16
Чи можна приготувати дельму на зиму, щоб навіть в морозі часи насолоджуватися свіжістю листя
У літню варити дельму дуже часто. І на зиму я не хочу переривати цю красиву традицію. Тому підготовлена дельма на зиму - незамінна річ. Або ж, не дельма себе, але свіже листя до неї. Ми ретельно готуємо до морозного сезону і робимо заготовки, поки листя ще соковиті.
Редакція "Сайт" Як приготувати листя винограду для дельми на зиму. Два способи!
Долма для зимових інгредієнтів
Підготовка
Листя також можна заморожувати, якщо не схожий на спосіб консервування. Потім промийте і висушіть листя знову. Потім залийте їх окропом і залиште їх на деякий час. Засихати ще раз. Після прокатки листя в рулони 10 штук. Загорніть його харчовою плівкою, щоб повітря не опинився всередині. Тепер кладемо її в морозильну камеру. Просто врахуйте, що заморожені листя дуже крихкі, краще зберігати їх в окремому контейнері.
Коли потрібно зробити дельму, просто вийняти потрібну кількість листя і покласти її в холодильник. Не дозволяйте різкого розморожування, тому що після цього листя буде поширюватися.
р.
Я зиму зустрілася. Це також хороший шматок паперу, хоча ви не можете зробити занадто багато його. Я просто зробив дельму за перевіреним рецептом, кладемо її в лоток і відправив її в морозильну камеру. Так можна зберігати близько шести місяців. Однак смак не зовсім такий же, як свіжі страви. Краще приготувати листя, а взимку приготувати свіжі і ароматні дельми!
Редакція "Сайт" Як приготувати листя винограду для дельми на зиму. Два способи!
Долма для зимових інгредієнтів
- 60 листя винограду
- 3 ст.л. солі
- 1 л води
Підготовка
- Збір красивих свіжих листя винограду. Поставте їх в ємність і промийте їх під проточною водою. Покладіть на рушник і висушіть його.
- Потім промивають і сухі листя заливають окропом, залишають на 7 хвилин. Тепер беремо 7-10 листів, кладемо на рушник, щоб трохи висохнути, а потім перекручуємо в щільному рулоні.
- У цій формі кладуть рулони в стерильні баночки (700 мл або 1 л). Варимо воду, залийте листя в банку, протримайте її протягом 5 хвилин. Потім залийте його і скажіть її знову. Для третього часу залийте листя окропом і сіллю. Розгорніть кришку, загорніть до повного охолодження, а потім зберігайте в прохолодному місці. Ці листя візьмуть близько 1,5 місяців, щоб засолити. Ви можете використовувати їх для приготування страви.
Листя також можна заморожувати, якщо не схожий на спосіб консервування. Потім промийте і висушіть листя знову. Потім залийте їх окропом і залиште їх на деякий час. Засихати ще раз. Після прокатки листя в рулони 10 штук. Загорніть його харчовою плівкою, щоб повітря не опинився всередині. Тепер кладемо її в морозильну камеру. Просто врахуйте, що заморожені листя дуже крихкі, краще зберігати їх в окремому контейнері.
Коли потрібно зробити дельму, просто вийняти потрібну кількість листя і покласти її в холодильник. Не дозволяйте різкого розморожування, тому що після цього листя буде поширюватися.
р.
Я зиму зустрілася. Це також хороший шматок паперу, хоча ви не можете зробити занадто багато його. Я просто зробив дельму за перевіреним рецептом, кладемо її в лоток і відправив її в морозильну камеру. Так можна зберігати близько шести місяців. Однак смак не зовсім такий же, як свіжі страви. Краще приготувати листя, а взимку приготувати свіжі і ароматні дельми!
Останній вальс випускників Харкова неможливий утримати сльози
Що повинно бути весільний образ нареченої під час війни