321
Мать драконов
Впевнено я розумію, що я довгий і чітко був в ситуації вирівняти життя з планами Айн майбутнього. І Я кажу її, як,
- Ви збираєтеся переробити? Як ви відчуваєте? Або ти зайнятий?
- Ммм. Завтра буде ясно. . .
- Чи прийдете ви в басейн зі мною?
- Ммм.
- Як!
Мама, я зроблю мій розум і розповісти вам завтра.
Він висить.
(доб. 7)
Так, тут в її планах входили гарна фігура і плавання в басейні. І хоча я не чекав нічого подібного, після місяця ніжного, грамотного обробки і нейролінгвістичного програмування («Ви повинні накачати руки вгору», «після сороку – принаймні, необхідно зробити бар, я не розмовляю про тренажери», «як добре, що тепер буде впадати в гамамчик», «навіть, що клуб далеко! – але під час спини – ми не будемо їсти, що найскладніше після тренувань) Я знайшов себе на столі менеджера фітнес-клубу World Jim, видаючи дві клубні картки.
Тепер Asi має заспокійливий коліно і я ходжу окремо. тренажери. До речі, мені подобається.
Як ви це робили лише сьогодні?
до О, добро! Немає одного походу, спокійно зробив все, плавати назад і стільки, скільки я хотів.
- Мама, вам сподобалося це без мене? Де ти тримаєш ти кіт?
- Що сорок котів?!
- Хто живе з однією жінкою. Ви перетворите в одну.
Там був стік. Я кажу:
- Іра обіцяє приїхати до шоу, і ми не будемо. Що я кажу її зараз?
- Розкажіть, що ваш кіт хворий.
Або в іншій ситуації неприємно знайти себе. Коли ви виходить, ви стоячи над фантіком на чистому килимку і кричить чисто, як маничний депресив:
Де, звідки, де, можливо, цей одяг приходять? Просто вакуумувати!
А Ася повільно йде з іншого номера. Він вже досить великий, а потім він в широкому штани, це блокує всю дверну прокладку. І каже він:
- Я впав її. Чому?
І він виглядає. І тоді я змагаюся мовчати. Хоча у мене є сьомий одяг на підлозі, який день. У той час як це, я зазвичай тримати тихий або mumble щось незрозуміло. І вона забирає його і листя. Що ви думаєте це? Як 1-0? Або як 1:1? Я божевільна.
Ось гачок праворуч:
Мама, ми збираємося в місто, робимо, будь ласка.
- Просто для вас, Ася, тільки для вас.
- Ну, за моїм щастям, ви можете вирішити, що таке холодильник.
Або діалог про без питання 10:0 на користь:
- Ася ви ще не протирати пил.
Я просто готовий, я бачу, що ти очищав себе!
- Я був Я чекав тиждень. Я не хочу сидіти в пилу, але я не можу це зробити самостійно. Ми працюємо з живленням.
- Ну, отримайте свої кульки в кулак і зробіть мені чисто!
І навіть це не затишне!
Коли я піду до ванної кімнати без взуття вночі, я боїтеся зустріти вас в передпокої.
Все ще йде без тапочки. Натюрморт! Я втратив всюди.
Я розповім, що я пишу про Ашу (12 років). Що про Гус (16 років)? Перш за все, він рідко додому. І навпаки, теж. І навіть коли він вдома, він свого роду - ви знаєте, хто вирощував дітей.
Я недавно вийшов на кухню два ранку, і він все ще грає онлайн.
Мама каже всім дітям тут і грати.
- І Саша?
- І Саша.
до І мама його пускає?
Знаючи матері Саші, я сумніваю когось.
Він дорослий і бореться за свої права.
до А ти? Боротьба добре?
- У мене є інший підхід.
Це дуже дивний, холодний почуття, що ви більше не є владою ваших дітей. Вони люблять вас, але вони морально сильнішими. Вони взаємодіють тільки у вигляді і в той час, коли вони вибирають. Вони мають престол і співак. Вони виграли.
Саша для збивання«Не отримуй!»: як батьки підняли втрати
Asya в передній атакі, Gus в обході. Парафразування геніальної Полозової: «Якщо слово також гроші, то вони не за мною.» Де мій сорок котів? Або зайдіть яйця в кулак?
Автор: Поліна Санаєва
Джерело: gorabbit.ru/article/mat-drakonov
- Ви збираєтеся переробити? Як ви відчуваєте? Або ти зайнятий?
- Ммм. Завтра буде ясно. . .
- Чи прийдете ви в басейн зі мною?
- Ммм.
- Як!
Мама, я зроблю мій розум і розповісти вам завтра.
Він висить.
(доб. 7)
Так, тут в її планах входили гарна фігура і плавання в басейні. І хоча я не чекав нічого подібного, після місяця ніжного, грамотного обробки і нейролінгвістичного програмування («Ви повинні накачати руки вгору», «після сороку – принаймні, необхідно зробити бар, я не розмовляю про тренажери», «як добре, що тепер буде впадати в гамамчик», «навіть, що клуб далеко! – але під час спини – ми не будемо їсти, що найскладніше після тренувань) Я знайшов себе на столі менеджера фітнес-клубу World Jim, видаючи дві клубні картки.
Тепер Asi має заспокійливий коліно і я ходжу окремо. тренажери. До речі, мені подобається.
Як ви це робили лише сьогодні?
до О, добро! Немає одного походу, спокійно зробив все, плавати назад і стільки, скільки я хотів.
- Мама, вам сподобалося це без мене? Де ти тримаєш ти кіт?
- Що сорок котів?!
- Хто живе з однією жінкою. Ви перетворите в одну.
Там був стік. Я кажу:
- Іра обіцяє приїхати до шоу, і ми не будемо. Що я кажу її зараз?
- Розкажіть, що ваш кіт хворий.
Або в іншій ситуації неприємно знайти себе. Коли ви виходить, ви стоячи над фантіком на чистому килимку і кричить чисто, як маничний депресив:
Де, звідки, де, можливо, цей одяг приходять? Просто вакуумувати!
А Ася повільно йде з іншого номера. Він вже досить великий, а потім він в широкому штани, це блокує всю дверну прокладку. І каже він:
- Я впав її. Чому?
І він виглядає. І тоді я змагаюся мовчати. Хоча у мене є сьомий одяг на підлозі, який день. У той час як це, я зазвичай тримати тихий або mumble щось незрозуміло. І вона забирає його і листя. Що ви думаєте це? Як 1-0? Або як 1:1? Я божевільна.
Ось гачок праворуч:
Мама, ми збираємося в місто, робимо, будь ласка.
- Просто для вас, Ася, тільки для вас.
- Ну, за моїм щастям, ви можете вирішити, що таке холодильник.
Або діалог про без питання 10:0 на користь:
- Ася ви ще не протирати пил.
Я просто готовий, я бачу, що ти очищав себе!
- Я був Я чекав тиждень. Я не хочу сидіти в пилу, але я не можу це зробити самостійно. Ми працюємо з живленням.
- Ну, отримайте свої кульки в кулак і зробіть мені чисто!
І навіть це не затишне!
Коли я піду до ванної кімнати без взуття вночі, я боїтеся зустріти вас в передпокої.
Все ще йде без тапочки. Натюрморт! Я втратив всюди.
Я розповім, що я пишу про Ашу (12 років). Що про Гус (16 років)? Перш за все, він рідко додому. І навпаки, теж. І навіть коли він вдома, він свого роду - ви знаєте, хто вирощував дітей.
Я недавно вийшов на кухню два ранку, і він все ще грає онлайн.
Мама каже всім дітям тут і грати.
- І Саша?
- І Саша.
до І мама його пускає?
Знаючи матері Саші, я сумніваю когось.
Він дорослий і бореться за свої права.
до А ти? Боротьба добре?
- У мене є інший підхід.
Це дуже дивний, холодний почуття, що ви більше не є владою ваших дітей. Вони люблять вас, але вони морально сильнішими. Вони взаємодіють тільки у вигляді і в той час, коли вони вибирають. Вони мають престол і співак. Вони виграли.
Саша для збивання«Не отримуй!»: як батьки підняли втрати
Asya в передній атакі, Gus в обході. Парафразування геніальної Полозової: «Якщо слово також гроші, то вони не за мною.» Де мій сорок котів? Або зайдіть яйця в кулак?
Автор: Поліна Санаєва
Джерело: gorabbit.ru/article/mat-drakonov
Фарба для космічних апаратів, корисних для побутових і будівельних цілей
Ми керуємо паразитами. Літерально.