Тільки сіно висушують на сонці, чай з листя малини не вийде, якщо листя висушені під прямими сонячними променями.

Сьогодні Я покажу вам, що корисний чай з листя малини і чому його варто приготувати зараз для майбутнього. Також в статті ви знайдете деякі поради як правильно висушити листя малини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

З дитинства я любила трав'яні колекції, які мій бабуся варився. Я пам'ятаю, що надходить до неї, і кухня вже була наповнена дивним запахом. Улюблений чай був колекції м'яти, меліси, лляної і малинової листя. Вже давно загинув бабуся. Але щороку я зроблю свою улюблену колекцію. У магазинах було практично неможливо.

Тоді я попросив мого ближнього друга, який має дачу поза містом, щоб дати мені деякі листя. Коли вона зрізала малину, вона з радістю поділилася листям. Тепер я підготую їх і розповість про переваги чаю з додаванням такого інгредієнта.

Не тільки в солодких ягодах малини, але і в її листках. господиня розріджених кущів і залишити листя для добривай Але ви можете висихати їх і зробити неймовірно корисний чай! Будь-які застуди пропускаються, тільки пахнуть цей дивовижний відвар.

Пілінги Що так особливий про ці листя? Вони містять вітаміни A, B, C, H, PP, а також калій, сірка, натрію, хлор, мідь, магній, няцин, кальцію і саліцилатй Це останній, який так ефективний у боротьбі з недугами дихальних шляхів. До речі, якщо ви на жаль оточили щось, то відвар листя малини прийде на допомогу.

(Рівне)

Пелюшки Малинові листя можна використовувати як обличчя-маскай Малина покращує колір шкіри, тонізуючи його і насичує її корисними речовинами. Навіть зморшки розгладять трохи! Для росту волосся листя також корисні, і вони також зміцнюють дуже структуру волосся.

Зазвичай все досить просто: м'ята, меліса і лляна можна просто висушити на сонці і відправити на баночку. Тим не менш, листя малини трохи цікавіше в цьому випадку. Ви повинні працювати. великі банки і малинові листкий Чому верхні? Потрібні листя і зелене листя. Вони, як правило, сходи. Якщо у вас є всі гілки в цих листках, можна використовувати не тільки верхні. Тепер потрібно залити банки листям дуже щільно.

Після того, як ви втрачали листя якомога щільніше, банк слід залишити на сонці на дворі близько дня. Далі Перемістити листя в поліетиленові пакети і розмістити їх в морозильній камері одночасно.й Тепер можна акуратно зняти листя з пакетів, випрямити їх і відправити їх в духовку до висихання. Альтернатива: Сухі листя на сонці під рушником, а потім подрібнити і покласти в ємність. Листя висихають в два дні. Ви можете зробити чай!

До речі, після заморожування листя можна пройти через м'ясорубку і отримати гранульований чай. У банку, і в чашці буде виглядати чудово! Можлива збірка з листям малини додати м'ята, мелісса, лизати, лаванди листя, пелюстки троянд і квіти гібіскутуй Тим не менш, більшість колекції повинні бути зроблені з малини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Peels ділитися ваші улюблені трав'яні рецепти в коментарях! Настав час зробити ароматний чай. Можливо, малиновий листовий чай є вашим улюбленим? Далі розповідаємо про спосіб приготування.