Коли друг запропонував нам вигідні умови для купівлі квартири, наші батьки розкажуть нас, і зараз вони просто зрізають нас.

Багато сімей рано чи пізно думають, народження Чи варто чекати кращого часу? Зрозуміло, якщо раніше дружини можуть харчуватися принаймні трьома дітьми, сьогодні така насолода не доступна для всіх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Про взуття та одяг, правильне харчування зазвичай мовчить. Перед тим, як лікували кішки: вони їдуть, дякуємо Богу.

Ні, ми можемо, звичайно, перебільшити трохи. Але насправді це сталося. молодші загартовані старші, старші копчені молодші. І всі працювали над будиночком, кожен з власних обов'язків. У нашому прогресивному часі дитина може бути незадоволена, якщо його «смочі» з неприємними грудями. Виникає питання, які живуть простіше. У нас, тут і зараз? Або генерація наших бабусях і великогабаритів, які працювали від світанку до світанку, але не скаржались на вигорання.

Ви коли-небудь зіткнулися порожні обіцянки від батьків? Я знаю, що ти зробив. Як дитина, я пам'ятаю мій тато перспективний мені купити цукерки або іграшка, якщо я навчився добре. Моя мама пообіцяла не псувати мене, якщо я сказав її правду, незалежно від того, як соромно вона була. Я мама, але я ніколи не буду обдурити дитину в моєму житті. Якщо я абсолютно невинна людина, я пам'ятаю всі ці маленькі речі. Яка дочка думає мені, коли вона росте?

Найцікавіше і сумне, що з віком батьки не перестають лежати. Ми всі люди і я розумію, що дуже добре. Але якщо маленька лежака в дитинстві залишає практично не слід, то серйозне лежання в дорослому віці - це зовсім інша справа. Коли ви не можете покладатися на кохану людину і слухайте тільки до свого порожнього чаттера, неперевершено думають: «Чому мені потрібно все це, я просто відчув час». Це саме те, що сталося мені. На найбільш критичний момент можливо.

р.

У нас була справжня любов з Андрієм, праворуч від початку. Ми зустрілися в інституті, хоча я ще мав два роки, щоб закінчити, і він був вже градуйнований. Починали знайомство і реалізували її долі. Я хотів би відчути, що він задумався. Дуже романтичний, я розумію. Я думаю, що це різновид задоволення. Але це було. Андрій вже знайшов хорошу роботу і орендував квартиру. Так, після пари місяців я переїхала з ним, що ми були дуже раді.

Не був рік, оскільки ми одружилися. Церемонія на весілля не була. Ми просто сидимо з батьками в кафе, щоб перевірити коробку. Чому? Вони врятували багато, тому що вони хочуть щось більше. Власне житло, автомобіль. Це стандартні побажання молодої та сильної пари. Але це буде право сказати сім'ї. А через 3 роки життя разом, нам пощастило. Не точно що ми бажали, але...

Мій колишній однокласник пішов на іншу країну. Вона має багату сім'ю, її плани на життя, її погляди. І це те, що вона запропонувала мені. Давайте мені і Андрія жити з нею як орендаря, але з правом купити квартиру. Я маю на увазі, ми виділяємо іпотеку. Але не держава, але мій друг кишеню. Таким чином, ми зберігаємо гроші, живемо, як вдома, так і відчуваємо себе в «двох» з хорошим ремонтом. Це був як мій весільний подарунок від неї. І я повинен сказати, дуже доречно.

І хоча Андрій і я був двома руками за таку велику можливість, батькам, і батько-в-право, відразу почали критикувати нас суворо. Список було зроблено для того, як вони самі були обдурені в минулому з грошима, поставленими на картки. Забарвлення до ММММ. І в цій ситуації це означає, що наш друг не заважає нашому взутті. Зняти свій житловий простір при цьому комфортний. Тексти пісень, а це означає: А потім повернутися і відійти від нас. Постарше покоління також пропонує альтернативу. Купити однокімнатну квартиру і покласти в неї. "І тоді ми зробимо все самим."

Я 24 роки, Андрій 26. Ступінь і довіра. Вони домовилися про пропозицію своїх батьків і переїхали на одне місце 33 кв.м. Без ремонту нормальних, без сучасних меблів, і навіть переварених з другом. А точніше, вона була трохи відхилена нами. І дав, що вона за кордоном зараз, я не думаю, що ми ніколи не будемо говорити. Ну, нічого. Але твій, правий? Ми заробимо гроші там, де ми йдемо?

Коли ми народилися, ми були в наших будинках. Добре, протягом 2 років вдалося здійснити косметичні ремонти і навіть щось відкладено Андрія на машині. Звичайно, вони очікували купити автомобіль для всієї сім'ї, але я все-таки не отримав права, і я зрозумів, що я, щоб бути чесною, не потрібно їм. З народження моєї дочки я мав враження, що зараз ми чекаємо на безперервну роботу. Я не чекав, що це так важко.

Суддя для себе. У нас є пара режимів, в яких все було розраховано. Робота, відпочинок, спорт і хобі. Я думав тільки старше покоління не може робити все в день. Зрозуміємо: очищення з грибами, пучок брудних страв, які необхідно постійно мити і мити. Сейм приготування їжі, пральня. Ми намагалися автоматизувати всі ці процеси. І щось навіть виявилося: розумний пилосос зробив дуже добре. Також ми виконуємо багатококер. Приготуйте з нею, щоб заощадити час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Однак, з народженням дитини, плани змінилися досить багато. Не гучний пилосос. Очищення рук, тихий. Тепер мені довелося варити тільки певні страви, і я помітив, як швидко я отримав вагу. Тепер принцип «покинути все в варильній машині, і буде щось» вже не працює. Ви повинні мати дійсно працюю. Так мій чоловік вирішив схуднути з мене. Так це питання приймало час. Будинок, коротко. Як старий час.

Але найголовніше, що було очевидно не достатньо місця для трьох нас. Дитина може почати змивання від будь-яких задніх сусідів за стіною. Телевізор - незадовільна розкіш. Я не знаю, скільки мій чоловік і я зіпсував наш погляд, спостерігаючи стільниковий телефон відео. Не менше можна використовувати навушники. Афіша Оленка - рік і половина, і вона, звичайно, не так пікантна. Але вона ще маленька дитина, тому ми намагаємось зберегти її спокійним. Як можна жити в трикімнатній квартирі?

Тепер до серця моїх відкладень. Я знову вагітна. Я знайшов 3 дні тому. І з тих пір Андрій і жив у повному розпушенні. Квартира на чотири не вистачає. Навіть якщо мій чоловік у ванній кімнаті і я на кухні. Це бульсит. Але це не скасовує вагітність. І "Пульпа" всього цього полягає в тому, що мій батько-в-право тепер живе в затишній двокімнатній квартирі. Вони не хочуть змінити будинки з нами. Навіть знаючи всю ситуацію.

Моя мати-в-завдяки, які ми не повинні думати про "єдину" але про майбутнє. батько-в-право мовчить. Моє батьківство, навіть якщо вони бажали, не допоможуть. Вони живуть в іншому місті. Або ж, PGT. Ми не рухаємось. Ось ми йдемо. Що ми робимо зараз? Коли мій друг запропонував нам просто казкові умови, ми не слухали. Ви повинні мати лише довірену мене. Де зараз? Продається давно. Про те, що «Діє додому вже є успіхом», тепер сидять і тільки критикують.

У ставку – життя і благополуччя свого сина і двох онуків. ностальгія. За все: за «теоретом країни», за «старим замовленням», за квартиру, з якого вони не вийдуть в життя. І все інше не турбує їх. Вони постраждали в свій час, і тепер наш поворот прийшов. Я не знаю, як думати в таких категоріях. Тож зараз ми вирішили, чи тримати дитину чи ні. Майбутнє нашої сім'ї буквально залежить від цього рішення.