Дмитро Лихачов: Є різні види недбалості в людській мові.

Недбалий одяг, в першу чергу, для людей навколо вас, і для себе. Не про те, що ганчіться. У дайвінгу є, можливо, перебільшена ідея власної витонченості, а для самої частини, дайвінг знаходиться на межі смішного. Ви повинні бути одягнені чистими і акуратними, в стилі, який найбільше підходить вам і в залежності від віку. Спортивний одяг не робить стару дівчину спортсменом, якщо він не грає спорту.

На пляжі або в лісах, підбираючи гриби.

Що про мову ми говоримо? Мова більш ніж одяг, свідчить про смак людини, його ставлення до світу навколо нього, до себе.

Є різні види недбалості в людській мові.

Якщо людина народилася і живе з міста і говорить його діалект, немає недбалості в цьому. Я не знаю про інших, але я люблю ці місцеві діалекти, якщо вони суворо протипоказані. Я люблю свою пісню, я люблю локальні слова, локальні вирази. Часто невичерпне джерело збагачення російської літературної мови.

Абрамов Олександрович: З російської півночі граніт був експортований для будівництва Санкт-Петербурга і слово-слова було експортовано в кам'яних блоках епіксу, ляментації, ліричних пісень. Щоб “корект” мова епох – перевести її в норми російської літературної мови – просто зіпсувати епікс.

Якщо людина живе в місті протягом тривалого часу, знає норми літературної мови, зберігає форми та слова його села. Він може бути тому, що він думає, що вони красиві і горді з них. Не турбувати мене. Зберігати його і тримати його звичним гумусом.

Я бачу гордість у моїй країні, село мій. Не поганий, і це не приниження людей. Дуже красива, як зараз забута кальмара, але тільки на людину, яка вона з дитинства носила її. Якщо він кладе його назустріч, щоб показати, що він є «горою сільською», це як безглуздий і цинічний: «Подивитися, як я можу: Я не хочу, щоб я жити в місті». Я хочу бути різними з усіх вас!

Переплетення з іржі на мові, а також виплетення з іржі в манерах, недбалий одяг, є загальним явищем, і це в основному вказує на психологічну небезпеку людини, його слабкість, і не на всіх про сильність. Доповідач прагне пригнічувати почуття страху, страху, іноді просто засвоюється жартом іржі, суворим виразом, залізом, циніком.

З родзинками викладачів, це слабкі студенти, які хочуть показати, що вони не бояться їх. Буває півсвідомо. Я не говорю, що це ознака відсутності маніпуляцій, відсутність інтелекту, а іноді жорстокості. Але той же фон є основою будь-якої грубої, цинічної, безперечно залізоподібної експресії щодо тих явищ повсякденного життя, які якось травмують динаміку. Попри те, що вони насправді бояться.

У серці будь-якого сланцю, цинічних виразів і снижків є слабкість. Люди, які співають з словами, показують їх контемптом для травматичних явищ в житті, оскільки вони хвилюються, катування, занепокоєння, що вони відчувають слабкі, не захищені від них.

По-справжньому міцний і здоровий, збалансований людина не потребує гучно говорити, не буде кистей і використовувати jargon слів. Він впевнений, що його слово є настільки потужним.

Наша мова є важливою частиною нашої загальної поведінки в житті. А до речі, людина говорить, ми можемо відразу і легко судити, що ми маємо справу з: ми можемо визначити ступінь інтелекту людини, ступінь його психологічного балансу, ступінь його можливого «комплексності» (відбувається таке сумне явище в психології деяких слабких людей, але я не маю можливості його пояснити зараз – це великий і особливий питання).

Ліз Гільберт на “НЕ” і “НЕ” емоціїГлибоке зачіски: Найкраща помилка життя

Вчимося добре, спокійне, інтелектуальне мовлення повинно бути довгою і уважною – слухайте, запам'ятовуючи, нотуючи, читання і навчання. Але нехай складно, це необхідно. Наша мова є важливою частиною не тільки нашої поведінки (як я сказав), але й нашої особистості, нашої душі, нашого розуму, наша здатність не піддаватися впливу навколишнього середовища, якщо вона «покладається».

Дмитро Лихачов, дев'ятнадцятий лист як говорити?

Джерело: /users/15106