Зробляючи себе

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми миттєво знецінюємо компліменти, які ми отримуємо, ми rush, щоб розповісти всім, наскільки ми від досконалості, ми здавалося б, б, інші: Я не так хороший! й

Як багато жінок відповіли на “Як приємно ви подивитеся сьогодні!” і просто скажете “Дяку тебе” і посміхатися. Ні, ми прокочуємо наші очі і поспішаємо повідомити, що (1) ми не скидаємо всю ніч, тому наші очі червоні (2) у нас є дикий мігрень і в цілому ... 3) голова не промив Бог знає, скільки 4 Ми не встигли зробити сьогодні.

"Як це плаття підійде вам?" - О, приходьте! Він 100 років, я витяг його з сьогоднішнього дня від mezzanine, і він був придбаний в середині 80-х років.

«Я люблю тебе!» «Лорд, я не греблюся сьогодні, я був таким поспішним! й

Де це сталося? Чи не варто милуватися? Чи ми намагаємось довести іншу людину неправильно, оскільки ми дійсно думаємо, що ми не знаємо? Ні, звичайно, ні. Ми любимо компліменти і дуже задоволені. Чому ми повністю «на машині», не замислюючись на другий, запевняючи навпаки? Як сказав, що відразу повністю оцінивши себе?

Я думаю, що це в російській і радянській жінки, закладені освітою і православною культурою. Не «Діаммонди – кращі друзі дівчат», але «Найкраща прикраса жінки – модна» – це девіз, який супроводжує життя наших мам і бабусях і введений до нас з дитинства.

Не Scarlett O'Hara був прикладом для нас, не Liz Taylor і Ava Gardner, але тихі і скромні образи героїнів Тургенів і радянсько-фервента, позбавлених сексуальних образів кіно Надія Румянцева. Ці образи запрограмували наше ставлення до себе з дитинства. Ось чому «О, що ти!» лякає у жінок, досить автоматично, на несвідомому рівні, при цьому на рівні свідомості, ми просто хочемо сказати «завдяки». й

Ми не навчимося бути жінкою, яка в кожній хвилині нашого життя. У радянському суспільстві не було таких завдань. Я пишу про «арм православних» для виховання жінок окремо. Я хотів би відзначити, що програма «ми є одним» уклала Християнство. Жінки сприймають чоловіка не тільки як найближча людина (з ким консультуватися, але і не з ним), але в складі себе ідентифікує себе з ним. І встановити. Що ви не один.

Тепер молоді дівчата не прочитали ні Тургенев, ні Пушкін, і читати космо і Привіт. Ні, вони однакові! Останнім часом при наявності 23-річної дівчини тема модних трендів цього літа доторкнулася. О, ні! Я не можу носити довгі сукні - у мене є короткі ніжки!, дівчина прагнула розповісти всім (які ніжки відмінно нормальні).

І це не просто смішний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У тому ж розповіді з дівчинкою «короткими ніжками» не було ніякої людини, яка не могла б відразу дивитися на ноги, хочуть знайти підтвердження, що вони дійсно короткі. Але до цього ніхто не думав про таку думку.

У відносинах часто буває те ж саме – ми повністю «відкриваємо» і плутаємо чоловіка з подругою, продовжуючи злегка «вирівняти» себе щодня. “Чи не маю дуже коротких ніжок в цій сукні?” вона запитала. Це наш найближчий друг, і він буде розуміти все правильно. Дівчинка віддає йому зрозуміти: на сам випадок вона особливо зараз трохи лякає себе, як ніби «для перевірки». Вона просто хоче, щоб переконатися, що вона любить, щоб почути відповідь, що вона найкрасивіша в світі як в цій сукні, так і в іншому, або краще не в усьому!

Але чоловіки різні. Вони не проходять перевірку. У кілька років людина буде чесно вірити, що вона дійсно має короткі ноги. І прийде час, коли цей чоловік буде сказати їй щось схоже, "Дуже, ви краще не зносите це, для дівчаток з довгими ніжками..." Чи буде дівчина зрозуміла в цьому моменті, що вона сама поклала в голові хлопця програму «зеро»? І ця програма, як тільки вона працює, дуже важко стирати і встановити новий.

Як з'єднуються ваші діти

Єдиний вибір!

Людина інтерпретує наші нешкідливі зауваження як самолове, що має підстави. Якщо вона лікує себе таким чином, то можна лікувати її таким же чином, або гірше.

Наша самооцінка реагує на це ставлення з поступовим, але стійким падінням, формуванням істинного образу себе. У той же час людина може відчути свою неймовірну цінність. «Я цінний і не знаю. Я знаходжу себе воістину. З усіма наслідками, опублікованими.

Автор: Анастасія Бєлова

Джерело: set-k-sebe.org/publ/muzhchina_zhenshhina_ljubov/zhenshhina/obnulenie_sebja/23-1-0-120

Категории

Смотрите также

Новое и интересное