Ваш підсвідомий розум вважає, що ви сказали.

Я зрозумів, щоНе хочу почути хорошу новину.й Вони люблять погані, оскільки вони дають їм причину скаржитися на життя. Багато хто озброєний арсеналом історії з поганим закінченням, що змушує нас вірити, що зло тріумфує у світі. За деякий час з'явилася радіостанція, що веде мовлення тільки хороші новини. Ну вона зламала. Коли я був діагностований з раком, я вирішив зупинити gosip. На мій сюрприз я раптом зрозумів, що я нічого не сказав. Як тільки я зустрів другу, ми відразу почали мити кістки друзів. Згодом я виявив, що була ще одна форма розмови, хоча мені не було легко розбити шкідливу звичку. По дорозі, якщо я проходжу на стрибках про інших людей, вони, ймовірно, роблять те ж саме. Ви перезавантажте те, що ви спереду.

Як я працював з людьми більше і більше, я дійсно почав слухати, що вони сказали. Я почав розрізняти між окремими словами, не тільки загальним контуром розмови. Як правило, після десятихвилинної розмови з новим клієнтом, я можу сказати, що причина його збою була. І все, що я слухав те, що він використовується. Я знаю, як вони допомогли народити нові проблеми і ускладнення старих. Якщо це були переважно негативні слова, ви можете уявити внутрішній діалог. Повинен бути проявом негативного програмування, або, для використання мого терміну, «попереднє мислення». йЯ хочу запропонувати вам трохи вправ. Поставте рекордер стрічки поруч з телефоном, і кожен раз ви підбираєте телефон, ввімкніть кнопку «запис». Коли стрічка виходить, слухайте те, що ви йдете. Ви, швидше за все, зможете здивувати. Після цього ви почнете слухати голос, дотримуйтесь його інтонації. І, звичайно, слідувати слова, які ви використовуєте. Ви починаєте розуміти його. Якщо ви виявите себе повторення щось три або більше разів, напишіть його вниз. Це відображення вашого ставлення. Деякі налаштування можуть бути позитивними і працювати для вас. Але можливо, є пара негативних настроїв, які ви повернулися і знову. Через те, що я сказав, Я хотів би обговорити силу нашого підсвідомого розуму.й Підсвідомий не має думки про себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він завжди говорить так. Наша підсвідомість любить нас так багато, що це дає нам все, що ми запитуємо про наші заяви.Але вибір нашого. Якщо ми вибираємо «порошкові», «патетичні» думки та ідеї, підсвідомі вирішує, що це те, що ми хочемо. І доки ми змінюємо наші слова, наші думки та наші переконання для кращого, все буде залишатися однаковим. Підсвідомий розум представить нам відповідні ситуації. Ми завжди збираємось зробити цей вибір, тому що є мільярди думок і вони завжди в русі. Наш підсвідомий не може сказати правду від брехні. Ми не хочемо зволожувати себе. Ми не хочемо сказати, «О, як старий і добрий я». Ми знаємо, що підсвідомий ловить все на літа. Після того, як ми відчуємо старий і ступінчастий.Скажіть щось кілька разів і нова ідея буде вкорінюватися в підсвідомому. Підсвідомий не має почуття гумору. Дуже важливо повністю зрозуміти цю ідею. Не робіть задоволення від себе і подумайте, що ви можете відмовитися від неї. Якщо жарт приниження ви навіть трохи - навіть якщо ви спробували з'являтися сміливо і весело - підсвідомий займе це приниження серйозно. Я не дозволяю людям в моїх майстернях жартувати таким чином, зволожуючи себе або один одному. Людина не повинна бути ізольованою, незалежно від національності, сексу і т.д. Не робіть жартів про себе і не змушуйте приниження зауважень. Не буде нічого хорошого. Не приниження інших. Ваш підсвідомий розум не виводить лінію між вами та іншими людьми. Тексти пісень, а це означає: Вони вірять, що ви думаєте про себе.На наступний раз ви хочете критикувати когось, попросіть їх, що ви відчуваєте себе таким чином. Ви тільки бачите в інших, які ви бачите в собі. Замість критики людей, оцінити їх, і протягом місяця ви будете відчувати величезну зміну.Наші слова – вираз ставлення до чогось. Повідомляємо, що самотні, нещасливі, бідні та хворі люди говорять.
  • Які слова використовують?
  • Що таке правда?
  • Які вирази вони описують себе?
  • Що говорять про свою роботу, їх життя, стосунки з іншими?
  • Що очікувати від життя?
Враховуйте свій шлях висловлення себе, але будь ласка, не скажете нікому, що їх життєвий потік відповідно до того, як вони говорять. Не варто навіть розповісти друзям або сім'ї - інформація не буде врахована. Використовуйте його, щоб почати з'єднання з собою. Робота постійно, якщо ви хочете поліпшити життя.

Якщо ви змінюєте спосіб, який ви поговорите, ви привернете інші ситуації.Припустимо, що ти хворий. Ви вважаєте, що хвороба невиліковна і приготується до смерті. Ви думаєте, що життя є жорстоким, тому що все працює проти вас. Що ви робите, вгадайте що? Ви обираєте свободу. Свобода від негативних сприйняття життя. Починайте з підтвердженнями, розкажіть собі, що ви любите, гідність загоєння, що вам потрібно зацікавити на фізичному рівні. Будьте впевнені, що бажання краще і бути здоровими. Багато людей почувають себе безпечно, коли вони хворіють. Вони зазвичай потрапляють в категорію людей, які не можуть сказати ні. «Я занадто хворий на це». Це ідеальне рішення. Я пам'ятаю одного з учасників мого семінару, який мав три операції, пов'язані з раком. Не можна сказати нікому. батько був лікарем, і вона була маленькою дочкою батька, яка виконала всі свої запити і побажання. Скажіть, що не повертала її язика. Всі запити, внесені до неї, повинні бути згодні. Займав чотири дні, щоб кидати не з грудей. Коли я зробив, вона була шокована. Немає! Про нас Про нас Коли вона присмажена слово, вона її кохала. Я знайшов, що багато жінок з раку легенів не можна сказати ні. Вони будь-які, але самі. Я б рекомендую, що ці жінки навчаються сказати, "Не хочу це зробити!" Два або три місяці неперервної «не!» на всіх вимогах і пропозиціях може повернути людину до життя. «Це те, що я хочу». Ні, що ви хочете. Коли я дав приватні поради, мої клієнти часто зарекомендували мене про свої можливості. Вони постійно намагаються виправдати свою нездатність впоратися з накопиченими проблемами. Якщо ми вважаємо, що ми стукаємо і приймаємо його як те, що відбувається. Ми намагаємось, як наші негативні ставлення стають реальністю. А замість того, дайте увагу на внутрішню міцність. Багато людей розповідають, що мої стрічки врятували своє життя. Я хочу зрозуміти, що ні книга, ні стрічка може врятувати вас. Невеликий шматок плівки в пластиковій коробці не збереже життя людини.Тільки як ви обробляєте інформацію, яку ви отримуєте, може мати справу.Я можу дати вам багато ідей, але тільки вашу реакцію на них підраховують. Я пропоную, що ви слухаєте конічний курс на місяць або два, щоб мої думки були знайомі з вами. Я не збираюся, а не спасіння. Єдина людина, яка може змінити життя.Так, що б ви хотіли почути від мене? Я знаю, що це знову і знову, але я не боїться сказати це знову. Ви можете зробити.й Якщо ви любите себе, ви не можете боляче, нікому, нікому ні. Я не торкаюся себе, я не торкаюся вас, де війна надходить? Чим більше людей знайдуть внутрішнє миру, тим краще життя буде на планеті. Ми починаємо нашу подорож, слухаючи, що ми говоримо самі та інші. Далі ми можемо почати вносити зміни, які допоможуть зацікавити себе і планету в цілому. П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.liveinternet.ru/users/angelovskaya/post191561222/