Коли дитина кричить, він хоче чогось. Кри - одна, причини різні. Тільки мати може зрозуміти, що вона хоче. Але спочатку вона приймає її дитину як він. Вона розуміє, що він не може виражати слова причину болю або дискомфорту.
Але якщо він кричущий, то є причина.й
Так в житті. Якщо є проблема, перш ніж почати шукати причину,
Прийміть себе, як ви, прийміть ситуацію без протистояння або боротися з нею розумово. Скажіть себе – це вся ситуація розвивалася для мене і з безпосередною участю. Мені потрібно
Розумінняй Я промовлявся до частини мене, що боляче і незручне, і так, як це,
За допомогою цієї ситуації вона намагається досягти своєї свідомості, привернути увагу до вирішення проблеми, що виникло. Радники Алла Рижков, особливо для
Можливо, ви не приймаєте щось у вашому житті, судді, бути агресивним до того чи іншого. Зробіть більш детальний вигляд.
Може бути, що частина вас, що ви не хочете визнати, що ви відключаєтеся від того, що ви захопили. О.Важко визнати, що ви створили боляче становище самостійно. Не легко бачити себе у кого, хто болить вас. Це важко побачити.
Приймати і розуміти хворобливу ситуацію, Займається до тих пір, хто приїжджає до нас. Неважко побачити в новому світлі ситуації, яка триває протягом років і що ви думаєте, що ви знаєте все про. Важко побачити різне значення, ніж перед діями людей, які болять вас.
Ви повинні розуміти, що якщо ситуація, яка не відповідає вам, триває дуже довго, то ваші дії в ній неправильні.й Якщо ви їдете в колах більше місяця або року, то в певних умовах ви дієте як звичайно, так і як ви діяли весь час.
Albert Einstein - сказав він
«Основи невинності»й Він стверджує, що
Не можна зберігати ті ж самі, що надходять і знову очікують різні результати. Дивитися ситуацію ззовні. Для того, щоб у вас була можливість знайти когось. Грайте в розумі.
Можете виглядати ззовні допоможе вам побачити, що ви не зверталися до уваги. Вони не сказали, що не заслуговують уваги.
Які аспекти вашого персонажа і емоцій найбільш чітко проявляються в цій ситуації в вас і вашого супротивника? Якими якостями, діями інших людей завдають шкоди, критики та відхилення?
Дивитися на себе. Може бути, що ви не хочете бачити себе. Ви не хочете визнати, що ці якості притаманні вам? Або навпаки. Ви так прикріплюєте до чогось (як чистоти), що ви знайдете його важко прийняти протилежні інші.
І в перших і других випадках виникають ситуації, які виникають причини, які ви повинні бути сильнішими.
Вражаюче дискомфортй
Вражаю, що ваша енергія не плавно і вільно. У вашій енергетичній галузі є застібка. Так само як камінь, який з'явився на шляху до потоку. Ви не хочете побачити його, що камінь. Після того, як вам потрібно зануритися в себе - і хто знає, що можна зануритися. Може бути більше десятка цих каменів.
Дуже болить!
Звертаємо вашу увагу на те, що в них немає. Це набагато простіше сказати, що він винний, вони винні, і т.д. Не несе відповідальності за ситуацію. Полегше заспокоїти себе психічно перед собою, заперечувати інших. І woo-a-la! З гордістю підняти голову, щоб зустрітися з наступними проблемами.
Наші проблеми – наші викладачі.й
І їх причини в собі. Шукайте корінь! Знайти відповідь в себе. Не відчуйте себе! Не соромлюся себе. Незважаючи на те, що спочатку це дуже складно, і часто потрапляє до неї. Але коли береться перший крок, другий легше.
А з часом ви почнете приймати свої «місії» спокійно, щоб не зробити їх проблемою, але використовувати їх як відключення.Не один навчає нас працювати з собою і бачити світ навколо нас як відображення внутрішнього, духовного світу. Ну,
Яка людина складається з психічних і емоційних рівнів – це реальність, що його оточена.й Тому давній дендро завжди доречний: якщо ви хочете дізнатися світ, знати себе. Якщо ви хочете змінити світ, почніть з себе.
І спочатку ви повинні прийняти аксіом.
Я роблю власну реальність. З усіма подіями в ній, ситуації, люди. Вони всі необхідні для мене знати себе.Не завжди приємно.Особливо розчарування, щоб взяти на себе відповідальність за неприємні та ступні ситуації.
Не можна знайти в собі якості, які ви думали, не від вас, і що ви так довго засудили в інших.
Неприємний і болючий для відкриття емоційних ран, пошуку і видалення дуже каменів, які перешкоджають нормальному потоку енергії.Але, як тільки ви приймаєте перший крок, незалежно від того, як болючий і неприємний він може бути.
Як тільки ви відчували, що ви прибрали свій перший камінь, не кидаючи його в чужий сад...
Коли я припинив прослуховування неолітичних порад. . йОдин з основних уроків потрібно вчитисяВи будете шукати наступні камені самостійно.
І скоро ви побачите, як всі перетворюються на дорогоцінні камені вашого життєвого досвіду.Що ви не бачили просто, тому що ви не вимкнете старі склянки пилу.
Автор Алла Рижкова, особливо для
Джерело: Алла Рижкова