Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У нас завжди виникають дві сили: один хоче змінити, інший проти будь-яких змін.
У будь-який період життя, це і сила розвитку і збереження може бути більш доречною, ніж будь-коли. Ми не можемо сказати, що розвиток завжди хороший, і ми можемо сказати, що стабільність завжди хороша.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
А скільки, що вибір в кінцевому підсумку відповідає нашим потребам — так само, стратегічно — і стане маркером нашого щастя і почуття життя нашого життя.
Ступінь розвитку і культ стабільностіІноді проблема полягає в тому, що деякі люди обробляються постійними змінами і не можуть зупинитися, і деякі люди бачать особливу цінність в стабільності і безпеці, і в результаті не може розвиватися. І нерозвиток деградація.
Вирощування відбувається тим, хто вніс в ідеї «перпетуального руху машини». Прокрастиную смерть. Ви завжди повинні бути максимально ефективними. Просто вперед, не момент миру. Такі люди зазвичай досягають багато в житті, але також втрачають багато - вони назавжди позбавлені почуття миру і тихого.
Не знаєте, як зупинитися. Вони живуть в постійній тривожності і постійному стресі: після усього, тільки вони втомилися і починають сповільнювати, внутрішній контролер відразу відповідає і хіти batog - як раб в галереї. Не зайдіть до сну!
Ступінь стабільності протилежна. Вони дуже бояться будь-яких змін, щоб зберегти те, що вони вже отримали. Я був довго, оскільки це весело і гроші, але я тут протягом 15 років. Стабільний. Нехай цей шлюб повністю нудний, і поточний механізм побудови відносин вже не вдалося, ніщо, але ми проживали таким протягом 20 років.
Такі люди можуть носити той самий одяг протягом багатьох років і не змінювати свої звички протягом десятиліть. Як мій тренер сказав: «Ви можете жити весь життя без відновлення свідомості». Я маю на увазі, не знаю себе.
Можливо, один з таких людей виріс у занадто летючій і неперевершеній обстановці, і вони були таким чином не позбавлені скутості. Тепер вони дорослі, вони побудували пермананс у культ. Він (має) може захотіти змінити щось (друга вже давно змінила поле діяльності більш підходящим, а друг одружився на другий раз і виглядає щасливо), але найдикіша тривожність, пов'язана з навіть фантазій на цій темі, не дає кроку.
Як жити? Чи можу я? Що я втратию це? Що робити, якщо воно гірше? Що робити, якщо ніхто не залишив і я один?
Смерло смерті як маркер не-lifeПоговоримо про страх зміни. Іноді клієнти приходять і кажуть, що вони бояться вмирати. Молоді, здорові люди. Свідчення про смерть. Поки що-небудь буває – цегла буде падати на голову, я буду потрапити в аварію. Це його. Немає реальних причин.
І я дивлю, як вони живуть. Які емоції? Чи є вони, які вони хочуть або зробити те, що вони використовуються для виконання? Чи живуть вони, як їх серце каже, або як вони навчалися жити?
І майже завжди ця картина виходить: емоційне життя не кольорове. Це сірий, він тьмяний. Так, не приносить ніяких очевидних страждань. Але це не приносить бажане задоволення. Такий стоячий тампон. Хібутовий, зрозумілий. Але ви хочете вдягнути в неї, насправді.
А потім виходить, що якщо ви даєте безкоштовно, щоб жити думки і уяву, то ця людина хоче так багато! Він має стільки енергії, скільки енергії! Дуже дякую! І виходить, що його робота не цікава йому на всіх, і в цілому його батьки обрали професію, і він просто має майстерність. І виходить, що його відносини так і так, постійний, довгий, але як якщо за звичним сценарієм, то навіть розмови все: ви можете прогнозувати заздалегідь, що і хто скажеш. Ні, ні вона розвивається. І всі сили для підтримки цієї муфти своєї пари, постійного співзалежного механізму служити. Один і інший бояться автономії. Психологічна автономія.
Коли я просто мене, я розумію, що мій життєвий потенціал я хочу. І якщо ми зустрічаємо однодумців на певній стадії життя і підемо з ним (його) до плеча, це буде дуже, дуже чудово! Але навіть якщо не зустрітися, не буде жахів. І я апріорі весь, і не половина.
І страх поділу і індитуації (тобто поділ від символічної батьківської фігури і входження на розвиток себе і усвідомлення власного потенціалу – в побуті «живоїй голові») часто паралізує жахи багатьох з нас, які є продуктом радянської родини – осередком суспільства. Сутність емоційно незрілих осіб, на жаль. І це жах не на всіх задумах: після того, як все, несвідомо, ми відчуваємо, що ми не знаємо, як жити по-різному, це подобається знову вчитися. Склад, дорогі і довгий.
Однак, якщо ви йдете до цього шляху, ви можете отримати те, що ви завжди хотіли.
І не буде боятися смерті, бо кожна хвилина мого життя буде моє вірне життя. Немає мами, не тато, не дідусь, не бабуся. Мін. Мій вибір Моя свобода і моя відповідальність.Що, як правило, заважає вам прийняти крок вперед1,1 км Згода, що я повинен негайно і успішно робити все в новому вигляді. Якщо ви зміните свою професію, то відразу ж станете майстером вашого ремесла. Якщо ви розумієте сферу партнерських відносин, то один раз це дуже ефективний і дуже крутий і успішний. Це ніколи не станеться. Це, очевидно, утопяни. На початку подорожі багато помилок. Це реальність.
2,2 км Довгти про себе і свої здібності. Я не можу впоратися з ним. Я ні талановитий, ні блискучий. Я не можу, я не маю міцності, творчості та інтелекту. Я приходжусь і безцінно. Я не цінний і ніхто не хоче мені.
3. У Шамінь на ефемерному образі «суспільство» (Всі є власні, зазвичай, і майже нічого спільного з реальним суспільством.) Бачити на мене, якщо я зробив неправильний вибір. Якщо це не працює. Я вже мала. Це сором’язливість взяти ризики. У цьому місці кожен може уявити собі свою бабуся на лавці або педагогіку в школі, яка ознайомлювалась «Весел...» або «Весел, тут...» Після цього всередині і настає «збір католу».
4. Гуільт. Для тих, хто не підтримує мене власному розвитку. Хто не підтримує розвиток? Він може говорити про зраду. Гільт, як правило, перед поточним партнером, з яким немає ніде ще йти, або перед босами, які мають 10 років вірного сервісу, але більше не хочеться, або навіть перед деякими образами матерів / дадів, які активно підтримують тему співзалежних відносин, нездатність піти самостійно і відірватися від інших. Це відображено у внутрішньому конфлікті.
Автор: Elena Mitina
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!
Джерело: elenamitina.com.ua/publications/strashno-sdelat-shag-vpered-stabilnost-vs-razvitie.html