Нам всем нужно «на ручках»!

р.

Дівчата чекають всіх своїх життів. Ми любимо. А любов в нашому жіночому розумінні є турботою. Що хтось великий і сильний прийде і візьміть вас, невеликими і слабкими, в руки. Заощаджуйте, потурбуйте. Ми хочемо, щоб впоратися з нею. Весь час. Коли ми сумні, самотні, коли ми боляче і важко, коли ми щасливі і добрі, коли у нас є такий день або взагалі. «На ручках» – універсальне лікування для всього – втоми, депресії, тривалості, гніву, провини і не тільки.

Так, абсолютно всі сердитися жінки точно сердитися, тому що ніхто не торкається. Або є хтось, хто не знає. Але якщо хтось подбає про неї, і виходить так в «Простокавашині» – «Чому я сердився?» Бо ніхто не забирав мене. Тексти пісень, а це означає: І тепер я буду добре!

Я перебільшена, але я. Будь-яка жіноча візка в Інтернеті, будь-яка ревниста дівчинка - це тільки жінка, яка не має ніякого догляду. Навіть якщо це виглядає як хтось навколо. Можливо, він навіть намагається подбати про неї. Але з яких причин вона не відчуває цього догляду, не заповнює її і не розчиняє всі її болі в ній. Є багато варіантів.

Може бути вона зазвичай бореться з ногами і руки, коли вони хочуть обійти її. Може бути, що вона не відчуває себе гідним для того, щоб зробити машину. Не знаю, що це так. Може бути, вона не вимагає догляду за собою і сподівається, щоб розібратися в ній. А можливо, вона намагається досягти все і прагне до повної незалежності. Кожна жінка має причину, чому вона не піклується. У нас є люди, які просто не доглядають. Вони набагато менші, але вони є.

Не тільки вразлива жінка, яка залишається без догляду і захисту. Наскільки вона гола перед сотнями людей. Вона повинна вижити. Ви повинні захищати себе. Ви повинні бути агресивними і створювати броню для себе. Її поведінка може бути непохитним, суворим, грубим, непристойним. Що б. Найголовніше завдання - виживання. А потім стає звичкою. Побачити ворогів всюди, довіряти нікому, запитати нічого від будь-якого, не розслабити, не залежать від будь-якого, бути грубо, натиснути ваші ліктя.

Жінки, залишені без турботи, відключають її серце, заморожують її душу, щоб вони не заважали виживання. Анастезія. Здається тимчасовий. Але через деякий час переходить, знеболення починає відходити - і серце знову болить. Біль, що говорить жінку, вона ще жива. Але часто це біль тільки відлякування - і знову серце отримує свою дозу знеболювання. Ось як живе життя. Немає серця. Виживання програми.

Будь-який конфлікт - це спроба жінки, щоб допомогти. Найчастіше - в дивних і округлих варіантах. Наприклад, blackmail, маніпуляція, торгівля, їхні досягнення, tantrums, нескінченні покупка, продукти харчування, без проблем. Ви можете перерахувати багато, але суть одна. Жінка з цією поведінкою, не розуміючи її, шути в Tarabar мові: «Отримати мене в руках зараз!» Але так як мова - Тарабар, неможливо зрозуміти її запит. Це просто кричуща.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І не було. Це не так, що вони щасливі, що вони борються з вами. Не від внутрішньої повноти. Але тільки від внутрішнього болю і натягу.

Не робіть це щасливим. Вони не повинні бути грубими, щоб отримати свій шлях. Не потрібно нічого робити. Ви хочете жити з ними по-різному, поводитися по-різному. І вони оточені іншими – приємні бабусі, красиві жінки. А це, до речі, є підставою для того, щоб думати про себе – якщо є тільки такі «подруги» навколо вас, то, можливо, ви не пішли так далеко від них? Можливо, це час для того, щоб ви «ручили»?

Дерево, що не допомогло виростити, і навіть іноді заважати, може виростити непристойно, заточений, бідний. Він ніколи не може нести фрукти або дати дуже гіркий. Жінка, яка не знає, як любити, хто не отримав турботу і любові, може каналувати всю жіночу силу в небезпеку проти цього найбільш жорстокого світу. З її силою вона може знищити і малювати, боротися, боротися, знищити. Але світ не буде краще.

Але сила турботи в житті жінки набагато сильніше, ніж її минулий негативний досвід. Ви напевно знаєте, що був експеримент з рослинами. Виявлялися три категорії проростків, фізичний догляд за усім був однаковим. Але відносини різні. Деякі збиті слова любові, інші нічого не сказали, і інші витіснені куртки. Перші зростали швидше і краще, ніж другий, а третій загинув. Навіть рослини, нехай тільки люди, потребують догляду і любові. І жінки потребують такої ж обережності в величезних дозах. Тим не менш, якщо є недолік (і практично кожен має це).

Це буде чудово, якщо «на ручках» була визнана лікарською засобом для жінок, вона буде написана рецептами, які можуть бути «покочені». Це, щоб прийти і отримати те, що потрібно, без зайвих розмов і запитів. Я хворий, мені потрібно, ось рецепт. Це його.

Якщо кожна нещастя жінка обов'язково буде відправлена до ручки - як для корекції роботи. І всі люди, які збираються вбити вас, «Воман, нехай вони йдуть». У часи кризи не тільки сухі раціони і купони були розподілені, але і «на руку» – для жінок. Якщо жінка в кризі може тримати себе живим і щасливим, кожен інший не помітить кризу.

Якщо ми навчимося доглядати один одному і подбати один одному при необхідності. Не життя, не грубо, але психічно відтіняє і оточує догляд. І легко говорити про незнайомців, міфічний світ по всьому світу. Але як важко, коли мова йде про ваших близьких, ваша сім'я. Особливо тих, хто у вас є найскладніші відносини.

Так що мати не навчаються жити, але брати дочку «на ручках», навіть якщо дочка вже сорока. Особливо, якщо ваша дочка вже давно. Так що вирощені дочки іноді подбають про своїх матерів, особливо якщо нікому не доглядати за матір'ю. Вони не заважають, чому це неправильно, не намагатися зробити маму щасливою, але просто оточена турботою. З любов'ю і повагою.

Так що мама-в-право бере дочку-в-право з усім серцем в сім'ю, не оцінюючи або конкурувати. Щоб зробити любов до жінки, яка подарує сина відтепер. Чим більше тепла ви подаруєте їй, тим більше нагрійте кохану і велику хлопчика. Побачити у своїх батьківських жінок, які просто бояться втратити любов такого важливого чоловіка для них. І ментально забрав на «ручках» тих, з якими вони постійно борються, і яким вони захоплюють так багато.

Кожна людина потребує ручки. Як часто можливо. За всіма обставинами. І ми можемо допомогти один одному в цьому – жіноча любовна окружність через «ручний». Намагайтеся подарувати хоча б крапельу тепла до кожної жінки, яку ви надаєте. Досягнення невеликої порції догляду - психічно або відчутно. Візьміть їх в руки. Вимірювання можливостей, трохи. Друзі, колеги, сусіди, родичі, всі жінки, які потрапляють в поле. Зайдіть "hands-on" за пару секунд, прогрійте її теплом і дайте їй йти в світ - щоб вона переніс її далі. Як швидко зникнуть всі війни та конфлікти!

І буде варто починати з того, що ми беремо себе «на ручках». Як кажуть: «Такий догляд за собою, не довіряйтеся такого важливого для незнайомців!» І це правда. Якщо ви подбаєте про себе і дозволите собі подбати про цей світ, багато змінться в житті. І зовні і внутрішньо.

Дуже гарна жінка - це те, що ви шукаєте. Якщо ми подбаємо про себе, череш і череш, то інші також хочуть подбати про нас. Закон. І якщо ми покинути себе, але ми заряджаємо всіх навколо – хто і скільки ми дбаємо у грамах – ми отримаємо лише розчарування. Перш за все потрібно взяти собі "на ручках".

Я підбираю себе, коли я кладаю дітей до ліжка ввечері, сидіти в тиші з улюбленою злаком і зробити маски для обличчя, писати статті, читати книги, робити рукоділля або просто промити. Або коли я прогуляюся поодинці в природі. А що я люблю. Або я даю себе самостійно в тиші. Це мої дорогоцінні моменти, без яких я почав накопичувати напругу.

Я знаю, що він не може робити. Не може стати щасливою жінкою. До тих пір вона вирішила, що вона заслуговує на те, що "за рукою". Тільки я можу дозволити собі бути щасливим і піклуватися про себе. Це може збільшити внутрішній багатство. Візьміть мене вручну. Після того, як багато "на ручках" не буває, передозування неможливо. Це природна медицина, без консервантів і хімії, це не тільки нешкідливий, але і дуже корисний. Кожен з нас

І замість слова. Для чоловіків.

Хочу сказати кілька слів до чоловіків. Після того, як він дуже приємний, коли «на ручках» вам дуже сподобалося. Будьте батько, брат, чоловік, син, друг,...

Ви знаєте, що робити з жінкою? Візьміть його в руки.

Ви знаєте, як заспокоїти жінку? Візьміть його в руки.

Чи знаєте ви, як боротися з шкідливими звичаями? Візьміть його в руки.

Чи не ви думаєте, що з нею більше? Візьміть його в руки.

Ви хочете почути? Візьміть в руки.

Ви хочете закінчити війну? Візьміть в руки.

Ви хочете щось від неї (як смачна вечеря)? Візьміть його в руки.

Ви хочете бути щасливими в домашніх умовах? Візьміть на руки і не дайте!

Подбайте Не використовуйте його. Подбайте Захищаючи. Люблю тебе. І стане твій талісман, чарівність, удачу та натхнення. Гармонія починається з жінки, яка сидить на руках.

Автор: Ольга Валяєва