Подаруйте сина можливість виростити чоловіка.

Більшість жінок говорять, що немає нормальних чоловіків. Вони вирушили в клас. Відновлені лази і слабкі, ефективні і незимові чоловічі представники. Я не погоджуюсь з тим, що я знаю багато реальних чоловіків і є багато їх у світі. Але є проблема дегенерації маскулінності. Але ми створюємо самі.

Ми створюємо слабкі чоловіки, робимо їх пасивними. Ви думаєте про свої жіночі обов'язки? Я говорю про те, як ми піднімаємо хлопці. Тому що слабкий чоловік починає з матір'ю. Матрац, слоббер, ягода - все це починається в дитинстві. Мами, які не сідають навіть десять років. Мами, які перевозять їх, щоб звільнити все своє життя. Мати, які захищають дітей від роботи і стресу. Мами, які не дають своєї дитини на спорт, але перетягніть їх до танців. Мати, які не дозволяють батькам підняти хлопчиків. Мама, які намагаються насолоджуватися синами, не дозволяючи їм бути на власній. Що ви робите, мама? Хто ви збираєте свині? І хто ти дівчині, що це не страшно?

Це наша друга екстремальна. Ми, як правило, перетворюємо хлопчиків у чоловіків від народження, і змушує їх відчувати чоловіків до п'яти років, коли вони все ще так дрібні і вразливі, коли вони потребують тільки любові, або ми лікуємо синів, як хлопчиків до віку.

Що ви очікуєте від вашого чоловіка? Міцність, визначення, відповідальність, відвага, наполегливість? Що ви навчите сина? Неготуйте, уникайте зіткнень, уникайте труднощів, будьте гнучкими, всім подобається?

Як ви піднімаєте хлопчиків?

Зв'язок між матір'ю і сином завжди особливий. У теплі почуття матері часто приймають над розумом - і тепер вона вже заправляє своє взуття, слухаючи його бат, годуючи ложкою. Навіть якщо мій син п'ять, шість, сім... Чому? Для чого? Якщо ваш син більше п'яти років, ви явно робите щось неправильно. «Чому він ще невеликий», «Я не можу впоратися без мене», «Як я не піклуюся про дитину»... Це дорога для деградації сина. Якщо ви хочете, щоб виростити чоловіка, подумайте про це і зупинитися. Що таке?

Хлопці, які використовуються для виховання батьками. А потім, після війни, коли так багато чоловіків загинув, жінки не могли з'ясувати, що робити з сином. Найзручніша позиція виявилася в виховання домашнього чоловіка для себе. Або навіть чоловіки. Замість «реального чоловіка» ми отримуємо «достойну людину». Мати зробили своїх синів комфортним. Вони дійсно відчували це правильно. Я хочу, щоб вони були щасливими. І так вони змішують всі ролі. По дорозі вони розбили своїх хлопчиків.

В результаті програма «будижа людина» полягає в тому, що жінка каже, не засмічує її, не ходити далеко, не ходити в будь-яку точку, сидіти на ногу прямо, слухати, бути комфортним. А що залишилося від неї чоловіка? Де чоловіча сила, визначення, відвага, яка завжди перетворюється на його жіночу турботу, емоції та хвилювання зустрічі переможця? Де його спрага для вивчення життя, досягнення, труднощі, характер? Де є його керівництво, де влада і дика чоловіча енергія? Де все це? Що чекаємо, коли ми беремо ще одне покоління чоловіків, які піднялися жінками?

Якщо у вас є син, це причина змінити себе. І змінити спосіб, який ми думаємо про батьківство. Якщо ви не були у дитини, у вас була маленька людина. А ти, хто він, або ти дрочить і розірвати його, перетворити його в щось, як жінка, але добрих і слухняних, в побуту чоловіка. Ти можеш підняти чоловіка, для якого буде вдячна ваша дочка, або – навпаки, підняти когось, з ким буде страждати інша жінка.

Виклики

Хлопець ніколи не стане чоловіком, якщо він не стикається з проблемами. Якщо ви робите все для нього, якщо ви не залишаєте його самостійно з перешкодами. Якщо ви не даєте йому можливість його розібратися, дізнайтесь. Якщо все йде в руки, легко і без процідань. Якщо все відбувається самостійно, без участі. Я хочу отримати його. Не використовується для роботи. Зменшити бажання допомогти сина, мама! Залиште його для ваших дочок, які йому потрібні (але це їх, з якоїсь причини, ми змусимо їх зробити все самостійно).

Нехай світ буде поле бою. Битви з носками і шнурками, з брудними пластинами, складними завданнями, складними бойовими техніками. Де він повинен спробувати виграти. Де покласти силу, смарт. Де потрібно тренувати визначення.

Отець.

Хлопець ніколи не стане чоловіком, якщо ніхто не буде поруч з ним. Що можна навчити сина? Небесно. Як стати жінкою. Ви можете зануритися в чутливості, емпатії, чутливості. Це не поганий, але робить його чоловіком? Коли він вже є чоловіком, він може розвивати емпатію і дружину його подякувати йому пізніше. Але що якщо в ньому немає нічого чоловіка, але тіло?

Де знаходить приклад чоловічої поведінки? Приклад, який покаже йому, що його почуття і бажання є нормальними і природними. Коли хлопчики борються, мати зазвичай в паніці і терорі. Вони покажуть своїх дітей довгий час, щоб це не нормально. А дади будуть розуміти - і даї зможуть розповісти сина - це океї. Це причина. Якщо причина заслуговує такого рішення проблеми або може бути простіше і м'якше. Мама, це нормально для хлопчиків боротися. Це спосіб вирішення проблем. Боротьба з інвалідністю, загартованими або перешкодами. Ми не можемо навчити наших синів.

Ми не можемо зрозуміти душу наших синів, бо ми робимо по-різному. Вони мають інші потреби та інші характеристики. Мати з сина може тільки виростити невелику сторінку, яка несе її роял. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми не зможемо говорити про те, що саме вони актуальні. Все, що зацікавить нас, наклеєний «поганим» і «некультурним». Як стати чоловікам в цьому випадку?

Нехай вони мають чоловічі хобі, діяльність, чоловічі розмови. Чим більше чоловіків, тим краще. Риболовля, похід, спорт, будівництво, пригоди, автомобілі, обладнання, бойові мистецтва, мечі та пістолети ...

Подаруйте батькам доступ до сина. І давайте синам доступ до своїх батьків. Подаруйте іншим чоловікам якомога простіше. Дідусь, дядько, брати, викладачі, друзі, тренери. Нехай їх світ сповнений чоловіків. Не ідеальний, але чоловіка. Зрозуміти і направляти їх. Жінка ніколи не може підняти чоловіка з сина. Тільки «Домінантний чоловік». Оздоровлення. Для любові. Але хто буде гірше?Свобода

Хлопець ніколи не стане людиною, якщо він має достатню свободу. Якщо він не може потрапити в будь-яку точку, доторкнувшись все. Інколи при ризику життя і здоров'я. Це чоловічий характер - пізнавальник, дослідник, герой пригодницького роману. Якщо він повинен сидіти на своєму роді прямо, а спрагу для наукових відварів всередині - що робити? Найчастіше – вбити мандрівника, пізнавця, коубой і всі інші «небезпечні» предмети. Не турбувати мами Так, щоб не згасити її. А потім моя дружина. Які гірські лижі? Моя дружина Що таке парашути? Моя дружина не може прийняти її.

Нехай життя буде пригодним квестом. З великою кількістю свободи всередині. Більше активних ігор, спортивних, ризикованих венчур. До речі, вам не потрібно йти туди. Нехай вони знають все це разом з Дадом. Добре для обох.

Це, до речі, відповідь на питання: «Що робити, якщо батько себе власна людина?» Як навчити сина нічого? Так само, як ви, і я зціли через наші дочки, тому батько зможе зцілити і виростити, щоб відкрити поклоніння своїм синам. Але їхній зв'язок повинен бути вільним від жінок в першому місці. Безкоштовно, повний пригод, враження, нові враження. Коопераційний чоловічий досвід. Не ви придумали, і вибрали (так, батько і син, щоб відправитися разом на «дерев’ю» – не рахує).

Рішення

Хлопець не стане чоловіком, якщо він не навчається приймати рішення, приймати вибір, взяти відповідальність за неї. Якщо ви робите всі варіанти для нього, ви завжди гарантуєте, ви завжди диктуєте правильні рішення. Сьогодні він буде робити, як ви кажете і отримаєте хороший результат. Але що відбувається, коли ви не навколо? Яке рішення може зробити самостійно? Чи знає він наслідки, чи знає він відповідальність? Хто в світі відповідає за себе? Ви знову?

Нехай він вирішив і оберіть. Нехай він експериментує з рішеннями і навчаться приймати наслідки. Я не зроблю свою роботу, я отримав два. Він не вимив плиту - немає нічого від нього, всі їсти, і він миє пластину. Він не кладав штани в кошику брудної білизни – він одягав брудний одяг. Або сидячи в домашніх умовах. І так далі.

Давайте йому вибрати, що робити, скільки, коли і як. Яка книга читати, яку гру грати, що малювати і як, з ким бути друзі, які мультфільми дивитися, які побутові обов'язки для виконання. І так далі. Чим більше рішень він може зробити самостійно, тим краще. Подаруйте йому цю практику провалів і перемог, щоб як дорослий він не боїться помилок і перемог, маючи багато досвіду з ними.

Керівництво

Хлопчик не стане людиною, якщо він здатний вести, переважати, конкурувати. Хто він збирається робити це, якщо він піднявся жінці? Як ви змагаєтеся з мамою? Що? І як вона може бути домінантною, якщо вона не дає чоловіка, які можливості?

У той же час, для того, щоб жінка поруч з чоловіком була щасливою, повинна бути держава володіння цією жінкою всередині нього. «Ви шахта» – це повідомлення від очей чоловіка, що може заспокоїти серце жінки. Багато жінок шукали і чекали цього життя. Але як навчиться хлопчика від матері? Ні. Він може тільки навчитися обійти і пригнічувати лідера.

Помилки

Хлопець ніколи не буде людиною, якщо він має обов'язки. Якщо він готовий і він не повинен нічого робити. Якщо годувати його ложкою і зробити свою домашню роботу. Не знає, як чистити футболки потрапити в шафу. Якщо ви не знаєте, яка сторона холодильника відкривається.

Зауважте, що дівчата мають обов’язки досить рано. Незважаючи на те, що вони можуть дати час для відпочинку, вони будуть витрачати свої дорослі миття, готування та очищення. Але хлопчики просто не змогли послужити себе у всьому. І його дружини будуть вдячні вам пізніше.

Допомога

Хлопець ніколи не стає людиною, якщо ніхто не потребує своєї допомоги. Якщо мама сама, всюди на неї, і подбає про нього - що це точка становлення чоловіка? Чоловік, який вам потрібно. Допомога їм потрібна. Хто може показати всі свої найкращі якості, перевершити себе за благо коханої жінки.

Це те, що ви, як мама може зробити. Поставити його на допомогу. Більше, все часу. Задайте мішки, щоб здійснити, і відіграйте з братом-сестром, і вийняти сміття, і очистіть картоплю, і допомогти з роботою. У будь-якій ситуації запитайте допомогу. Не оцінювати свою міцність заздалегідь, вони кажуть, що він не буде справитися. Якщо ви думаєте, що ви не можете це зробити. Він не буде навіть. Почуття ненадійності.

Ви звикли допомогти йому весь час. Досить. Зупинити його. Запитайте на допомогу - краще заохочуйте, що він буде справитися. І давайте йому намагатися, практика. Зміна ролі. Ви не допомагаєте йому, він допомагає вам. Все. Він ваш помічник, захисник, герой і лицар.

Повірити його.

Повірити в нього. Повірити мене, вірити частіше, доглядати менше. Залиште його дочок. Хлопці зробили чоловіка вірою в нього. Ви можете зробити це. Ти міцний. Ви людина. Якщо ви не знаєте. Ви дорослі. Ти міцний. Вам подобається Дад. Ви справжній чоловік! «Мом, я допомагаю вам і тому, що я реальний чоловік, як Дад!» Людина не говорить про кілька літер, але він правий. Тексти пісень, а це означає: Він чоловіка зараз. Працює дуже по-різному. І я не знаю нічого про це, я не хочу нічого зламати. Він чотири рази. І він ще "мій хлопчик" тепер. Але всередині мого хлопчика вже росте «реальна людина» - і ця людина більше і більше. Дуже скоро людина зустріне хлопчика. Все, що я повинен зробити це і не тягнути його назад. Не враховувати його маленькі, солодкі, милі, смішні. Тільки міцні, сміливі, визначені, здатні...

Дайте сина, щоб виростити чоловіка. Подаруйте йому свободу, хто він. Ви хочете, щоб він був чоловіком? Потім виготовляйте себе – не вивчіть його, щоб не пригнічувати, не обмежити його. Вчимося працювати зі страхами і турботами - це твої емоції, і хлопчик не має нічого спільного з ним. Вчитися бути жінкою, дати йому смоли, навіть він тільки п'ять або шість років. Дізнайтеся, щоб прийняти і вірити. Вчитися не покарати їх фізично, не розірвати їх психіки таким чином, вчиться покарати в жіночний спосіб, з підвіскою. Це набагато важче, ніж зробити хлопчика чоловіка.

З нашої великої любові до наших синів нам потрібно вчитися бути строгим і більш затребуваним з ними. З любов'ю і турботою про своє майбутнє, нам потрібно задавати їм частіше за допомогу, навантажити їх фізичною працею. З любов'ю до наших синів нам необхідно об'єднати їх з чоловіками. Видаліть з найближчих оточень, що залишилися в полі зору. Поцілунок і поцілунок верхівки голови перед сном, але в день тримати себе в контрольі і не сколити з хлопчиками. Смокче з дівчатами - це хто все це не буває багато.

Або підготувати до того, що ваш син стане «не-чоловічим» в очах вашого дочка-завдання. І буде ваша відповідальність. Ваша ціна є для вашої власної слабкості, ваша нездатність, щоб дати сина стати чоловіком, який народився. І одна цитата, яка сталася зловити очей, але я дійсно сподобалося її, на той же предмет:

Я запитую вас і себе: якщо дитина є основною цінністю, і якщо жінка керує і працює все, то де є місце для чоловіка? Яке місце дасть йому замість колишнього і природного? Чи покликаний біологічно зробити дочки щасливими, роблячи їх матір'ю; дати дружинам часові радості і заробити гроші (докладно великий), а інакше стояти на бокових лініях мовчки? Чи є це? І навчаються мам і жіночих журналів, про це «щастя» підсвідомо мріяти і променювати тисячі дівчат, які хочуть одружитися?

Вона годує, любить, одяг, штампери, піклується, нічого не прочитає, для мене коханка. Це, дівчата, мрія не про чоловіка, але про кота в черевики, які пухнастий, торкнутися і одночасно дивний працівник. З такою мрією про шлюб, вам доведеться залишатися незаміжнім або в кінцевому підсумку маринувати старіння widower. Щоб запобігти цьому з того, що відбувається, необхідно визнати біблійну ідею сервісу, добровільну приниження і невидиму роль у сні шлюбу (свіжає неминуче, природне і неспроможне). Бажання бути тіньом чоловіка, бажання бути його ребром, і повернути на його природне місце, ближче до серця і під кришкою м'якоть. Ви хочете подарувати себе йому так, щоб ви могли розчинятися в материнство. Потім майбутній щастя проходить з категорії неможливого в категорію можливого, хоча б необов'язково. Андрій Ткачев

І все починається з наших хлопців! Відповідальність на плечі величезна – за щастя майбутніх поколінь, право?

Автор: Ольга Валяєва, глава книги «Дестинська мати»

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/slabyx-muzhchin-sozdaem-my-sami/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное