Як жінки відчувають винність не витрачаючи кожну безкоштовну другу з дітьми?

Життя заради дітей з’являється абсолютно природною для сучасних мам. Тепер мами намагаються відродити кожен вільний момент своїм дітям, а іноді заперечувати себе багато речей для благоустрою дитини. Якщо у дитини виникають проблеми зі здоров’ям з дня народження або він постійно висихає вночі, мати відлякує себе навіть за те, що вона не може впливати. Чому виникає така відданість, чому не може мати дозволити собі відпочинок і довірити частину своїх обов’язків? Коли мама не може впоратися з втомою, вона повинна попросити за допомогою батьків або чоловіка, вона вважає себе поганою матір'ю. Чому це відбувається?

У світі змінюється, ми зацікавимо і маємо доступ до величезного потоку інформації. Це як добре, так і не завжди відмінно. Після того, як батьки підняли свої діти до найкращої з них здатності, купили речі і виховали їх, що вони можуть. Зараз батьки стурбовані психічним здоров'ям дітей, оскільки вони знають, що особистість дитини. Це особливо важливо для дитини дізнатися, що його батьки люблять, підтримувати його, і зробити все, щоб він має успішне майбутнє.

Відчуття провини у мами виникає відразу після народження дитини. І молоді мами відлягали себе і без. Звичок порівняти себе з іншими мамами, порівняти своїх дітей з іншими, культивує комплекс неповноцінності у матері:

Мій син - 2 місяці, і я жити з провиною весь час. Він народився з проблемами здоров'я, не повністю оброблений, але в певній мірі можна виправити. Я намагаюся практикувати - масаж, вправи, медикаменти. Немає молока, я годую вам формулу. Дитина іноді примхлива або щось турбує його, якщо він подається, змінив діапери, і він все ще збив. Я тримаю його в руках, ходити по кімнаті, заспокоїти. Але якщо ви просто поставили його в ребра або навіть просто сидите з ним в руки, він знову починає! Часом я прогуляюся по кімнаті за годину, намагаючись не голосувати мої думки, як «Я втомився від притулку, як це!» І тоді я блюво собі за все це.

Здавалося мені мати, що якщо дитина народжується, це її несправність. Вона була кращою для народження. Вона повинна передбачати все. Але не буває. Не знаю заздалегідь, що буде з ними в годину. Багато мам мають післяпарту депресію, що дуже важко впоратися з собою. Деякі люди загибліться з дитиною і в той же час відмивають себе не люблячи дитину досить.

Коли мама зайнята доглядати за її молодшою дитиною, вона відчуває винний, що вона не приділила достатню увагу її старшому: Стара дочка 6 років. Не так давно народився, і я почав думати з жахом, що я почав любити старше менше. Такі думки лякають мене, тому що з невеликим, що я слухав, і на старшому, як мегер. Вона пропускає мене, вона не має своєї уваги, любов і елементарний вплив, але все вона чує: Я зайнятий, не лазить, не лякаю, не заважати, такі оповідання дуже багато, і кожна мама відлякує себе за всі її дії, кожен крок у піднятті дітей здається непристойним. Крім того, мама не дають собі шанс зробити те, що вони люблять, спорт або просто відпочивати, довіряючи своїм дітям бабусям або чоловіком. Здається, що відповідальність за освіту тільки на матері. Це правда?

436182

Бажання відволікатися, розслабитися і піклуватися про себе дуже природно. Зміни тіла матері, часто мама запускають себе, тому що вони не хочуть залишити дітей на хвилину. Звичайно, з появою дітей є багато нових турбот. Тільки ці побоювання – це не тільки чоловікові, яким жінка не хоче обтягувати його з дитиною, а й мати часто не знає, як впоратися. Два люди взяли участь у створенні нового чоловіка. Чому жінки думають, що Чи може чоловіка спілкуватися з дитиною після роботи?

Стереотипи про жінок Навіть мама бояться судити ззовні. Тут стереотипи відіграють роль, яку не можна позбутися від наших батьків. Відокремлення обов’язків між чоловіком і дружиною було ясно. Мати підняті діти, варені продукти харчування, приносили комфорт до будинку. Батько заробив життя, часто робота чоловіків була фізично важкою, тому що чоловіки після роботи в заводі або в шахті могли тільки засихати пісним супом і згорнути на ліжко.

Ми не можемо сказати, що немає таких сімей. Але в суспільстві, де жінки і чоловіки працюють однаково. У суспільстві переважають інтелектуальну працю, батьки можуть поділитися життям і довести дітей разом, даючи один одному дихання. Чи не так красиво? Але ні, крім того, щоб зробити все, для роботи, отримати форму і одночасно підняти дітей, жінка знецінює всі її зусилля. Вона вважає, що право на відпочинок слід заробляти, що право їсти цукерки і не ділитися з дитиною злочином, і лежачи на дивані, коли бабуся прийшла, щоб сидіти з дитиною, небезпечна.

З любов'ю, щоб почати цінувати все, що ви робите для вашої родини, важливо для психологічного благополуччя і гармонії в домашніх умовах. Якщо жінка є нервовою, відлякує себе за всі неприємності, дуже скоро життя стане нестерпним. Може бути, дитина хоче бути з тато? Може бути, ваш чоловік запитує вас, щоб піти в спа більш ніж один раз, і ви відмовляєтеся від дитини? Почати спілкування з дитиною і чоловіком, почати говорити про те, як ви відчуваєте і що вам непросто. Це не злочин, це життя. Іноді потрібно довіряти коханим і спати на день, поговорити з психологом при прийомі і продовжити виконувати експлуатації вашої матері. Ви не відчуваєте себе як героя після того, як мати найкрасивішу дитину в світі?