Як прибрати нарцисів: 40 правил

Немає більше 50, але лише 40 балів. Але, це не варто вводити в оману - підняти тривожну і тривожну дитину набагато простіше. І, щоб ваша дитина виросла “сухий і видатний” потрібно докласти зусиль, душі і терпіння. Крім того, багато з наступних вам потрібно буде показати на прикладі.

1,1 км Не слухайте всіх, хто любить свою дитину і подумайте, що він особливий і найдивовижніший.

Це лише всі види батьківських психологів і непсихотерапевтів, які не досягли нічого в цьому житті, навчають інших як жити. Вони постійно говорять про відчуження від себе, емоційної невразливості і внутрішньої сматтості незадоволеного переслідування. Вони називають неврозом, що не є неврозом – фірмою самоконфеденція наркозії, можливість не знімати правопорушення – депотизм і помста. Вони просто ніколи не придбали новий Porsche Cayenne і не запускати руки над легким м'яким шкіряним оббивкою кабіни. Або ніколи не мріяли про це. Так вони не розуміють нічого в житті.

2,2 км Як тільки це сталося, кожен повинен знати, що у вас є спадкоємця вашої краси, розуму і талантів.

Місце всіх ваших амбіцій. З днем він все блискучо і красиво. Він чарівний і навіть павук королівсько. «Ой, до речі, є підтвердженням фото. І ось ми йдемо. А, інший альбом.

3. У Порадуйте дитину як натуральний геній, вука, спортсмен, художник, політик, підкорювач серця.

Він унікальний і неповторний – не сумнівається про це. Після того, як такі виняткові батьки не можуть народжуватися звичайною і звичайною дитиною.

4. У Нехай ваша дитина живе в атмосфері прощення, захоплення і недбалість.

Пам'ятайте: у дитини є один дитинства. Ах, він ще не захований гранатомет в цьому безглуздому світі, де справжня досконалість не оцінюється.

5. Умань Війни найлегші побажання.

Нехай він не має часу, щоб побажати нічого. Після того, як він ще невеликий і випадково може захоче щось незадовільне і непотрібне. Він не повинен знати, що він хоче; він повинен бути, що ви хочете. І що найкраще для нього, тільки ви знаєте. Я маю на увазі, "squeeze".

6. Жнівень Ваша дитина повинна мати безліч іграшок, одягу, їжі, розваг, затвердження.

Так що він перестає відчувати радість того, що він має. Це буде стимулом для його росту. Це шлях до успіху в житті. Нехай він шукає радість в більших речах, хвалі, уваги і нагороди.

7. Про нас Яскраві казки про kolobok, курку ріплу і idiot Ivans не для вашої дитини.

З раннього дитинства слід почитати його казки про царів і царів, князі і князі. Це буде розвиватися в його фантазіях його великого, величі і відмінності. Це допоможе зайняти місце в суспільстві в майбутньому. Як ви знаєте, думки є матеріалом.

8. У Здрастуйте, щоб допомогти вашій дитині навіть коли він може впоратися з ним.

Результати роботи з гордістю присутніх на ваших друзів. Зробіть їх, хоча б не дивно, милуючись вами. Найкраща мотивація. І, з іншого боку, ваш роялець не повинен вчитися робити все самостійно, він повинен мати можливість знайти людей, які зроблять все для нього.

9. Навігація Він повинен навчитися давати вам замовлення і впасти в небезпеку, якщо щось відмовлено.

Навчіть їх, щоб сказати “схуднути, я хочу більше”, “збрання”, “Ви мене посидите”, “згорніть, фоол”, “Я захоплю тебе” і кинути об’єкти на вас. Після того, як дитина не повинна бути стискається і повинна бути в змозі викинути зайві емоції. Що ще лікарі радять.

10. Зробіть домовленості з близькими і принаймні двічі на тиждень влаштовують сцени для уточнення відносин у присутності дитини.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дзвоните до одного імені, сором'язливості, blackmail і загрози. Переможець – той, хто говорить про останнє слово. Виграш має робити всі змії переможця. Ваша дитина повинна навчатися з дитинства, щоб знезаражувати втрати, ослаблення та чутливі нуни.

11. У той же час він повинен мати можливість помстити і пам'ятати.

Діти все ще мають слабку пам'ять, тому допомогти йому тримати щоденник, де він буде писати всі свої захоплення і інші люди помилки і слабкості. Він повинен знати, що суперечка не є пошуком правди, але завжди пошук, хто відповідальний. Нехай він буде готовий.

12. Встановити веселий культ живлення в сім'ї.

Нехай він знає, що б'є когось ще весело. З метою вирішення внутрішніх конфліктів Допоможи слова: «Я люблю тебе», «і що це боляче», «Я задаю для себе», «і що ви будете робити мені?» У той же час, якщо ваш жарт не зрозумілий, дайте всю силу і для реальних. Скажіть: «Зробив мене!», «Що не зрозуміло».

13.00 р. Розробити здоровий конкурс і бажання виграти будь-яку вартість.

Не важливо, як. У будь-яких іграх, навіть невідомо йому, він завжди перемагає негайно. Не скаже нічого.

14. Зробіть задоволення і покарайте дитину на будь-яку медикоцит.

Допоможи слова, якщо він прийшов до вас з звичними проблемами дитинства: «Я також маю захід», «зламаний копій не варто», «Ви не розумієте себе», «Я хотів би ваші турботи», «Я не подбаю про нечуття». Все, що він повинен бути грандіозним. Краще орієнтуватися на те, щоб зробити інші, щоб не виглядати нічого в очах.

15.00 р. Ваше оточення дитини має бути ідеальною, оскільки він або вона є.

Підберіть своїх друзів і навчіть їх вибрати правильні. Давайте знайомитися тільки з дітьми «високого статусу і виберіть коло». У той же час поясніть, що друзі повинні швидко перетворюватися в ворогів, якщо вони не цінують заслуги вашої дитини. "Не знайшов себе у сміття."

16.00 р. У той же час пам'ятайте: для того, щоб ваша дитина з'явилася в більш сприятливому світлі, він потребує правильний фон.

Нехай у нього є кілька маленьких друзів. Але не закривати. Ноп. Ви можете отримати інфікований з ними програвач. Вони повинні бути просто корисними - домашня робота, запозичені гроші, порушувати поганий настрій, похвалитися успіхом. Дякуй дитині навчатися з раннього дитинства, щоб впливати на інших, оманивши їх про своє значення в житті. Це розвиватиме здоровий оптимізм в ньому - "хви не мамонти - не вимирати."

17.00 р. Навчіть дитину, як зобразити повну відсутність розуміння того, що вони хочуть.

Практика перед дзеркалом, щоб зробити порожніми кальмарами очі. Це допоможе йому в майбутньому залишити роботу вчасно, і не залишитися там пізно з невідомих причин. Після того, як його успіх повинен бути досягнутий за рахунок будь-яких інших зусиль і будь-яких інших жертв.

18 років Він повинен пам'ятати, що тільки ті, хто не робить помилок, мають право критикувати.

Щоб зробити це, потрібно зробити менше і залишити від збоїв і програвачів, навпаки, дати їм поради. У разі виграшу, всі пішли під його керівництвом.

19.00 р. Чи є ви новачок для підвищення успішної дитини і все ще сумніваєте, що сенс життя лежить в пошуку влади, багатства або відчуттості?

Втілювати себе тим, що ви самі не знайшли щастя, будучи своєрідним і переконливим конформистентом, вегетативним в бідності і недбалості. Для того, щоб ви зрозуміли, що дитина краще, більш успішним, більш красивим, розумним, здоровим є кінець самі, не засіб або інструмент для досягнення інших результатів. Не існує.

20. Навчіть дитину, щоб взяти праву себе, візьміть красиві пози, поверніть голову три чверті і спокусивну деклін.

Він почав обліковий запис Instagram.

21. Неперевершено, але наполегливо розкажуть вашу дитину як помилкові, помилкові і гіпокритичні люди навколо вас – ваші родичі, друзі і знайомства.

Він не повинен вірити в щирість своїх почуттів і намірів, набагато менш симпатизувати їх. І для того, щоб не потрапити збитих і не бути знезаненим, давайте навчатися краще, ніж вони - перемагає власному полі.

22. Отже, невагомі, слабкі, лежачи гіпокриттів гідні експлуатації.

«Що працює світ – нічого особистого і взяти його». Якщо ви самі нащадилися бути слабкими, це не гріх, щоб заманити вас. Щоб зробити це, ви можете blackmail з відступом, гнівом, гордістю, власними стражданнями, слабкістю, любов'ю, хістерією, недоступністю, непорозумінням, відштовхувати ваші лобі, звинувачення, етикетка, плащ і спровокувати. Вони кажуть: «Якщо вони мали можливість, то вони робили б те ж саме. й

23. Ваша дитина повинна бути першою в дитячому садку і в класі.

Якщо він не може бути першим в академічній виставі, то навчить його працювати з відмінними студентами і всім тим, хто «будує себе розуміти, хто» таким чином, що вони застраховані і приниження. Навчіть його улюбленими чайниками і прізвищами і дозвольте йому вчитися дати об'єктивні оцінки інших: «це жир», «так є запобіжником», «що є ідіотом».

24. Важливо пам'ятати і показати дитину, яка чесна людина завжди проста, щоб розповісти правду.

Тільки гіпокрити пригнічують полум'я і сором'язливі. Коли ви познайомитеся з друзями, відразу ж підкажете їх: «Ви помітили», «висока вага», «смажений жир», «смажений, бліда, втомлений». Найзручніший друг повинен розповісти про важливі речі, які ще не знають.

25. До маленького тесту: дайте дитині другу на день народження.

Тест пропускаються, якщо від спраги друга розмови, ваша дитина говорить тільки про себе протягом півгодини. Тепер ви можете бути впевнені, що він знає свою справжню ціну.

26. У той же час, розвиваючи свій інтелект і розуміння.

Зробіть таємниче незручне обличчя, і навіть якщо ви не знаєте його (і особливо, коли ви не знаєте, що це), скажете: «Я знаю, як це зробити, досягати його, отримати його, і якщо ви можете вгадати. й

27. Вчити дитину основи командної роботи та духу колективізму.

Безперечно або непрямо знижка на успіхи та досягнення інших дітей. Призначте дитину.

28. У будь-якій конфліктній ситуації візьміть свою дитину.

Він не повинен виростити пацієнта: нехай він дізнається про вас, щоб висловити сумніви, занепокоєння, вразливість через бурхливу агресію. Він повинен розвивати гармонійно і природно.

29. Але що допускаються до великої кількості, необхідно покарати невигідним.

Будь-яке розуміння в іншій дитині повинно бути пов'язане з катастрофічною шампанією. Він знає, що він має справу.

30. Якщо ваша дитина все ще примхлива і суперечить, не хоче йти до успіху з вами - дайте йому бачити, наскільки задоволені ви, коли ви перемогли аргумент, не дозволяючи супротивнику вставити одне слово.

Зрозуміємо, що він повинен прийняти ваші стандарти, інакше ви не залишите його самостійно. У той же час він навчить його отримати те, що він хоче від інших.

31. Якщо він нещасливий і він не є прямим нащадком благородної сім'ї або потомство відомих батьків (і, це буде wow! по дорозі), часто звертаються до міфічної мудрості і досвіду давніх предків - деяких вепсів або Арян.

Це додасть непередбачувані аргументи для імплантації вашого світу в голову вашої дитини.

32. Розробити здоровий альтрузм у вашій дитині.

Нехай він буде щедрим, дарувати подарунки, чарівність і сюрприз. Він завжди потребує ресурсів, часу та уваги. Ви можете придбати нові жертви. Для страхування навчити його пекти - з самим відступаючим голосом тягнути "навіть, будь ласка, алюїста", "навіть, я на-а-до".

33. Він повинен навчитися виглядати незалежно в очах інших.

Покажіть, як приховати ваші істинні почуття і висловити лише те, що інші очікують бачити. Давайте навчимося переконувати інших, які обрали «якість продукту». Допоможи слова: "Так, ні питання", "Я думаю, так само, "Я буду робити", "Так, немає проблеми", "ka-a-anechno".

34. Скаргайтеся на вашу дитину: «Чи просто і люди досягнуть тебе. й

Після того, як люди гіпнотизовані простими рішеннями та неоднозначними етикетками. Найкращий спосіб показати, що ви «великий термін життя» і може бути довірою, без загибель ділити всі події і люди в надзвичайно значущу і невигідну увагу. Нехай вони дивляться і здогадуються.

35. Навчіть дитину, щоб бути ідеальним у всьому.

Це не той, хто робить право, але той, хто не робить. Допоможи слова: «Я бажав краще», «навіть різні», «і ви не сказали мені», «це, не мене», «Я був вимушений», «інструкція не така», «Я просто впав через», «не мене, але навпаки, ви обіцяли мене», «так не знаю, що це так важливо», «це безглузда розмова, з людьми, як ви нічого не знаєте». Після того, як уміння розпізнати недоліки і помилки не призводять до здатності вчитися, але просто робить людину гідною.

36.00 Р Зрозуміємо, що найкраща тактика, щоб уникнути непривабливості великого чоловіка, щоб надати різні оцінки того ж, що в різні часи.

Так що в потрібний час вибираючи правильний варіант, урочисто скажеш «Я сказав вам так».

37. Скаргайтеся на вашу дитину, що незалежно від того, як порушення його або її дій, вони повинні бути морально неправдивими.

Допомога слова: «О, що я скажу,» «Не відступає,» «іде це,» «побачити добре», «і хто зараз легко. й

38. Позбутися від всіх пологів медикоциту, ваша дитина повинна навчитися викорінити їх іншими людьми.

Пам'ятайте, що хтось інший схильність токсичний, і недосконалість пошкоджена. Допоможи слова: «Народи люблять мене заслуговують більше», «Я розчарував у вас», «Чому потрібно стільки», «Я соромлюся тебе».

39.00 р. Всі слабкі жінки і незнімні недоліки повинні бути романтичними до точки, де вони стають віртуозними.

40. Якщо, в кінці, ресурси у вигляді багатства, полум'я та особливий статус виявляються в інших людей, ніж ваша дитина, то ви зробили погану роботу.

Але не відмовляється від конспірації, дивного збігу, або приглушення. У будь-якому випадку, ваша дитина повинна знати, що інші відторгнення, критикувати, і не приймати його, як він або вона, просто тому що він або вона виходить за межі їх компресії або заздрості. Не судити його, але судити їх.