки збігаються з укусами протягом короткого часу. Загубивши свій зовнішній вигляд, вони повинні повернутися. І ось вони скажуть, що жінка вирішує, чи можна її повернути.

Моя жінка, дарлінги! Ви можете захопити мене, інші члени громади, щоб читати такі коментарі, але чому б полюбити себе? Все про вас, згасити мене, ось ліктя: «Скатертини краще, вірні не будуть втрачені!», і ви посипте подушку з гарячими слізами кожну ніч. Люди подружні тварини! Перебування наодинці неприродний. І ви, з вашою emancipation, робимо все в старій частині, щоб ходити тільки з котами в осінньому парку. Бо ніхто не буде навколо вас. Ви думаєте, що ваші діти дійсно потрібні вам? Не турбуючись, мої дорогі. Діти мають своє життя. Вони не піклуються про вас. Ви повністю забули, як зацікавити другу половину, ви ледачі раз знову любити чоловіка, щоб зробити його чимось приємним.

Коли ви одружилися, ви відчуваєте себе, як ви Боже, і тепер ви не повинні любити вірних. Ви надаєте шлунку в ніч з жирними продуктами, спати перед чоловіком в сором'язливих щурів, витрачати години на телефон з друзями або сидіти в Інтернеті. А потім ви дізнаєтеся з сюрпризом, що чоловік, він виходить, є скуточка, тому що він обмінився таким вірним і пухнастим для деяких укусів. Крім того, ви повністю забули про свою основну зброю - слабкість і беззахисність. А замість того, щоб відчути себе шкода, вам подобається корпораль на парадному грунті, який знає, як кричати.

Ми не любимо, що у дівчат! Ви не любили, як ви були одружені. Не лякати себе, І подумайте уважно про те, що ви можете зробити так, щоб старий вік не доторкнувся до вас з ікісним вітером. Про нас Не маю на увазі.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное