Дитина просто бажає вашої уваги. Будь-який.У мене є таке бажання розповісти про те, як ми допомогло дочку Серафим брати молодшу - Дунечка. Я думаю, що це було дуже важко. Сераптимка (понад 2 років в цей час) дуже характерна, вона не схожа на частку, вона ревность, вона дуже кріпиться до мене. Я розумію, що мій досвід, тільки мій досвід, всі діти різні і батьки різні, і тут, власне, принаймні читати, але найголовніше, щоб побачити свою дитину і пам'ятати, що він може бути абсолютно різним.
І найголовніше, можливо, нехай йому буде абсолютно різним. р.
Щоб бути чесною, я відчував це непросто. Так я спробував приготувати трохи заздалегідь. Поговорили про дитину і Серапхім, пішли в середину разом, вона слухала, як серце збиває в живіт матері. Приблизний у пологів, місяць з сьомого, багато дітей мають складний період - тартруси, мама намальована, мати вже дуже втомлена, а потім ліктя повинна приділити увагу двічі більше. Головне, я думаю, що це нормально. Це те, що ваша дитина стала «ускладненою», що означає, що зміни вашої сім’ї вже почалися, ти підіймешся на великий момент, і будь-які зміни відбуваються вчасно. І терпіння.
Я думаю, що важливо зустріти дитину. Він має відчуття, що матір його, ви повинні дати йому підтримку - мир, земля, захист. Я думаю, що це важливо, щоб взяти його зараз.
Багато хто, ймовірно, знає, що коли друга дитина з'являється в сім'ї, найголовніше, щоб приділити якомога більше уваги старшій дитині. Що, на мій погляд, абсолютно вірно. Коли ви тримаєте новонароджену дитину в руках, старша дитина раптом починає з'являтися дуже великими. Навіть фізично. Просто величезний. Великий голова, великі руки і ноги. Дуже дивний.
З часом це почуття буде проходити, але спочатку важливо пам'ятати, що ваша найстаріша дитина до цієї точки була найменшою і залишається невеликою.Саме тому необхідно підготуватися до того, що дитина (на мій погляд, будь-якого віку) може повернутися. Він стає примхливим, вимагає уваги, відмовляється зрозуміти що-небудь, і тут дуже важливо (повністю вичерпається і втомилася мати) дати йому цю увагу. Один. І не чекати від нього. Два. Це думка, яка економить вас – тепер, прямо зараз, ваші діти будують стосунки для життя. На деякий глибокий рівень. Це не навіть психологія, якщо ви будете приймати один одного на рівні душі. Афіша Ми можемо бути пацієнтом. Ви дійсно можете.
Ми не даємо труднощі, які ми не можемо вижити. Тому, на обличчі цього маленького монстра, сама любов говорить вам зараз.Ми допомогло Seraphim пережити свою невинність. Моя улюблена гра гра грала у дитини. Коли вона попросила, ми загортаємо її в ковдру, прив'язуємо її стрічку, Паша переніс її в руках і сказав: Дивитися, я також мати дитину, я сказав, oh, як досить, oh, вона вже має зуби, oh, і вона вже навчилася говорити? Seraphim прикрашає цю гру, в'язаний, Призначений для крі або, навпаки, сміється (oh, ваш дитина вже посміхається!) або почав стрибати (oh, він стрибає!), і т.д.
До речі, регресія також може проявлятися в тому, що дитина, наприклад, починає пекти в своїх штанахах (на протязі декількох місяців, хоча Seraphim довгий час зволожувався від діаперів). Або навіть твип. Це нормально, вам не потрібно нічого робити, просто почекайте і в будь-якому випадку не одягайте тему «Ви вже великий». Якщо ваша дитина спить окремо, вони можуть попросити вас піти в ліжко. Це до вас, що робити. Ми відокремили за час: я з дитиною, мій чоловік з Серапхімом.
Ще одним важливим моментом є гості. Кожен хоче бачити дитину і захопити його. Постарший (і перед тим, що всі захоплення були адресовані йому) залишається часто, якби не в бізнесі. Перш за все я просив, якщо було бажання подарувати подарунок Серапхіму і привітати її з сестри. Вона попросила своїх друзів попросити Серапхіма про її сестри. Нехай її, не мене, візьміть їх в приміщення і покажіть їх малюка.
Це і її захід.І, звичайно, участь старшої дитини в житті молодшого. Змінити одяг разом, показати іграшки, попросити підгузника. Щоб бути чесним, Seraphim не хотів носити підгузки, гра «що вам допомогло» вона не була особливо схожа.
Тепер вона стала більш цікавим, але дуже поступово. Але що вона любила робити і все ще любить – масаж малюка. А що, на мій погляд, важливо, фізичний контакт, це чудеса. Я думаю, що це важливо, щоб дитина торкнулася дитини якомога більше (що таке, що батьки так боїться). Ви просто повинні зробити це під постійним наглядом. Ви берете одну ногу, дитину ще, залийте масляний масаж на долоні і розрівняйте п'яту, кожен пальчик окремо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На початку ми звикли до масажу Якщо дитина починає робити щось жорстке, то в нього трохи покаже, як це не робити. Важливо показати йому, як це зробити. Просто візьміть його в руки.
Якщо дитина навмисно намагається зашкодити дитину, на мій погляд, вона також має маленьке почуття на нього.
Дитина просто бажає вашої уваги. Будь-який. І тепер він погоджується з негативною увагою. Головне - привернути увагу. 6650.00 р.
І якщо ви відреагуєте різко, дитина швидко усвідомлює, що це найпростіше, щоб привернути увагу мами. І якщо спочатку він просто обстріляв голосно поруч з дитиною або поїхав над ним з машинкою, то він збитиме його з цією машиною. Я думаю, що це важливо, щоб дати йому цю увагу прямо зараз. Але при цьому малюк не виключений.
Ми робимо наступне: беремо Seraphim вручну і обережно скажемо: «Тендерні руки, Seraphim має ніжні руки», і ми тримаємо руку самостійно. Далі ми обережно прогуляємось по малюку. Навіть якщо вам здається, що ваша дитина вже велика і повинна розуміти слова, чесно кажучи, він розуміє дії набагато краще. "Тендерні ручки" можуть повторювати сто разів на добу. Іноді я кладаю руку Дунечка в Серапхімині і скажімо: «Серафимочкіни і Дунекіні друзі, грають разом.» Щось.
Далі. Під час вагітності ми розповімо наші діти, які ви будете мати брат або сестра і грати разом, ви будете мати друг / подруга. Дитячі чеки. Що відбувається? Народжена невелика красуня, яка з'являється
Не можна нічого робити. І це не те, щоб грати з, навіть підходити до нього часто не допускається.й Я думаю, що це чудово, щоб почати грати прямо. Я просто взяв Дуся на ручках і з неї обличчя почав говорити Серапхім. Діти люблять рольові ігри і вірять в них, так само як ви починаєте вірити, які ляльки говорять, коли ви йдете на цуценя шоу.
"Hello, Seraphim!" коментує Дунаю, "Я ваш маленький сестра". І ти моя велика сестра. Дуже круто! Чудово мати таку чудову сестру. Чи можна стрибати? Як показати мене? О, я хочу, щоб виростити і дізнатися, як це! Повідомляйте свою дитину і грайте за них. Я все ще пам'ятаю, як Seraphim і я проходжу після одного, і я дивився щомісяця Dusya літаючи в руки, "розмальовуючи Seraphim". Принаймні, особливо в першу чергу! важливо, щоб діти грали разом.
В цілому, на мій погляд, не потрібно обмежувати старшу дитину в інтересах молодшого віку. Це, будь-який рух, curiosity, дія прийнятна. Найголовніше, контроль, згладжування, узгодження цих дій. Добре, коли будь-яка поїздка старшого до молодшого, схвалена матір'ю. Це просто те, що в цій точці мама краще спокійно придумати і сидіти поруч з нею.
Якщо ви не повинні заважати (і навіть краще, якщо це можливо, не заважайте). Ви тут, як керівна і виправна сила, не учасник гри.й На жаль, я знаю багато сімей, де мама захистила молодшу дитину в якості кошеня, старше, як правило, заборонилася підходити до нього, в результаті діти виросли з двох різних планет, старші повністю втратили інтерес у другу дитину, діти не грали разом. Ще один складний момент, коли мама, намагаючись контролювати дії старшого, шути на нього, використовує сили, намагаючись пояснити, як не поводитися, в результаті дитина починає змащувати молодше (заборонений фрукт солодкий), а потім мати доводиться контролювати дії дітей кілька разів більше, оскільки вона не має довіри в старшому віці. В цілому питання довіри, я відчуваю, дуже важливо.
Я бачу, що більше я покажу Seraphim, що я довірю її, виникають менші конфлікти.
Дуже важлива внутрішня позиція матері. Дитина відчуває все. Я знаю, що ви не навмисно завдати шкоди вашій сестри / брату" дитина дуже добре зловживає. Але знову - довіра, але перевірте, в перші місяці життя дитина не здатна встановлювати межі спілкування з малюком, що можна зробити і що робити не можна, він перевірить (фінгери прилипають в носі або очі), тому краще бути оповіщення спочатку, але обережно і спокійно мовлення.
Далі Як я сказав, що одна з причин, чому старша дитина намагається навмисно завдати шкоди молодшій дитині, тому що вони хочуть отримати свою мами увагу. Як працює дитина – він просто потребує уваги матері. І він хоче, щоб він був готовий до негативної уваги від матері.
Саме він готовий вдарити малюкові так, щоб мати його приділити увагу йому, навіть якщо він шує. І тут, на мій погляд, є дві точки.По-перше, якщо найдовша дитина сердитися з наймолодшим, то час приділити увагу йому.й Але краще робити це не відразу, але спочатку звертайте увагу на застарілу. Коли один з нас є першим, щоб перемогти інші, ми першим, щоб потрапив до одного, який потрапив. Я думаю, що це буде краще спочатку ловити і псувати відхилений. Тоді відступник бачить – метод не працює, тому мати, навпаки, ще більш віддалений від нього. А потім, через деякий час, намагайтеся звернути увагу на старше (якщо я зайнятий, я просто мовчазно взяти Seraphim на моїх ручках і покласти її поруч на стіл, на якому я варю).
По суті, це стало набагато простіше жити, коли Дунечка виповнилося п'ять місяців, і вона почала сидіти на власній, що означає, що можна використовувати Ерго перевізника. У ній сніться, харчується, дивиться на життя, а я займаюся серапхімом або побутовими хребтами.
Ще одне. Часто рекомендується вчити дитину, що він є найдовшим. І оцінити цю позицію в будь-який спосіб. Не так давно я зрозумів (звичайно!) що ця техніка не працює з Seraphim. Вона не хоче бути старшим. Щоб бути хворим, щоб допомогти, чекати, не хоче. І я майже припинив виклик її.
Я почав говорити більше і більше, що вона була моєї маленької дівчини. І додаємо великий, але ще невеликий. І я відчуваю, що деякі напруги пішли. Вона була набагато більше готові до компромісу. Бо вона відчуває, що не існує великої різниці між нею і Dunay. Моя мама разом.
Життя потоків, все змінюється щодня, способи, які працювали вчора, не працюють сьогодні, необхідно постійно бути відкритими до життя, відхиляти стереотипи, коли мова йде про дітей, і найголовніше, не сподіваємось, що ми очікуємо їх, щоб зробити.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я думаю так. Видання
Автор: Наталія Шопінь
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: //www.facebook.com/Sattvamama/posts/1885762488331822:0