Ми майже зробили ремонт нового будинку і вже замислювалися про переміщення, але дочка вирішила, що ми повинні зробити інакше.

Ремонт нового будинку Це майже завжди символ нових сподівань і очікувань. Люди намагаються інвестувати в це якомога простіше, адже відтепер вони будуть жити в атмосферу, яку вони створюють. Це чарівне почуття. Деякі, навіть з фінансовими ресурсами, не хочуть викликати стилістики і дизайнери інтер'єру. Навпаки вони хочуть зробити все для себе.

Власники, які мешкали власному будинку, довго знають кожну деталь, кожна деталь. Тому що приватний будинок навіть не є квартирою. Він потребує постійної уваги і догляду. Але життя в такому будинку зрізається будь-які проблеми з шумними сусідами, відсутністю простору, брудним повітрям з вулиць. Чи не так мрія?

Я жив у с. всіх наших життів. Це насправді не так погано, як ви думаєте. Від готелю до обласного центру. Є магазини, школа. Не існує театру, але ви знаєте, що це не велика втрата для нашого брата. Але легко дихає і голова не болить від шуму міських автомобілів. Ми любимо це.

р.

Але ми розуміємо, що наша дочка не дуже приваблюється до цього життя. Як і більшість молодих людей, вона любить місто. Люди, можливості, мінуси. Я можу зрозуміти її. Молодий. Тоді я кажу щось інше, але не зараз.

Ми будуємо будинок близько 12 років. Добре, хороша якість. З прилеглою землею. Ідея полягає в тому, що ви можете ферми в ній, і очі щасливий. Не занадто великий, щоб зберегти на опалення. Але не дуже маленька, це не міська квартира, з стелею 2 метрів. Це будинок, наша мрія.

Ми будуємо. Залишається тільки косметичний інтер'єр. Принесіть меблі і ви можете перемістити. Ми довго чекали.

р.

Весь час, звичайно, ми не живемо на вулиці. У наш батько-в-одному взяв нас. Мій чоловік - єдина дитина в сім'ї, тому це було задоволення. Я приймаю домашню роботу і розумію її. Чоловік працює і намагається допомогти, де потрібно міцні руки, якщо батько не може впоратися. Що ми живемо.

Моя дочка була відправлена в місто для вивчення. Вона була дуже щаслива про це, особливо з того, що їхній хостел нещодавно був реконструйований. Ні таргани і що ще пізнавані люди говорять. Це чудовий. До недавнього часу.

Неінтелекентні діти, і це наша проблема. Студенти, як ви всі знаємо, є дорослими. І, звичайно, смарт. Багато смартерів, ніж їхні батьки села, які працювали над тим, хто живе на землі, і зробив нічого, але дзвінки. Молода людина зараз просувається. Але що вони не знають, як тримати себе в контролі, і не відсмоктуватися до короткострокових пристрастей.

В короткий час другий місяць моєї Наталії. Ну, принаймні, батько-до того, що нічого не завадило. Він каже, що я хочу отримати одружений. Хто проти нього? Єдина проблема з житлом. Звичайно, вони не можуть залишитися в гуртожитку. Чи не вистачає грошей на оренду щось. Що залишилося?

Саме в нашому будинку. Ми живемо для дітей. Ми постійно заперечуємо себе, щоб зробити їх краще. І багато батьків, я впевнений, погодився дати молодим парам. Але тут є кальмар.

Батьки брата-в-прави також сільські. Але з найближчого села. Наполягають на весілля. Вони дарують машину і погоджуються поділитися всіма витратами на весілля. Бізнес. У нас є тільки один стан. Ми можемо підписати будинок для молодого. Нова сім'я Що таке? І вони хочуть переїхати до міста, так чудово: ми будемо жити там, як ми хотіли, і вони матимуть можливість резервного копіювання, якщо все.

П'ятий я просто дивлюся, "якщо все," що це все? Це не точка. Мій чоловік і я трохи втомився. Я не можу сказати погане слово про них. Але живемо в одному будинку з батьками мого чоловіка вже багато років. Нехай вони мають великий будинок, дайте їм. Але ми дорослі.

Ми звернулися так багато, пішли в цю мрію, власному домі. Введено величезну кількість зусиль і роботи. І все для того, щоб перезаписати його на молодий чоловік ми ледь знаємо, тільки тому що ми очікуємо онуків? Це може звучати суворо, але це поза моєю силою. Я не скажу. Вона знає, що сина, і я пішов.

У наш час все дуже легко для молодих людей. Бажаєте отримати освіту? Стан видав гуртожитку. В одному місці? Мама і тато, дайте їм будинок далеко. Ми не отримали такого благословення у свій час. А вони пішли в місто або для великих свят.

Але в той час як проблема в кінцівці, ми під тиском з усіх сторін. Матчовики вигинають свою лінію, якщо вони говорять в цій ситуації в цілому. Їх син отримав два руки для нього. Дочка говорить нічого, але вираз її очей ясно. Ті, хто дійсно підтримує їх, є батьком, і може бути сусідами.

р.

Тим не менш, час працює і те, що потрібно вирішити. Щоб відмовитися від наших великих планів і дати все, як це, продовжуючи жити з батьками чоловіка. Або своїми руками, але назавжди зіпсують стосунки з дочкою, і, пізніше, з онуками. Що б ви робили, ви втратите. Кілька місяців тому, все було добре і ми були так щасливими.