Вчіть ваш підліток ці 3 навички незалежного життя!

Що потрібно знати і знати перед тим, як навчатися в іншому містіЗ раннього дитинства всі функції регулювання життя людини присвячуються мамі або її заступнику: всі ці нескінченні заправки, здібності, годівлі, а також магічні «поцілунки, де вона болить», «Я шкодую, я сумний», «Я нудний, демон» та інші кладки до сну, хоча кожен навколо має задоволення.

Зазвичай основне завдання освіти є поступовим зсувом самодогляду до себе власника. Саме тому ми припустимо, що за віком від трьох років, дитина вже знає, як відчувати хірурга піти в горщик, у віці п'яти років він може зрозуміти, що він голодний, і варити себе найпростішою їжею, відрізняє «Я боятися» від «Я хворий морозива», в школі він впевнений, що зібрана брикета, уроки робляться і принаймні одна чиста сорочка доступна. Так, і відрізняє чисту сорочку від брудної.

доб.4

По суті, ми зараз бачимо друге покоління вирощених дітей, які не мають уявлення про те, як відбувається їхнє життя.

У прямому сенсі: де їжа на столі з'являється, які заклинання брудного одягу перетворюються в чистий під час ніч, чому болить голова або шлунок?Гіперпротекція і тривожність батьків призводить до того, що до 12-13 років дітей ведеться і приймають всюди буквально рукою, єдиний обов'язок проголошується на вивченні. Дівчата в меншій мірі, хлопці практично універсально не знають, як варити, мити, вибрати товари в магазині, подбати про своє здоров'я. Тому перше завдання у підготовці до відправлення з батьківського будинку, на мій погляд, не знання суб’єктів, але навички саморегуляції, самодогляду та самопідтримки. Це три основні навички, які діти повинні навчатися перед тим, як вони залишають вдома.

1,1 км Саморегуляція

По-перше, попросіть себе: чи можна відрізнятись від «фелінгу / вигодовування»? Яка відповідь на питання «Як ви?» і що питання «Як ви відчуваєте?» У нашій мові перше питання про психічний стан, а другий – про фізичний стан. Як ви сьогодні? Я хороший, або сумний, або тривога, або веселий, або весело, я щасливий.
Більшість підлітків працюють над поняттями «норм» і «сіті»

А потім, як на замовлення, є різні поради щодо того, як виходити з держави «пошуку» і повернутися до стану «нормів». Незважаючи на те, що ви згодні, вона смоктати, тому що я не робив свою домашню роботу, і пам'ятав її зараз, або смоктати, тому що мій улюблений дівчина ріже її вен і зараз в лікарні - це різні дроби.

Ми навчаємо дітей відрізнити свої емоційні стани, щоб їх правильно назвати, відрізнити емоції від фізіології. Що таке, грубо кажучи, не намагайтеся заповнювати довге вино, не погоджуйтеся піти на кашель, коли ви кашель, «розслати, бо ви щось сумне». Вона не сумна, вона слабка після хвороби. В ідеалі не плутайте гастрит з панічними атаками. Дівчата повинні знати, що PMS є, так що вони не паніки “на, ніхто не любить мене, я дихати” щомісяця. Всі, без винятку, повинні знати засоби контрацепції добре і дізнатися правила безпечного сексу до «вимкнути зуби».

Як розвивати емоційний інтелект дитини

Дуже важливо вчасно залишити будинок, молода людина знайомиться з функціонуванням свого тіла в медичному сенсі. Так що питання медсестри на першому огляді у студентській клініці не заплутали його. Мама! Що я отримав? Будь-які травми голови? Де я отримую, що рубати на животі? Вони просять, що щеплення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так само, як це не лікар, це хлопці, які цікавляться. Для дівчат важлива інформація, чи є вони щебеню або ні, і коли, при раптовій вагітності.

В цілому, ініціює дитину в тонкощах свого життя, наприклад: «Коли ви хворіли, у вас є дуже висока температура на перший день, ibuprofen / paracetamol допомагає в цьому і такій формі, то ви зазвичай блювотні, то ви лежите в ліжку на добу, потім все відмінно». Здавалося б, що все це відбулося до нього більше, ніж раз або двічі, але діти не записують і не обробляють ці події. У мене є мама, вона подбає про неї. Дівчата зазвичай знають, хлопці зазвичай не роблять.

З'єднання між «політом пізно — вранці в очах, як пісок заливається» не очевидна, її необхідно встановити. Менш відомі візерунки, такі як «якщо ви п'ятаєте рідину з бульбашки, на якій записується отруйна, рано чи пізно ви відчуєте себе непривабливими», «все два чебурек і Шаварма біля станції – три дні не залишали туалету», так як виявилося, вимагають експериментального підтвердження на великому масиві даних. Після цього недостатньо.

2,2 км Автосервіс

Що буде ваш шкільний день? Я прокинувся, знайшов, що я був пізно (на жаль, моя мама була прокинутися в домашніх умовах для сніданку вже подається), куля вилетула, неочищена, неочищена, голодний. Він зносився, що він зносився ввечері. погода може змінитися, але хто піклується про погоду? Більшість молодих людей я знаю зносу шорти і кросівки до серйозних снігу, а потім зимові черевики до літніх канікул. Як ми всі знаємо, моя мама дивує одяг. Плюс або мінус, що шокують до другої пари, розуміючи, що вже на межі голодації розфарбовуються, побігли в магазин, купили бункер, ні, три, ні, п'ять бункерів і пляшки кака, здавалося б, краще. На обід - якийсь бургер, на вечерю - великий мус пивного і морозива. Удачливий, якщо дівчина відразу з'явилася, вона хоча б трохи спостереження і походів. І це навіть акуратно підкаже, що час мити сорочку, а джинси вже перетворюються в монтаж. До пропозиції почистити взуття сучасних дітей відносяться до «зварювання плити і покласти самовар».

Ви знаєте, що я отримую? Ми самі, своїми руками, вирощуємо повністю непридатність для життя молодих людей.Ми так закріплені на навчання і вступити в коледж, який ми забуваємо навчити себе, як піклуватися про себе, нехай тільки ті навколо нас.

Тому я пропоную, що діти обох сексів повинні бути навчені піклуватися про себе послідовно і наполегливо. Кінцева мета полягає в завершенні самодогляду за часом, коли ви закінчили школу. Миття, покупка одягу, крупи, косметика, приготування їжі – все це підліток може і повинна зробити себе. Візьміть його з вами в магазинах, обговорити різні бренди страв, дізнатися, як правильно витрачати гроші, не падають на будь-які маркетингові хитрощі, використовувати знижки та спеціальні пропозиції. Ознайомитися з чудовим чоловічим журналом Men's Health, і дівчатами також можливо, є безліч всіляких життєвих рубок і інструкцій класу «ax porridge», «що робити при отруєнні горілкою», «10 способів виглядати гідно, хоча ніч, проведений в сміття».

Як навчити дитину піклуватися про себе

По суті, це одна з головних боїв особи, яка стоїть на дверцятому Це не виражено, тому що вони сміються, але ви не вірите, що багато молодих чоловіків і жінок приймали мені це як основну перешкоду для самостійного життя.

Крім того, дуже важливо навчити дитину виділити час для всіх цих вправ. Після всього, якщо ви обслуговуєте його повністю, щоб не встигнути прийняти час з уроків, він навіть не усвідомить, що миття руки близько години. Готування, інша година. І купити їжу на тиждень - годину і половину. Відповідно, це не залишає за собою часу і зусиль для цих непереборних випадків.

3. У Самопідтримка

Що робити, коли у вас є проблема? Дзвоните до друзів / друзів? Шукаю інформацію онлайн? Зробіть собі торт або пиво? Чи знає ваша дитина, як дорослі вирішують проблеми життя? Що таке репертуар?

Ну, якщо у вас є хоча б базове розуміння типів особистості. Тому що одна людина для відпочинку, потрібно виходити в людей, змінити ситуацію, розірвати і перемішати серед вогнів і звуків (перетворювачі), а інша – бути самостійно в тиші і відсортувати шафу (вступах). Хтось потребує чохла, чай з печивом і теплим ковдрою, і хтось повинен виконувати невеликий подвиг від часу, щоб отримати аплазію і захоплення.
(Ми знайдемо книги в мережі «Фівські мови любові», «Мен з Марса, жінок з Венери», «Проект щастя», ми вивчаємо, надаємо дітям.) Хлопці можуть засковзти стиски і короткий зміст.

Ви знаєте, що про дитину? Чи знає він? Моя три діти майже 3D модель: одна потреба замовлення, тиша і спілкування з близькими друзями, друга – безліч заходів і заходів, третя – чарівна аудиторія і хтось потребує свого догляду. І я провів багато часу, щоб дізнатися, як знайти ці джерела енергії.

На жаль, якщо дівчата все ще навчають мистецтву самодогляду, чоловіки збуджуються, щоб надати цю функцію до своєї матері або подруги/спозі.
Досягненням культурної традиції є скаржитися агресивно на життя. Проксимус Інші можуть подбати і навіть бажані. Але звертати увагу на стан здоров'я, настрою, бажання - це неприродний.

Що ми отримали в результаті:

Головне завдання наших батьків – підготувати дитину до самостійного життя в сучасному середовищі.Він повинен мати можливість обробляти гроші, піклуватися про своє здоров'я, зовнішній вигляд, навколишній простір. Дуже добре, якщо молода людина має ідею психології - як власних, так і людей загалом. Це набагато важливіше, ніж показники USE в математики, соціальної науки і хімії. Але якось не навчити його в школі. Ми доведемо.

Я хочу заспокоїти вас і підтримати вас, щоб сказати, що все буде тонким, діти будуть рости, їх життя, один спосіб або інший, покращиться. Так, вони будуть важко і іноді дуже сумні. Так це було важко для нас, тому ми сльозимо наші вени, намагаючись зробити ще соломинку, але вниз колодки всюди. Але вони повинні йти по собі, не можна задіяти когось іншого досвіду. Як пишатися своїми досягненнями! І скільки сил приходить до них, коли їм вдасться подолати щось, впоратися з труднощами, досягти успіху.Не позбавляйте їх тих перемог, ці майбутні спогади, зірки на фюзелі. В іншому випадку вони можуть похвалитися тільки віртуальним життям.Видання

Автор: Катерина Деміна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/Sattvamama/posts/1884593991782005:0