Я не чекав 5 років тому, щоб побачити свою екс-дружину на дверцятому будинку, я думав, що вона прийшла до апологізації, але це не було тут.

Обов'язок матері зобов'язується бути близьким до своєї дитини в усіх обставинах. На жаль, є випадки, коли навіть це не може впливати на рішення, щоб залишити сім'ю. Ігор ніколи не уявив, що його один раз гарне шлюбне життя. Щоб його дружина залишить йому ще один чоловік, і маленька Данила залишаться без матері протягом 5 років.

Ігор і Анастасія Ігор і Анастасія проживали вже понад одного року. За час свого 7-ї річниці весілля готують їх 6-річного сина, Данила, для школи. Якнайшвидше життя. Яка думка Ігоря. Свою дружину нічого не скаржалось. Він ніколи не припинив любити її або звертати увагу на неї. Його син виріс у любові і турботі. Вони мешкають в комфорті і комфорті.

Але в деякій точці Ігор почав помітити, що Анастасія змінилася. Це стало більш відчуженим і закритим. Ігор часто знайшов своє спальне місце на дивані в вітальні вранці. Коли він стурбований своїм станом і почав запитати питання, Анастасія відповів, що вона хотіла бути самотніми. Ігор лікував це бажання з розумінням. Він довіряв дружину і нічого не бачив в її поведінці.

Але його довіра прийшов до кінця, коли знайомства сказали йому, що тривалий час Анастасія від роботи приніс чоловіка в своєму автомобілі. Це дивно, що Ігор не помітив нічого. Він не міг вірити вуха. Тим не менш, варто визнати, що незнайомець був ідеальним поясненням поведінки Анастасії.

Коли вона повернулася з роботи, Ігор просить про все. Вона не заперечувала, що вона мала ще одного чоловіка. А замість очікуваної карлики і скандалу, Ігор подивився Анастасію.

- Данила буде триматися з мною, Ігор сказав.

- Ну, Анастасія спокійно відповіла, що зробив Ігор некомфортний.

до І ви просто залиште його? Ви навіть не спробуєте взяти його з собою?

Анастасія зважена. Вона закріпила застібку-блискавку на валізу і кладуть її на колесах.

- Моя... Сергій не готовий жити з мене і Данилою. Я повернуся до мене, коли ніхто тут.

Ігор не знав, як реагувати на це. Не давайте йому мир довго. Даниїл ніколи не сказав про те, щоб мати його. Не хочу зустріти свого сина, тому Ігор мав приїхати з розповіді про те, що її мати на бізнес-турі або десь ще на бізнесі.

р.

Сепарація від матері Данила важко здивує час без своєї матері, і за Ігорем це був одним з найскладніших періодів у своєму житті. Але в кінці хлопець прийшов до умов з тим, що його мама «на бізнес-турі» назавжди. Отець і син жив спокійно. Данила добре навчалася, і Ігор перекинув всі свої сили, щоб забезпечити сина сина.

Це роки. Данила стала активним підлітокм, і Ігор придбав світло-сірого волосся в його храмах. Увечері вони грали настільні ігри або на ігровій консолі. Ми вийшли з міста на вихідні. Його стосунки були дружніми, і Ігор був дуже гордим.

З одного вечора вони вибивають на двері і Ігор пішов, щоб відкрити його. Анастасія стояв на дверцятому Вона виглядала красиво і добре вміщена. Очікується пальто, фарбоване волосся і макіяж – зрозуміло, що вона жила краще, ніж Ігор. Він запросив її, до якого жінка погодилася з посміханням. На Данилі припинилася Анастасія. Хлопці не скажуть,

- Привіт, Даня! Вона сказала hello до Анастасії, вимкнувши її високі заготовлені черевики. Вона прийшла ближче до нього. - Як ви?

Данила не відповів. Його обличчя висловило багато речей, і було тільки частина радості.

- Занурення мене за відсутній так раптом. І я шкодую, що я не бачив тебе. Я знаю, що це важко для вас, але це не просто для мене.

Вона продовжила говорити, коли Данила виглядала на її очах широко відкритим. Тоді Ігор назвав всіх для чаю. Відомий, що Анастасія зараз живе в іншому місті. Її чоловік робить багато грошей, і тепер він не розуміє наявність Данила.

до Ось чому я прийшов на Дану. Я не можу залишатися тут довго, я повинен йти додому.

- Як довго ви хочете запросити його? запитав Ігоря.

- Я думав це назавжди. Якщо Данка не розуміла, Анастасія посміхалася. Вона дивилася на Данилу в антизі посмішки. Але вона вийшла невиправда.

Ігор знав, що Данила захотіла бути поруч з матір’ю. Але це не дуже добре, щоб вийти з вашого способу життя в іншому місті. Побачила, що Данила не в положенні, щоб зробити адекватне рішення. Пропонував наступне:

- Danil, ви не повинні йти зараз. Ви можете піти на вихідні, подивитися, щоб говорити.

Вирішено вибір між батьками. Головне для Данила, він повинен був прийняти рішення, що зупинитися. Ігор не хотів зробити мус або почати боротьбу з жінкою, яка зрадила його. З одного боку, він радий, що повернувся в життя сина. А тепер Ігор боявся бути самотнім.

Він провів вихідні самостійно. Він не подумав про те, як, можливо, Данила добре робила в новому будинку Анастасії. Але ще 2 дні були повною тривожністю. Він не хоче бути самостійно.

П'ятий вечір Данила повернулася додому. Перед сном, Ігор запитав його:

- Ну? Чи залишаться ви з мамою?

до Ні, хлопчик помітив голову негативно. Моя мама має дядько, і у мене є одна. Проживання з вами. Наша мати (якщо вона хоче) приходить до нас.

У цей момент Ігор практично схрещений щастям. Він захопив сина і сказав добре ніч.

Як важливо, щоб жінка виконувала свою маму навіть після виїзду з сім'ї? Чи варто повернутися до дитини, яка була навмисно залишена за роки?