Мама люблять це.

З Я був дитиною, я не люблю слово "але". Що таке, коли моя мама купила мене трохи щось, наприклад, туфлі, привезені додому, кладуть своє взуття в них, потім зірвав на ньому (Я маю на увазі взуття), зважився і сказав: «Бу сильний!»
Або вона купить одну сторожову полоху, принесіть її додому, подивіться на неї (уважаю, що я говорю про пальто), зважаю і скажеш:

Я ще не розумію, чому те ж, що не може бути красивим і міцним! (Чому ви можете помилитися і думати про мене, і не про деякі нецензії, для цього вам нічого не буде.)
В короткий час вівсяна шапка, яку мами прив'язали мене в класі шість, була з породи "Гаряча тепла!"
Я все ще не можу зрозуміти. По суті, де всі жінки отримують те, що вони потрібні в радянських часи? Ми придбали один від одного з випадків.

Ну, це може стати так, що хтось знайомий з країною верблюдів прийшов до родича знайомого з колегою матері і приніс цілу плечову вовну, яка згідно з ромлянами має деякі незвичайні, просто магічні властивості. Як звичайно, з такого раптового падіння багатства, щасливі були приглушені і нічого не думають краще, ніж заповнювати подушку з вовною. Але, очевидно, вони дуже швидко усвідомлювали, що не можна спати на таку подушку, пролетивши наволочку і продали всі дорогоцінні вовни друзям.
Моя мама отримала кілограм цього дива і вирішила зв'язати мене капелюхом. «Кокерелі» ще не зношували, тому мама прив'язала мене регулярною круглою шапкою. Той, що потрібно було зробити з пумпоном, але не було достатньо вовни для пумпону, але це було спасибі за хорошість, інакше, з гранатом, капелюх не впишеться в кишеню. І переніс його в кишеню - це просто нереально носити його на голову. Чому? Для принаймні чотирьох причин:

1. Стиль. Вовна була жахливо падають, тому її не вдалося розірвати нормально. Пряжа виявилася для деяких роликів. Так капелюх був своєрідним шампанським, заточений, як Колобок після бою з ведмедем.
2. Колір. Незважаючи на будь-які хитрощі, вовна не фарбувалася в будь-який колір, крім його натуральної сором'язливості-червоної. Це, навіть «радичний чорний» © барвник, здавалося б, зробити капелюх тільки коричневим, ще більш ситний.
3. У «Бу тепло» – правда, а точніше, неперевершена правда. Що ж, шапка з чарівної вовни була настільки теплою, що навіть в 30-поверховій заморозці, голова в ній відразу почала потіти. Що відбулося поруч, див. пункт 4.
4. У Він не був чарівним. В той час як шапка була сухим, вона все одно була ведмедна. Що таке, що пахнуть як деякі степові аромати, висушені в кущах черв'яного щита, але так, помахають. Як останній курорт, ви можете поглибити свою капелюшку в кишеню і перепропанувати сусіда на автобусі, щоб кожен розум зрозумілий, що ви нічого не робили з ним. Але варто трохи потіти... Або навіть не так – він взяв хоча б одну сніжинку або одну краплю дощу, щоб падати на цю чарівну шапку, так як він почав стояти. Цей запах був все: відро похил, висипаний брудною неочищеною тіткою з юрти; знежирені вузькі вузькі вузькі вузькі вузькі вузькими шламами, що збивають на березі солоної пустелі озера; рибні корпси купують на отруєній воді з сусідніх хімічних рослин ...
Це, вся складна історія і все більш складне життя центральних азіатських передмістя країни зосереджені в камері вовни. Сама страшна річ не була навіть того, що капелюх себе занурився так багато, що від такого запаху в жаху почали порубати на сході сусідніх собак і корів з неба, серце якого припинилося на літа. Найстрашнішим було те, що цей запах відразу всмоктувався в волосся, і було просто неможливо мити його, розбити його звідти.

Взагалі, я тільки носила капелюшку один раз, а потім я тільки занурю її в кишеню - не вдалося залишити її в домашніх умовах, тому що я пішов за школу перед мамою, зліва на роботу, і вона - за запахом, я думаю - відразу помітив капелюх, якщо я залишила його на вішалка і зачіскав мене до зупинки, щоб витягнути її до вуха в публіці.
Всім зимою я носила капелюшку в кишеню, навіть коли заморозки були понад 30, загартовані, блінк. А як і будь-який загартований хлопець, природно, я не ловила всю зиму.
Але коли навесні мені довелося піднятися з пальто до куртки, то вийшло страшно – шапка в кишені куртки не вписалася. І так один ранок я не можу стояти його, і я кинув цей капелюх в дуже болоти відвантажувального сміття.

Увечері цього дня я зустрілася з матір'ю, що мій капелюх повинен був вкрадений в школі. Мати була дуже засмажена - вона була настільки гордою, що завдяки їй рукоділля, я ніколи не хворий всю зиму. «О, як шкода, що така хороша шапка була вкрадена, - зважила маму довго, «Ш, звичайно, не дуже милий, але так тепло!»

Категории

Смотрите также

Новое и интересное