10 кращих бізнес-уроків, які повинні знати

Бізнес - це жорстока річ і бути конкурентними на ринку, ви повинні бути готові до будь-якого. .кв.м Я підготувала для вас 10 нестандартних бізнес-уроків, які ніхто не навчить вас. Ці уроки також поширюються на життя в цілому. Коли він хоче досягти успіху в житті!

Урок 1

Чоловік надходить в душ, а його дружини тільки закінчили купання. Каблучки дверні. З дружиною з'являється в рушник і працює, щоб відкрити його. На дверцятах сусід Боб.

Побачивши її, Боб каже: "Я даю вам $ 800, якщо ви відключите рушник." Подумавши кілька секунд, жінка робить її і стоїть перед Бобом голий. Боб надає їй $800 і листя. Дружина кладе рушник назад і повертається до ванної кімнати.

"Чому було те, що?" чоловік запитує. "Боб", - відповідає дружина. "Фін," чоловіка продовжується, "так він сказав, що про $800 він мене кине?"

Мораль історії: Поділитися з інформацією акціонерів про кредити, інакше ви можете знайти себе в неприємній ситуації.

Урок 2

Господиня пропонує вечерю. Сидіння в машині, вона кидає її ногу на її нозі, щоб її стегна піддається. священик ускладнює від нещасного випадку. Після того, як вирівняти автомобіль, він закидає свою руку на ногу.

«Чи не згадували, що ти згадуєшся?» священик знімає руку. Але після зміни шестерні він знову кладе руку на ногу. Неймовірно, «Чи не пам’ятаєте Псалм 129?» Апологи священика, «Соря сестра, але м'якоть слабкий. й

Досягнувши до монастиря, ненависає і виходить. Коли священик приїжджає, він знаходить Псалм 129. Він каже: «Ойдіть і шукайте, перш ніж ви знайдете щастя. й

Мораль історії: Якщо ви не знаєте свою роботу, багато можливостей для розвитку прийдуть до вас.

Урок 3

Представниця з продажу, секретар і менеджер відправляються на обід і знайдуть античну лампу. Вони рубають і з'являються з неї. Він каже: «Я буду виконувати одне бажання для кожного з вас». "Я перший, я першим!" говорить секретар. Я хочу бути в Багамах прямо зараз, на човні, і нічого не думають. Шх, чх! Вона зникає. "Нові мене, тепер мене," коментує відповідь продажів. Хочу бути в Гаваї відпочинку на пляжі з масажем, безкінечно поставляючи гранату і любов мого життя. Шх, чх! Він зникне. Жанна розповідає менеджера. Я хочу, щоб два спини в офісі вдень.

Мораль історії: Завжди дайте бос говорити першим.

Урок 4

На дереві, що відпочиває і нічого не робимо. «Чому я сидю тебе і нічого робити» "Чому не відповідав він. У кролику сідають під дерево і відпочивають. З'явився фокс, змащений кроликом і їсти його.

Мораль історії: Щоб сидіти і робити нічого, ви повинні сидіти дуже, дуже високий.

Урок 5

Індика була розмова з бульбом. «Я снию сходження на вершину дерева», вона зважена, «але я так трохи міцна». "Чому не ви прикусити мій підліт?" відповів бичок. - Має багато поживних речовин. Індички підшийте на пучок підстилки, і вона дійсно дав їй достатню міцність, щоб піднятися внизу гілки дерева. На наступний день, після їжі більше, вона досягла другого відділення. Нарешті, на четвертому добу індички сіли гордо на вершині дерева. Помітили фермера і вдарив удар від гармати.

Мораль історії: Маніпулюючий щит може отримати вас до вершини, але він не зберігає вас.

Урок 6

Невелика птах роса на південь від перезимів. Він був таким холодом, що він заморожився і впав на землю в великому полі. В той час як вона лежала там, корова пропущена і залишила торт на неї. Тексти пісень, а це означає: Полювання в коров'ячому торті, птах раптом зрозумів, як його було тепло. Повернувшись до нас!

Пташка раптом відчувала себе так добре, що вона sang, щоб висловити свою радість. кішка, яка в минулому почула спів і вирішила розібратися, що було питання. Після джерела звуку кішка знайшла птах, викопавши його і ate it.

Мораль історії:

1,1 км Не всі, хто твоїх ворогів.
2,2 км Не всі, хто отримує вас з щита, ваш друг.
3. У Коли ви відчуваєте себе добре і теплим, тримайте в роті.

Урок 7

Одного разу, миша помітила, що власник ферми мав встановити мишечку. Поговорила про курку, овець і коров. Але всі вони сказали: "Читання мишей - це ваша проблема, вона не має нічого спільного з нами."

Трохи пізніше, змія потрапила в мишу і трохи дружини фермера. Намагатися вилікувати її, дружина зробила курячий суп. Тоді вони забили овець, щоб годувати всіх, хто прийшов, щоб відвідати її. Нарешті, вони забили корову для годування гостей на похороні.

І все в той час миша переглядалася через отвір в стіні і думають про речі, які нічого не робили з кимось!

Мораль історії: Якщо щось не впливає на вас, не подумайте, що це не подарує вам голову.

Урок 8

На фермі захворився кінь. Ветеринаріанська: "Якщо він не зійшов вранці, я поклав його до сну". На конях не з'явився вранці. Поблизу: «Коме, отримайте чи ви загинете!» На конях. Фермер: Це диво! Це повинно бути святкує! У зв'язку з цим ми заб'ємо бара!

Мораль історії: Не забуваючи історію мишей.

Урок 9

Трьох людей були токарні камені. «Що ти?» Він витирав поту на голову і відповідав, "Я паву." «Що ти?» Він розгорнув рукави і сказав: «Я роблю гроші». «Що ти?» Він виглядав і сказав: «Я будую храм. й

Мораль історії: Життя сповнене значення тільки для тих, хто має велике завдання.

Урок 10

Таксі водій приводить мільйонера в місто. Він сплачує точно метром.

Таксі водій: "Я дав сина їздити вчора, тому він залишив мені $100 за чай." «У мене є мільйонер да і я сиріт. й

Мораль історії: Тільки ті, хто зробив свої гроші, дійсно знають свою цінність.

Пам'ятайте ці маленькі, але дуже обструктивні історії завжди, а потім ви точно зможете досягти успіху. І покажіть їх друзям!

через takprosto cc