Пасхальні яйця в мультфільмах Pixar (48 фото + текст)

Сьогодні ми намагаємось скласти повний перелік всіх Великодніх Яйцях та довідок до інших студійних творів у анімаційних фільмах Pixar.

замість Епіографії.

Написи Берні В:

Джим, ви можете допомогти мені виграти аргумент? Язик шахти розповіли мене, що WALL-E з'являється в маленькому камеолі в Ратоуїлі. І найголовніше, він став мені $100, кажучи, я ніколи не знайшов роботи в цьому мультфільмі.

р.

Я взяв Ratatouille DVD від мого малюка і спостерігали його тричі, але не помітив навіть підказку WALL-E. Якщо я пропоную вам відсоток мого виграшу, ви можете розповісти мені, де знайти цей робот в кіно?

Дякую за допомогу, Берні В.

Шановні Берні,

Я повинен визнати, що Emeryville хлопці дійсно люблять робити ці речі. Це, щоб зібрати різні персонажі різних мультфільмів Pixar разом. Візьміть логотип студії в міжнародному трейлері для Wall-E. Коли світильник Luxo Jr. вигорає, робот WALL-E переходить на екран, щоб змінити його.

Вони також люблять звертати увагу на ранню роботу студії в новітній роботі Pixar. На скільки ви заголовок цього анімаційного фільму нагадує назву першого шорту студії («Пригоди Андрія та Wally B’).

Що друкується на спині одного з книг за деревом в Toy Story?

І ось світильник з лампи "Luxo Jr." від 80-х, які постійно з'являються в логотипі Pixar.

Він також з'являється в цьому фільмі Джон Лассетер. Він був пофарбований в яскравий червоний колір.

Навіть жовтий м'яч від Luxo Jr. (з помітною червоною зіркою і блакитною смугою)

Габаритний зображення

Він з'являється в Toy Story. Цей м'яч потрапив на Buzz Lighter, коли він намагався довести до іншої кімнати Анді, що він дійсно міг літати.

«Так, коли піксар починав надягати Великодні яйця і посилання на себе в мультфільмах?» Наскільки я знаю, він почався в 1987 році. Як це сталося? На фестивалі SIGGRAPH були поспішати закінчити анімаційний фільм «Dreams of Red» (коротковий фільм, який планується експонувати на щорічному фестивалі SIGGRAPH) і раптом усвідомили, що циркова арена, яка займала центральне місце в мультфільмі, є досить нудним розписом.

Потім для того, щоб відродити мультфільм трохи, Лассетер і компанія перемістили колір і текстуру з гумового кульки від «Luxo Jr». До підлоги циркової арена в мультфільмі «Dreams of Red».

А потім кілька хлопців з конкурсу SIGGRAPH у 1987 році відзначили, що це було дуже розумне рішення, щоб зробити посилання на перший анімаційний фільм «Люксо Jr». На їх думку, такий довідник створив тонке з'єднання між двома короткими фільмами.

Іоан Лассетер і його команда під час роботи над «Мріями Червоного» і думав не досягти такого ефекту. Щоб бути чесним, хлопці просто шукали швидкий спосіб додати трохи більше кольору до сновидіння епізоду. Але виявилося, що заслуговують людей з SIGGRAPH за їх розумне рішення.

Так Великодні яйця і посилання на себе стали способу життя в студії анімації Pixar.

Ось чому станція метро, поруч з якою мама Андрія припинилася в...

... стає спонсором гонки, який так мріяв від Lightning Maquin в Pixar "Cars".

І божевільний старий чоловік, який грає шахи з себе в короткій мультфільмі «Гра Джеррі».

Він раптом знаходить себе іграшковим ремонтом, який називається Аль, коли Дерев'яний tore своєї руки в Toy Story 2.

На екрані з’являються безліч цих жартів і «Easter Eggs». Тут, наприклад, ці смішні бітчі птахи з мультфільму «Про птахи».

Ви помітили, що вони в самому флоті каму в автомобілях?

Ні? Я не дивився. У цьому фільмі John Lasseter птахи з'являються на дротах один-тий другого. Ми можемо бачити їх миготливими моментами, оскільки Mac приводить до магістратури і грає "Життя є шосе".

Я запевняю вас, хлопці в Pixar Studios дуже креативні про те, де залишити Великоднє яйце. Повідомлення про те, як бал з коротким "Люксо Jr" з'являється в кімнаті Парса під час "Подарункова Джек Джек атака".

Той, з яким дитина грає раптово зникне з'являтися в іншому проекті Pixar, The Circus Star.

Коли мова йде про спальні ... Можливо, найвідомішим доповіддю про себе стала Pixar Studio в анімаційному фільмі Monsters Corporation. На даний момент року Sally, нарешті, приносить Boo назад до світу людей, всередині мез в її спальні є кулька з Luxo Jr. (він може бути видно на фото нижче - він поруч зі станком) і лялькою Jesse від Toy Story 2 (на лівому на білому столі).

Boo потім несе іграшки Sally. І ось він – головний сюрприз, солодка дівчинка рукує синю, покривається монстром її улюбленою іграшкам. Нагадуємо, що нагадуємо нам про лоуна рибу, яка відіграла основну роль у літньій прем’єрі Pixar Studios у 2003 році – «Фондування Nemo».

Такі жарти почали встановлювати новий тренд в студії. Аніматори почали вставляти в мультфільми натяки ще не випустили фільми. Прийміть, наприклад, комічна книга « Супер Сім'я», яка читається маленьким хлопчиком в кабінеті стоматолога в мультфільмі «Зберігати Немо».

Р

Або ще краще, що ви думаєте про Стенлі в Барашка?

Габаритний зображення

Запитайте, хто це Stanley? Атлі – Стенлі Парер, засновник Springs Radiator. Ця статуя була розірвав педесталь від Lightning Maquin гоночний автомобіль, розбиття миру і тихого південного заходу на шляху до поршневі чашки.

р.

Я знаю, я знаю. Не кожен зможе зрозуміти всі ці посилання на інші твори студії та жарти в рамках команди в багатьох мультфільмах Pixar. Але аніматори не бачать нічого неправильного з цим. Вони віддають перевагу внутрішньому жарту.

Наприклад, Лінгуні

Він грає роль нещастяного чоловіка, який був жорстоко потрапив на стіни свого дому під час викрадення в мультфільмі однойменного ім'я Григорія Рідстром.

Однак, існує безліч тонких підказок до різних студій, які надіятимуть шанувальникам Pixar. Наприклад, причепник з багачками від Insect Life ...

Це той самий причіп, який Randall з'являється в корпорації Monsters.

р.

Ви помітили Піцца Планет ван паркований за причепом?

Поведи його або ні, цей автомобіль (який, до речі, був розроблений на основі Toyota HiLux) з'являється в кожній повнометражній анімаційній студії Pixar. Це був цей вантажний автомобіль, який нефільтрований в спробі досягти Піцца Планета в оригінальній історії іграшок.

Так само автомобіль був «великий» космічним хребтом Buzz в Toy Story 2, коли він спробував запобігти дереві, джессе і очі Була від відправки в музей іграшок в Японії.

Цей же піцца планета спалахує за хвилину в рамі року Jill пояснюється танкам Ганг його останній план втечу.

Піца На Кубку поршня з’являється планета. Він може бути видно на фото нижче, зліва - поруч з будиночком на колесах, аналогічних Елвісу Преслі.

р.

А це відразу ж стосується нас на «Суперфілі» – перший повнометражний анімаційний фільм Brad Byrd в анімаційній студії Pixar. У зв'язку з тим, що Брад може називатися стороннім, коли він прийшов в Emeryville, він не відразу потрапив в всі дивні традиції Піксару. Саме тому, коли прийшов час, щоб включити в анімацію обов'язковий елемент – «Після Планету», вставивши його на сцену повернення пар до міста на високій швидкості на зламаному будинку на колесах.

Саме тому в «Супер Сім'ї» став непристойним плямою.

А час Рататоуїл вийшов, Брад нарешті став істинним пропонентом зору Піксару мультфільмів. Ось чому він був щасливий, щоб запропонувати доставку автомобілів Pizza Planet в компанії інших автомобілів, що їдуть в Парижі.

Уважайтеся, однак, що птах не зробив його легко для любителів мультфільму, щоб знайти автомобіль. Так він зробив частину автомобіля Pizza Planet фону – він перехрестить міст в епізоді, коли Шкірнер шахає Ремі на скутер у передмісті.

Говорячи про дивовижних речей, які ви бачите в Ratua ... Чи ви бачите Brad зробити Bomb Voyager (ЗАМОВИТИ?)? Божевільний кримінально-правовий, який зловив під час банківського захоплення в «Суперфамілі»

р.

... грати роль мімії, що працюють на вулицях Парижа в Рататуїлі?

Габаритний зображення

Плюс, є багато очевидних Великодні яйця. Наприклад, коли "Insect Life" показує "необхідний прийом", - виходить, що Woody працює як звичайний працівник в цій анімації Pixar.

І Flick навмисно використовує бузок Lighter's "Для нескінченності і за межами!" замість того, щоб проголосувати "Для колонії і пригнічених помилок по всьому світу!"

Але, наприклад, при демонстрації "змащених бере" в Toy Story 2, Flick first розповідає Heimlich, як добре це працює на Insect Life 2.

20624р.

... а потім, після того, як Buzz Lighter's machete потрапляє на кущ, який містить гусениці і ант, виходить, що вони насправді знімаються Іграшка Історія 2.

р.

Тим не менш, кожен схожий на інші мультфільми, або до кожного подібного «Easter яйце» Pixar (символ у розумінні явного, незворотного), є дуже приховані, неприпустимо знахідки. Наприклад, кулька з "Luxo Jr.", яка з деякими періодичністю розгортається на фоні в DVD меню "Toy Story 2".

р.

Який (звичайно!) приносить нам відповідь до Берні В. Питання було, "Чи точно в Ратуті можна знайти роботу WALL-E?"

Бажаєте бути чесною, колега Берні, ймовірно, захотілася зробити свій друг. Головний герой нового мультфільму Андрій Стантон насправді не з'являється в мультфільмі Ratatouille. Тим не менш, цей милий маленький робот можна побачити в новому короткометражному фільмі Pixar, який знаходиться в додатках на Ratatouille DVD і називається вашим другом Rat.

"Так, де працює WALL-E?" запитати. Нагороджує кінець оповідання, Рамі і Емілі співають пісню під назвою Plan B. І в одну точку пісні фантазують про людей і щурів, щасливо сидять всередині футуристичного зоряного транспорту, який подорожує по поверхні планети і приводить до запуску сайту.

Якщо ви подивитеся на водія цього транспортного засобу, ви побачите спрощену версію роботи WALL-E - героя однойменної плівки Pixar, яка буде випущена влітку 2008 року.

Що стосується ставки, Берні V, то я розповість вам це. Чому ви не тримаєте гроші протягом декількох днів? Я можу дати читачам велику ідею, де пожертвувати гроші.

Джерело

до

Категории

Смотрите также

Новое и интересное