Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

17 категорій жінок, які особливо повинні піклуватися про себе

Сьогодні ми обговорюємо групи ризику, тобто тим, хто повинен уважно стежити за станом. Ті, які постраждали від емоційного вигорання.

У цьому світі ми є однією групою ризику. Ви можете лише писати один пункт, жінки, і це буде правда. Але намагайтеся детально. Якщо ми розуміємо, чому ми перебуваємо на ризику, ми також можемо зрозуміти, як вийти з них.

1,1 км Одномісні мами.

Вона повинна працювати для двох, будучи мама і тато. І для роботи і виховання дітей – в кінці ми отримуємо величезний стрес. Коли батьки два, вони застосують і підтримують один одного в складних моментах. Згадайте, що два батьки були зроблені, щоб тримати своїх дітей безпечно? Коли виховали маму, вона дає їм батько, який спокійний, і коли мій батько був привезений, мій мати вже заспокоївся. Що про одною матір'ю, відданий і подразнений? Зазвичай немає. Доброго дня, щоб мати батьків або друзів, які допоможуть вам, і якщо ні? Крім того, вона має сильний голод для тісних відносин, які не можуть бути задоволені дітьми, тому вони можуть бути помаранені. І я не говорю про сексуальну близькість, я говорю про відкриття вашої душі до когось. Одну маму не потрібно говорити, це натяг збільшує ще більше.

2,2 км Погода мами - або кілька дітей до 5 років

Навіть одна маленька дитина в будинку стресова, після всього, потрібно дивитися його цілодобово, щоб він не отримував в будь-якому місці і не зашкодить, він постійно потребує мати їсти, спати, піти в туалет і так далі. Коли є два або три? У мене є чотири погоди і перший рік з четвертим був найважчим. Вона каже, що вона все ще не розуміє, як вона збереглася і не збоїв.

Кілька маленьких дітей в будинку є випробуванням міцності і досить серйозною.

3. У Мати з багатьма дітьми

Багато дітей – багато турбот, різних потреб, смаків і персонажів. І все це необхідно врівноважити акуратно і акуратно. Дуже багато зусиль. Як не забути про себе в такій кількості близьких?

4. У Виконавчий директор

Жінки, які мають велику відповідальність. Більша відповідальність, яку ми маємо для інших людей – співробітників, партнерів, клієнтів – більш складний, щоб відчувати себе щасливим. Ми часто сприймаємо цю відповідальність дуже особисто і емоційно, занурюємо себе там з нашою душею. І навіть коли ми збираємося додому, ми не можемо вийняти нашу форму, це так само, як вона росте в нашому тілі. Ось чому це так часто згасає.

5. Умань Мами і татами спеціальних дітей

Я знаю, наскільки важко мати спеціальну дитину. І потрібно більше терпіння навчити його щось, і вам потрібна допомога, підтримка, терпіння. Але ви не можете очікувати такої підтримки від суспільства – засуджування, життєдіяльність, цікавість – нічого більше. І багато дуже смарт-консультацій, неактуальні питання і коментарі, squeamish перегляди ...

6. Жнівень Мати часто хворіють дітей

Виснаження захворювань дитинства. Будь-які пори не так легко для мам. І що, якщо вони пробивають один після іншого і кінця і край не видно? Де можна отримати достатню кількість ресурсів для себе і для дитини, які потребують більшої популярності і уваги?

7. Про нас Меблеві жінки

На жаль, умови проживання в мегаполісі не найкращий варіант для жінки. Дорожні джеми, хит, мінімум природи навколо, шум, нездатність відпочивати, відсутність контакту з землею при цьому спати на закритому поверсі... Якщо ж живемо на дачній ділянці, можна просто погуляти босоніж на траві, і вже заряджати, то в мегаполісі ви прогуляєте в парку годину від будинку, і ще більш втомилися.

8. У Мама з першою дитиною

Це найбільший виклик, другий і третій раз більше не є справою. І ось величезний стрибок і велика зміна життя. У цей період дуже легко розбити, перевипускаючи і виснажувати. Все занадто новий, неприпустимо і незвичайний.

487017р.
9. Навігація Жінки

Ті, хто не один говорити, ніхто не говорити, ніхто не залити душу. Коли немає близьких людей, ні чоловіка, ні батьків (або відносин з ними страшні), ні друзі. І ті, хто доступний, можуть зайняти весь час, недоступні. На Новий рік немає, а день народження – це сумне свято.

10. Дитячі мами

Коли у вас є два важливі завдання одночасно – робота і молоді діти – це дуже складно впоратися з обох. Важко бути однаково ефективним тут і там. Що робити, якщо є чоловік, який хоче звернути увагу і будинок, який потребує замовлення? Наші сили не є нескінченними, але всюди нам потрібна повна участь і показання. У цьому випадку нам нічого не потрібно давати і ніхто не дасть. З любов'ю і відлякують дружину.

11. Жінки, що живуть в складних життєвих умовах

Якщо ви живете в с., в нерозвиненому корпусі, і вам потрібно перенести воду, подрібнити дерево, подбати про велику побутову техніку, мити руками в великій кількості, і так далі, ви ризикуєте. Так само, як і ті, які фінансові ситуації дуже сумні, коли не вистачає грошей навіть для їжі. Захоплення, страх і тверда робота смоктати всі сили.

12. Жінки, що живуть в сім'ях з постійним конфліктом

Конфлікти розсмоктуються, чи з чоловіком, з батьками, з дітьми, з іншими родичами. Це також зона ризику. Якщо у вас є постійна війна в домашніх умовах, це важко залишатися на зв'язку з цим. Боротьба, однак. Вимоги до інших завдань та інших навичок. Не встигнути думати про себе, країна небезпечна!

13. Працівники

Так, якщо ви працюєте багато і багато, без вихідних і перерви, з ранку до ночі, без відпусток, навіть якщо це улюблений бізнес - ви вже за межами лінії. Ви не можете помітити це прямо, але це буде все трохи, падають як сноуборд, і перед відпусткою буде далеко. Або в цьому одномісному двотижневому відпустці подробнее вас так, що нічого не порадує. Тексти пісень, а це означає: Ваше тіло буде йти на страйк, саботаж, і нічого не ви можете зробити про це.

14. Жінки, які допомагають професіоналам

У цьому випадку професійне вигорання часто завагітніє персональний простір, і виходить, що всі ресурси довглися до «допомоги» інших. Я кладаю допомогу в ціні, тому що ми виводяться в момент, коли ми допоможемо неправильно. Коли ми виступаємо не самому, але бажаю, наприклад, честь і вдячність, коли ми проходимо по трикутнику потерпілого-агресора.

15.00 р. Жінки після травмованих психічно

По суті, майже всі нас травмуються на певну ступінь. Ми працюємо з травмами різних способів, компенсуємо всі це різними способами. І тих, хто ігнорувати свої травми і не лікувати, не можна зрозуміти, куди йдуть сили? Це просто. Якщо ваші батьки навчать вас спати самостійно, коли ви почуєте свого малюка, це більше, ніж звук до вас. Ви почуєте звук власної болю і нестерпний. Тексти пісень, а це означає: І всі ваші сили йдуть туди – до власного минулого.

Якщо ваша мама була емоційно заморожена, то прояви будь-яких емоцій вичерпне. Це особливо вірно, коли ваші діти показують вам ці емоції (і вони будуть).

Коли ваша дитина перебуває у віці, в якому ви поранені, не можна опинитися. Тому мама часто кисть працювати після року, від дому і болю. Після того, як наша генерація в дитячій садибі пішла близько року, і цей момент для багатьох не було легко. А наші мами були ще раніше, і вони встигли з нами протягом 3-4 місяців. І так далі.

Нездійснені рани люблять отвори, через які енергетичні витрати.

16. Ідеїсти і хороші дівчата

Погані новини. Більша дівчина є правою і хорошою, меншою міцністю вона має. Все витрачається на збереження образу і вірності. Немає нічого не залишилося для життя і для себе. Так добре дівчата мають недійсним всередині, що вони не можуть заповнювати. Ніщо.

Жінки, які нічого не вірять

Молитва і духовна практика є основним джерелом міцності, особливо після 30-40 років. Це найпростіше зробити і найпростіше зробити. До цього ви можете отримати багато в відносинах, в діяльності, в сім'ї. Але чим старшим нам, тим більше нам потрібно дати, і де її отримати? Є невичерпне джерело, але пити з неї, потрібно віру і традиції. І якщо це не зрозуміло, як програти і чому?

Що про всі ці ризики?

Подбайте про себе якомога простіше. Будь-яке, що дозволяє краще використовувати і доступні на довжині руки.
Шукайте тісну духовну комунікацію в різних варіантах. Сім'я, друзі, рідні. Ті, хто підтримує і допомагає в складних умовах. Це особливо важливо для одного мами.
Природа. Дуже швидко жінка відновлюється в природі, в лісі, на річці. Так, чим більше в житті, тим краще.
Знайти спосіб сну. Особливо важливо для мам маленьких дітей. І ось важливий крок може бути раніше ліжком.
Немає роботи або мислення про це поза робочими годинами. Табу. Зменшити кількість випадків одночасно виконаних і розглядаються.
Мінімізації героїзму, подвигів і перевантажень у вашому житті - включаючи побутові. Не потрібно, і болить вас.
Запитайте на допомогу. Фізичний, моральний, матеріал. Будь-який. І дізнайтесь про це.
Зберігайте журнали і ноти, щоб дізнатися більше і краще чути.
Дозвольте собі «завдяки дні». Ви можете зв'язатися з ними з піжамами і лежати протягом всього дня без перезнищення.
Будь-яка фізична активність – масаж, ванна, йога, тренажерний зал, біг, басейн – все, щоб допомогти розслабитися тіло.
Вивчення жіночих циклів – місячний і менструальний – планувати життя і зрозуміти свій стан.
Віра і молитва. Це універсальний і лікує будь-які проблеми.
Зручно лікувати все - обов'язки, обов'язок і себе. Якщо ви не завжди ідеальні, світ не згорнеться, він стане щасливим.

Не худі на подразниках - чай, кава, шоколад, сигарети, спирт. Це серйозний тягар на тілі, а рельєф тільки тимчасовий.

Не обов'язково купатися в моєму стражданні, вони кажуть, я так поганий невірний. Ви не будете мати нічого хорошого.

Подбайте про себе і відстежуйте свій стан. І найголовніше, як уникнути ризику. Які замки безпеки можна покласти на себе? Як змінити життя?

Я пам'ятаю один з моїх налаштувань. Тоді мій чоловік і у мене був спільний бізнес, який вимагає багато мене і його. У нас були два діти – спеціальна п’ятирічна немовна Данка та однорічна Матвія. Знімна і дорогі апартаменти, відсутність помічників. Я також мав знайти спосіб роботи з двома дітьми.

І так я сидю на стілець до тренера і кажу, хочу розслабитися, немає сил жити так. Він просить, як ми живемо, кидаємо його всім до нього. Тексти пісень, а це означає: Він сказав мені,

"Хоай, який вид "релак"? Двох маленьких дітей, один з особливими потребами, сімейний бізнес, де ви занадто працюєте, як коня, оренда квартири, немає допомоги. Як я можу розслабитися? Релакс і штамп. ?

І тоді я зрозумів, що проблема не вирішується додатковими ресурсами, скільки з них не знайдено – недостатньо. Ми можемо змінити спосіб життя.

Я говорила з чоловіком, і ми дали свої обов’язки на роботу дівчини, яка була оплачена зарплатою. І раптом я повернувся в п'ять або шість годин на день для мого життя. Скільки нервів випустили! Ми також знайшли помічника, який очищав наш будинок один раз на тиждень. Я не був дорогим і некомфортним. Ми також переглянули розклад класу Dani і зробили його більш простим і безкоштовним. У цьому місці було легше для Дани і її чоловіка, які перенесли його на всі ці класи.

Ви можете зробити це до, але це не працює. Перед тим як говорити про це закінчилися в кварелі – ми не маємо додаткових грошей і рук. Але це не чоловік. Я вірю, що ніхто не зробив нічого краще, ніж мене, не було часу, щоб розслабитися, я повинен бігти і подушити. Моя особиста віра, що світ згорнувся без мене зумовив мене, щоб згорнути. І, як тільки я дозволяв собі бути не досконалим, не багатопорушеним і багато способів слабкого, мій чоловік миттєво відповідав і погодився перезавантажити мене. Так, є ще багато факторів ризику в моєму житті, але тепер я розумію, що потрібно контролювати і захищати.

Якщо я є основним джерелом міцності в сім'ї, то моє завдання завжди бути максимально повним. І не тільки знайти, де взяти силу, але і думати, як зберегти їх.

Подбайте, дівчата! В будь-яких обставинах Ви можете організувати своє життя, щоб стрес був менше! Група ризику не є вироком. А причина, щоб змінити життя і зробити його більш приємним і простіше.

Автор: Ольга Валяєва