Інструкція

Першу дружину, навіть перед нею, пішли з батьками - мій майбутній батько-в-право і мати-в-право, відпочивати як шавлія в Балтії (це десь на початку 70-х років минулого століття). Я подарував свою камеру мені, щоб насолодитися красою Балтійського пейзажу. Камера (який запам'ятовує те, що «Зорки») надається детальна інструкція із застосування, особливо описує, як заряджати плівку. Вона приніс мені котушку п'ять. Я заблокував себе у ванній кімнаті, я починаю показати. Я відчуваю щось неправильно. Всі стрічки чорні. Я відпускав допити з ухилом. Після того, як година питання, я отримую правду. Фільм не завжди продається в касетах. Найчастіше він був просто рулоном, іноді рулон на котушку, який вона мала з нею. Так вона, слідуючи інструкції, вставила плівку в камеру в наметі і ввечері, щоб не запалити, але для того, щоб побачити, що вона була виконана - Яскравий себе з ручною лампою! Природно, мені було б полум'я - що в темному заряді потрібно писати в інструкції, і що ліхтарик не може блиск - ні! Я не думаю, що вона була блондинка. Дякуємо, що хтось інший розумний.