Візьміть мене в руки і ...

Ми, ймовірно, всі зустрінемо людей, які поведінкові при підході до них.

На прикладі людина дуже зацікавлена у спілкуванні і досягненні вас, а після другого він вже не з вами. Або, навпаки, здається, ви не можете жити без вас і вже хочете відійти, мати більше місця в цьому зв'язку, не несе відповідальності за життя іншої людини.

Деякі можуть розпізнати себе в цьому описі.

Ми будемо говорити про конфлікт між неперервною та одною окремістю.

У хорошому, не часто зустрічаються варіанти, людина уважний собі і відчуває себе добре, коли він потребує друга, і коли контакт досить і він повинен бути один раз, переробити що сталося в контакті, послухати себе, знайти свою наступну потребу.

У ідеалі, але вже не існує сценарію, ця людина не тільки відкриває свою потребу, але кожен раз успішно реалізовує її, не боячи рухатися або підходити відповідно до власних імпульсів.

Не існує такого варіанту, тому що не кожна зустріч, не кожна взаємодія, ми маємо можливість розпочати і закінчити в будь-який момент, навпіл-слово, пів-гесто.

По-перше, з того, що існують соціальні норми і вимоги, і по-друге, і найголовніше, можливо, є ще одна людина, яка потребує і, ймовірно, відрізняється.

І якщо ми бажаємо гарного зв’язку, набагато менша застрахованість, ми не можемо ігнорувати іншу людину і її потреби, як наявні в загальному просторі, як і власне.

І в цьому місці, в залежності від ступеня психічного здоров'я, ми відчуваємо конфлікт в межах: Хто ви віддаєте перевагу, йому або себе? Для того, щоб зупинитися, тому що він потребує нас і він дорогий до нас, навіть якщо у нас є достатньо? Або спробуйте зберегти його навколо, хоча він хоче залишити і нам потрібно більше?

У більшості випадків, звичайно, ми не думаємо про все це, і ми робимо вибір несвідомо, часто, таким чином, ми звикли до таких ситуацій. Відрізняється, де дія не задовольняє. Наприклад, я хочу застрахувати, але я віддаю, хочу відокремити, але я зіткнувся від страху, що мій партнер зникне при цьому я окремий. В результаті незадоволення контактом і знову і зменшення інтересу в іншому.

У цьому контексті можуть бути два автоматичні, вигідні варіанти:

1,1 км Я залишаюся, коли я був достатнім.

Так, ми поговорили добре і з задоволенням, і партнер, якось демонструє бажання продовжити. Або не розумію продовжувати, неважливо. І я проживаю. Часті мотиви в цьому місці: guilt – “недбалий,” догляд за ним”, дайте щось інше, раптом він потребує, або просто “не потребує більше”.

З іншого боку, може бути тривожним і страхом, що більш теплий / радісний / приємний / щирий (хожу себе) спілкування не буде працювати, це був нещасний випадок. У глибині часто скупчився дефіцит теплоти і інтимності і мало-меншого досвіду, що у мене є будь-який вплив або можливість організації такого контакту, або принаймні можливість його в майбутньому. Звідси, намагаючись отримати все, що було відсутнім протягом багатьох років, прямо зараз, поки вони дадуть.

Як люди, які пережили війну голодом, купили гречку в обсягах, які не можна їсти в житті.

Такий «присмак» і намагаючись закінчити для цього, минуле голоду, навіть коли тепер я досить. Зараз. Не ще. Неприємний, хати, вже досить болючий і без задоволення.

А потім сюрприз, як такий приємний контакт залишив неприємний досвід. Ви просто перезавантажте.

Якщо ви перебуваєте на іншій стороні цієї взаємодії, то що один ate, ви в певній точці може буквально відчувати себе «забутий» від вас. У зв'язку з тим, що при виникненні "прилипання", контакт перестає бути живим, від взаємного обміну досить швидко перетворюється в пожертвування. Ви можете насолоджуватися часом, але це щось інше.

2,2 км Ще одна популярна історія: Мені потрібно більше зв'язку / підтримка / теплоту люків, але я залишаю перед партнером досить або помітив найменші ознаки, що він став менш активним (часто «підписи» виявлений, інтерпретується мозок в правому режимі дуже швидко і іноді, де вони не є).

Часті мотиви: «не турбувати», «не захочеться занадто багато», «насолоджуйся і не вимоглива в спілкуванні», не показувати і не відчувати незадоволеність, яка була недостатньою, в той же час наповнена вдячністю за те, що вже було отримано.

Поглибше криється страх відторгнення, страх, що мої потреби є неімпортантними, нецінними і ненаповненими, і що я собі гідний і невигідний добре.

А потім, щоб не зіткнутися з цим болем знову, найкращий вибір, щоб залишити контакт раніше, ніж партнер. Але в той же час є внутрішнє бажання партнера довести, що він не залишає. Але він не може. Тому що це не вірно. Він залишить. Коли він має ще одну потребу.

Якщо ви трапилися бути партнером такої особи, ви можете відчути себе відхиленими, розчарованими, відродженими і навіть сердитися на що, здається, йому потрібно, як якщо у вас є щось подарувати, але неможливо підходити.

А потім існує великий ризик стрибки ролей і зробляючи пару з першої частини, де ви будете «прилипати» в цих спробах подарувати, і партнер буде відчувати себе відповідно.

Все, що я описую, може бути слабким або сильно вираженим, грати в стосунки в цілому або частково, в залежності від ступеня особистісного порушення: невротична організована особистість гладка, ніж особистість функціонування переважно на рівні кордону, яскравіше.

Ці «прилипання» і антіптивний відторгнення є сторонами того ж процесу: коли людина всередині має сильну і довгострокову потребу щось від іншого. (Підтримка, тепло, прийняття, любов). Необхідність, можливо, накопичується протягом багатьох років і не в цих реальних відносинах.

Але його досвід полягає в тому, що ті, які повинні були задовольняти цю потребу в плані статусу, ролі, місця життя не змогли. У зв'язку з обмеженнями або життєвими обставинами, вона більше не має значення.

У той же час дуже часто є впевненість, що не прикрашена словами: «Якщо я не даю щось важливе і необхідне, то я не дуже хороший і цінний, щоб отримати його. й

Дитина дізнається про дуже факт свого існування, про його значення і про своє право і силу впливати на відносини з тим, як його потреби зустрінуться значними дорослими. Все доходить до батьків і їх недосконалостей.

Таким чином, «прилипання» і відхилення, намагаючись «завдягати шматочок партнера» і страх відхилити його двома сторонами тієї ж монети. Але в кожному періоді життя і терапії одне переважає.

• Голова відторгнення Часто присутні, де немає надії і необхідність не реалізується, а крихти, які падають, досвідчені в якості подарунка або нещасного випадку.
  • Наклейка Це коли є надії для задоволення первинного дефіциту.

І в терапії ці етапи йдуть один після іншого: ми відроджуємо надію тільки для того, щоб остаточно відчути біль втрати. Болі, які не можуть бути в курсі часу.

І це біль, незадоволеність, необхідність відносин з нашими батьками, приходить до життя кожного разу, коли ми отримуємо тепло. І з ними приходить біль власної гідності.

І з цим болем практично неможливо. А потім або приклейте або запустіть.

Це не особливо рум'яна картина. І цілком законне питання, суперечать віршам:

«Чому ти?» Ви хочете слова з льоду? Полозкова В.

Ви можете назвати це. Вам доведеться зберігати ресурси, зустрітися з болем. Час після часу. Крі. Поведи, що це точно буде легше. Візьміть трохи. Не їсти.

Не заповнюється минулий дефіцит. І ви повинні жити з цим. І зібрати з цих льодових льодів минулих інших слів: «Я цінний, хороший». Хочу і взяти тепло. Я.

Складно і довго, але варто.

Автор: Анастасія Уманська

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: aastasiya-um.livejournal.com/235803.html?thread=2065179