Коли не болить. . й

Тато любила її дуже багато. Він не схожий на ін'єкції. А коли мій мама сказав: "Щоб," мій тато хотів зникнути, зникнути, піти працювати, просто не брати участь в ньому. Але це був вихідний день, і температура моєї дочки не попадала. І мій мама знову сказав: "Я повинен."

Дад придумав, як здавалося йому, сальвійський варіант: він почав, так улюблений і з них, настоювання - спочатку на килимі, потім на дивані. І той момент, коли лежачи на спинці у хулі з п'ятирічною дочкою кинувся над ним, побачивши, що матір і шприц був готовий, Дад виконав свою місію. Він проходив в руках, щоб вона не могла рухатися. Я закрив очі.

С ***

Вона любила її тато дуже багато. Я не хотів ін'єкцій. Таким чином, при погляді шприца або після того, як мама «до ін'єкції, вона не боляче», вона почала роу, «стрибка», приховує від батьків за стілець, приносила себе і до них до хістерії. Але це час, здається, це зробив. Здавалося б, що почув її: Мами приїхали до свого приміщення, і Дад, кажучи: «Дуже, ці ін'єкції!» Не робіть це!, починав свою улюблену кору, спочатку на килимі, потім на дивані. Вона любила кицька навколо її тато. Вона придбала її, розкочуючи до підлоги, а потім знову сходження на гору. Його руки, так кохана, тому надійна, завжди в правому моменті були поруч: застрахувати при падінні, підтримувати при скелелазіння. Ці руки так ретельно захопили її, коли «поразка Дад!», вона «заглушена» йому на спині і вправо переможця, організованого для відпочинку на животі. І тепер вона виграла і їзда його. І він захопився. Сильний.

Незвичайно...

Це не так, що на всіх ...

Я не даю hug на всі ...

Якось, як, пов'язаний...

Де приходить мама?

Хто, хто!

І він закрив очі.

Болить.

С ***

Понад 30. Вона сидить в ковдру і каже мені, як вона не працює з чоловіками. Настає час, коли я відчув себе. На моє питання: «І «здивився» – як?» – дає свої рефлексії про правду і тіту, на прийомі словом і відданим. Поки він каже, що він починає сумніватися в тому випадку, і в цьому випадку, і в такому випадку. Вимкніть. Давайте мені покопати себе. Питання та відповіді А «суддя» – це історія дитинства.

Чайники.

Шторм.

Цунамі.

Екскавований ...

Робота.

С ***

Сісти вниз, пити чай. І задовольнить себе: той, що вона викопувала і відсортувала як акт та її ставлення до Папи, так і «кращий». Іншим є те, що я зміг допомогти з усіма цими. В результаті завжди надихає мене, і ось це просто ефективніше! Про її роботу, про її проекти, про собаку, що з'явився в її житті місяць тому.

Вона щепила вчора! Ось я кажу вам, тест ...

По-перше, в цій точці я просто заморожувати, антатифікуючи продовження.

«Дівчина, тримати собаку!» І я думаю, "Як?" Я? Мій улюблений! Зателефонуйте!

У цих словах вона також раптом має стикування в своєму мозку її історії про собаку і все, що вона викопувала лише пару годин тому.

Ну, сльози, звичайно...

Але метафор – це просто подарунок від неба!

Я люблю подарунки.

Робота.

Якщо ми продовжуємо в «розкопах», то за допомогою цієї несподіваної історії про щеплення собаки, ми розкопаємось і розпушуємо сайт трохи раніше, вирівнюємо, огороджуємо і навіть висаджуємо квіти. Вона залишила мене з твердим наміром йти до батьків і сидячи з батьком, ембраційним.

С ***

Але це не те, що я говорю.

Це не те, що я маю на увазі.

Батьки!

Наші діти,Всі вони розуміють.й Іноді вони розуміють і відчувають більше, ніж ми робимо.

Батьки, як важливо навчатися!

Вчимося розуміти, відчувати, розшифрувати свої дії та емоції.

Дізнайтеся, щоб бути чесними з ними, знайти спільну мову та обговорити переговори.

В той час як час. До тих пір, поки вони діти. Видання

Автор: Ірина Рижкова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: irinaryzhkova.livejournal.com/7359.html