1275
Історія Google Чистий досвід користувача
Сьогодні при перевірці електронної пошти на gmail-e, У мене були створені деякі історії. Не дійсно розумію, що це було про те, що це було про те, де він прийшов з, я все ж натискав і вирішив побачити, що Good Corporation знову придумав. Я повільно почав розуміти, що збирався. Ідею навіть почали подобатися. Я вирішив провести неупереджене тестування, не особливо читаючи будь-які фонові дані і не копаючи в пошукові системи. Я вирішив поділитися відгуком з хабом, перевагою подібної статті не знайдено. До заливання на брухтах мало трафіку. З Google не афілійовано, з будівництвом так, інакше де я отримую фотографії; і для амбулаторного, посилання на приклад.
ОНОВЛЕННЯ: У коментарях зауважив, що історії за шість місяців. Я не знаю, я не знаю. Автоматичне створення оповідань є спробою отримати їх. Я шукав більш тісно для статей на хабі, знайшов нічого про них. Тому я залишаю статтю, не попишись в проектах для неї.
Історії - це красива презентація фотографій, завантажених на Google фотографії. Презентація з підписами, красивим переходом на кожну наступну фотографію. На основі альбомів. А Google не розгорнув всі фотографії з альбому, щоб показати мене, але тільки деякі. Які критерії я хотів би знати, але я не намагаюся аналізувати і залишити ті, які він вибрав.
Після роботи з історіями я вирішив подивитися, де вони додали цю частину. Виявилося, що якщо ви йдете на ваші фотографії, новий пункт з'явився в меню спадаюче. Інтуїтивно зрозуміти, куди шукати новий сервіс.
Це те, що список історії виглядає так. Дуже красиво.
Кришка історії себе також досить милий. Перехід картини. Найсвіжіші веб-моделі. Покриття можна змінити. Заголовок, теж. Відправити Інтерфейс вироку ок.
Коли ви вперше відкриєте новостворену історію, натисніть кнопку «шаре». Потім він зникне і може бути налаштований через меню «Налаштування доступу».
У програмі «шаре» все так само, як і традиційний інтерфейс для фотографій, Google документів. Я пам'ятаю, що на початку я не розумію, як поділитися все правильно. Зараз здається досить комфортним і зрозумілим.
Кнопка «змінити» дозволяє вибрати фотографії для оповідання з альбому. Інтерфейс як завантаження фотографій. Зручний і зрозумілий.
Як я згадував раніше, кнопка “гойда” зникає і ви можете налаштувати доступ через налаштування доступу, доступні відразу в меню.
1990Р.
До речі, налаштування доступу не працюють. Як виглядає помилка.
Добро, що ви можете негайно повідомити про це за підтримки. Це регенерація. Послуга виглядає так само, як і раніше тестується. Це право на те, що вони взяли на себе можливість негайно відписати свою думку. Що я зробив.
р.
Функція червоної є дивним. Не зрозуміло, як він відрізняється від видалення. Тому що це також вимагає відставки історії. Мінус. І в цілому функції «зміни» і «зробити». Чи є вони синоніми? особливо в контексті. Не явний.
При перегляді історії я, як власник, може додати підпис прямо на ходу. Зручний, я погоджуюсь. Але це додаток не доступний для всіх фотографій. Фотографії, які вертикально включені в ціле, редагування полів не мають.
Щоб додати підписку на такі фотографії (які, коли переглядаєте історію, не варто відразу мати поле), необхідно перейти на сторінку редагування інформації та додати підписку. БУТ. Не існує способу повернутися до вашої історії. Я не знайшов його. Це божевільний. Неправильний недолік.
Summarize все з фотографіями. Тепер трохи узагальнення. В цілому я хотів би показати фотографії. Ви можете створити круту і красиву презентацію та показати друзям / колегам. Презентація фотографій набагато ефективніше. Особливо при перегляді повноекранного екрану. Тим не менш, це тільки актуально для користувачів, які не мають лази, щоб додати описи (призначення в термінології Google). Без них ефект буде менше. Інтерфейси, як правило, нормальні. Учора я мав зіткнутися з адміністрацією Google-групи вперше, тому це повне повідомлення. Ось, в цілому, все більш-менш зрозуміло. Ви вже можете бути креативними. Я сумніваю, що послуга буде поширена, але дуже цікава, ніж всі непотрібні спроби сидіти на ринку соціальної мережі у вигляді Google+.
Ось посилання на історію, яка була в скріншотах. І опитування статистики. У вас є історії, теж? Так Ні, я не маю додаткових фотографій Не знаю, що з’являються лише зареєстровані користувачі. Приходьте, будь ласка, 96 осіб проголосували. 28 человек.
Джерело: habrahabr.ru/post/228355/
Galileo - робота платформи для зйомки відео
Відновлюючі джерела відсутні. Чистий вугілля – джерело енергії ближнього майбутнього