Жіноча самооцінка – капітальний ремоделювання та перепланування

Жіноча самооцінка визначає її настрій. Настроювання – це її сучасна реальність та держава її коханих. Сьогодні формується завтра. Не тільки завтра, але майбутнє всієї родини.

Самооцінка жінки є найбільш поширеною проблемою, найбільш поширеним питанням. І до тих пір, поки ви не відповіли його, вам буде знову і знову, під різними соусами.

Давайте подивимося на інший аспект самооцінки. Що це залежить від нас жінок? З чоловіками все зрозуміло – вони підвели підсумки і порівнюють з бажаною кількістю трофей. І це чудово підходить для них. Але ми не робимо. Жінка може зібрати цілий пучок чашок і все ж лікувати себе жахливо. І найчастіше – від досвіду – чим гірше жінка лікує себе, тим більше досягнень вона намагається зібрати, виграти тут і там, стати кращим. Для чого? Здавалося б, що її ставлення до неї змінить.

Отже, що, то, чи відповідає жінка, залежить від того, чи чоловічий варіант з досягненням не працює? Вона сказала, що жінка лікує себе тільки як інші лікують її, особливо близьких до неї. Її самооцінка залежить від того, які відносини вона перебуває в, і як вона оцінює себе, залежить від її вибору близьких. Закрите коло? Чизофренія? Ні, нормальне життя звичайної жінки.

Саме тому наша самооцінка така нестабільна. Я поговорив про хорошу людину, яка любить і поважає вас – ви відчуваєте себе чудово, лікуйте себе з турботою. Я говорю, хто не оцінить тебе, і хто не любить тебе – ти відчуваєш себе як третій клас. І в залежності від того, що люди з вами більше, ви отримаєте різні результати ставлення до себе. Проста математика. Тільки ми підсумуємо не досягнення, а не трофії, але любов, турбота і повагу.

Самооцінка визначає наше спілкування
Жінки з однаковими початковими даними, які отримують різну якісну комунікацію, будуть відчувати себе різними. Я знаю людей, які не дуже даровані від зовнішнього вигляду або інтелекту, але багаті відносинами. Вони не мають проблем, які приймають їх тіло або самооцінка. Хоча ззовні здається, що такі проблеми повинні обов'язково бути, що не можна жити, як це, і це гріх для задоволення, як це.

І навпаки – є пучок красивих, успішних, розумних жінок, поруч з яким є «світи», отруюючи їх життя своєю заздрістю, небезпекою, критики. Ці дівчата часто думають, що щось неправильно з ними. Якщо я не кохаю, то я дійсно ненавигідна любов – це те, що думає жінка. Якщо є багато людей, які не люблять мене, я, ймовірно, проблема. Не в тих, хто дасть їм такий отрутний зв'язок, але з собою.

Розумний, красивий, дивний дівчата страждають від того, що вони не красиві, розумні, добре, тому що хтось сказав щось. Тому що вони намагалися поліпшити їх з дитинства, як це, весь час показує, де ще ви не хороші. І так як не прийнято говорити про хороші речі, щоб не переп'ятити, здається, що все не так в мене. Це погано. Відкидатись від червоної.

Таке ставлення до себе дає поштовх до бульйону внутрішніх критик, які без допомоги батькам, продовжують шукати «допомоги» в цьому світі. І жінка продовжить боїти себе заради коханого, щоб вона, на її думку, нарешті стала гідною. Вона може виходити з своєї шкіри, щоб допомогти бути сказав принаймні одне слово, для всіх, хто хоче довести щось.

Жінка, яка не любить себе, створить так багато перешкод, труднощів і судових рішень в її житті. Вона спровокує світ, щоб змусити її. Зробимо багато зайвих рухів, порожнього, виснаженого, обприскувати, розірвати.

Ось як ми їдемо в подорож трофій і вершин. Якщо це допомагає чоловікам, можливо, це допомагає мені занадто? Але шлях досягнення призводить до знезараження і зміни нічого. Ви не любите себе. Як ще?

шемале
Ви можете зрозуміти механізм формування самооцінки і дізнатися, як вибрати зв'язок. Визначте межі для тих, хто впливає на вас таким чином, відкриті двері для тих, хто любить і оцінить вас, подивіться на однодумців, закривають двері для критики і ворожих людей. Добрі дівчата в цьому місці починають відлягати – вони кажуть, кожен повинен бути коханим. Зайдіть його. Але як? Що, якщо ви не любите себе зараз? Тексти пісень, а це означає: Тоді що ви знаєте про любов?

Любов повинна бути першою в серці. Це дуже містка рослина, і непросто її адаптувати. Маленький проект або холод - він замерзає. Тепла робить її сухим. Вода на час, але не залийте. Подаруйте мені світло, але не загорніть його. Потрібно простір, щоб бути спільними. Але не можна давати занадто багато. Не легко, ху?

Ви повинні почати з себе. Почати ласощі і любов. Перш за себе, а потім до наших сусідів до себе. І часто для того, щоб отримати висушений кущ, потрібно відмовитися від чогось. Наприклад, ведення складних людей. Не створюйте для нього навантаження за її межами, щоб наш квітка міг прийти до життя, викласти, виростити сильніше. І тільки тоді можна спробувати комплексні варіанти зв'язку з ним.

Для нас необхідно спочатку обмежити і віддати себе – розвивати любов в серці, а тільки потім прийняти і любов – коли є вже щось. В іншому випадку, намагаючись прийняти все це і засвоювати себе, ви будете їсти себе - а потім і ваших близьких. Що таке? Які переваги від цього?

Ви хочете прийняти і любити себе? Візьміть свій власний зв'язок серйозно. Збільшити кількість «добрих» і зменшити кількість «поганих». А потім порівнювати стан. Ви помітите, що якщо ви подбаєте про те, що вам потрібно подбати про себе. Коли ви поважали і ви більше не називаєте себе іменами. Коли ви любили, любов в серці. Включаючи вас.

Чому варто доглядати за самооцінкою?
Що важливо? Ви повинні позбутися від помилкового его, бути джмл і все, що. Дійсно? А критики – наші вчителі, наша кармічна гуру. Потім ви повинні взяти більше уроків і отримати з нього якось. Тоді життя буде правильним.

Це те, що добре дівчата думають, хто намагається порадувати всіх і перетравити все, незалежно від того, наскільки важко це може бути. Вони неправильні. Як результат, їх життя часто не роблять одного щасливця, включаючи себе. Ті, що близько до них, не отримують необхідної теплоти, самі дівчата незадоволені себе і ситуацією, в якій вони, навіть якщо вони не мають права на нього. Чому це? Тому що вони не піклуються про основне – самооцінка.

Жіноча самооцінка визначає її настрій. Настроювання – це її сучасна реальність та держава її коханих. Сьогодні формується завтра. Не тільки завтра, але майбутнє всієї родини. Чи знаєте ви, як важливо це зробити зараз? Не тільки для себе, а не для себе. А щоб створити приємне майбутнє для коханих.

Відмінність щасливої жінки і нещастя є те, що колишня дозволяє себе бути щасливими і дозволяє іншим зробити її щасливим. Це її свідомий вибір, відповідно до свого внутрішнього почуття себе. Вона вважає себе гідною турботою, коханим, поважним і цінним. І це те, що вона отримує від інших, які подає свою самооцінку і допомагає їй бути впевненим.

Недостатня жінка не відчуває себе гідною, весь час захищає себе, гниль і катування себе, нічого не за себе, не хоче піклуватися про себе, але не дає інших. Це вибір. Але переважно несвідомо. Вибір, щоб продовжити розглянути себе, як хтось колись сказав їй. Відмінність першого і другого - те, що ви вибрали.

Де вихід?
Проблема з самооцінкою часто очі, які ви шукаєте самі. Мама? Дад? Бос? Критика? Цілий? Ми не знаємо, як судити себе. Тому потрібно змінити початкову точку. Точка зору.

Чи є люди навколо вас, очі яких ви можете подивитися на себе прямо зараз і побачити щось інше? Чим більше приємних і корисних? Чи є люди, які люблять вас, оцінять вас, зрозуміти вас, прийняти вас? Скільки людей? Якщо вони недостатньо, де можна знайти?

Такі зв'язки повинні бути захищені і незрівняні, такі зв'язки повинні бути якомога частіше. Це цілюще спілкування для вас. Це ваш спокійний гавань, де ви можете заспокоїтися, щоб викинути з розуму все зайве. Це місце, де буде зручно і радісно виростити ваш квітка.

Ви думаєте, що це легко? Спробуйте. Ви будете зіткнутися з дикою стійкістю всередині, з почуттям провини, що ви так-і-со, не спілкуючись з такими «імпортантними» людьми. Ти можеш розповісти, що ви захотіли і горді, і що ви можете – і буде – відступати. Ви зможете знову поспілкуватися.

І в зв'язку, що вас живить, здається, що ви не зацікавлені у вас, що ви турбуєте людину, що ви не гідні цього. Ви будете сором'язливі, бояться набрати номер телефону, запитати, прийти до відвідування. Що може бути така хороша людина кладе таку свиню у вигляді себе?

Це початок всіх тих, хто втомився від гри ці виживання гонки. Ті, хто більше не хоче довести що-небудь до будь-якого, хто втомився від топів, чашок і почуття, що вам не важливо, це завжди не достатньо. Перший крок є найважчим. Зайдіть і залиште там, де ви йдете. Візьміть другий і третій крок. Ви готові до цього?

Ольга Валяєва