Поганий материнський комплекс

У нас дуже багато дівчатКоли гарні дівчата ростуть, вони стають гарними мамами. Вони намагаються відповідати на деякі зображення і приклади, відчуваючи величезне почуття провини, якщо це не працює.

Ви дивитеся іноді, і мати вдається варити нові цікаві страви, а стіл прекрасний подається, і її діти їсти брокколі, хребта, і в той же час ніколи не брудниться, і будинок ідеальний порядок, і чоловік дає квіти і прикраси, і вона виглядає як модель, і навіть її бізнес. Увечері вона дає можливості для уроків завтрашнього дня, і протягом дня вона прочитає і навчається з дітьми, і проводить їх до секцій, і має 2-3-4-5 дітей, і немає ніндзя, і у вас є одна!

Просто один, алеВи подивитеся на цю картину, а потім ви подивитеся на себе, і ви розумієте, що ви не подбаєте про майстерність місяця. Вашим дітям їсти крупу, пасту, деякі ковбаси, і навіть суп - відмовлятися. Ви працюєте після того, як вони, як мати мавпи з мультфільму, кричав, з диким поглядом і без будь-якого особистого життя. Не існує часу або енергії, щоб піклуватися про себе. Мій чоловік і я продовжив розмову по телефону три дні тому. Я не пам'ятаю, що таке квіти.

131276

Як не бути сумним про своє імперфікування! Але вона чекала дитини і мріяла, що це станеться - і вона вже приготувала деякі переваги, і вибрала кращі реберця, і вона планувала активний життя. І я хотів швидко, і я думав, що я почав мій маленький бізнес.

Але дитина народилася, і все вийшло бути різними, тому багато різних речей в цих Instagram не показувати! І відновити після пологів, і болю під час грудного вигодовування, і висихання малюка з коліка, і ті дуже неспокійні ночі (події на те, що вони обов'язково обходити вас), і постійне втома, коли навіть розчісувати силу не, і нестерпно стоять на місці ваги з постійним бажанням їсти щось інше.

І трохи потроху, комплекс «Я поганий матері» починає рости. Погано, тому що я не робив все, що я можу, не так добре, не так цікаво, все якось неправильно. Покинувся чоловік, будинок - це мез, дитина не схожа на глянцеві фотографії, а тіло після пологів не радий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Звичайно, це допоможе вам. Ви почуєте щось схоже на це принаймні один раз від незнайомців або близьких:

• Що ти?
  • Чи можна робити це з дитиною?
  • Ви робите це неправильно!
  • Ви думаєте про дитину?
  • Ви вбити його!
  • Ви порушите майбутнє дитини!
  • Не навчайтеся з ним?
  • Чому ще не ходити і говорити?
  • Ти мати!

На самому найменшому, ви прочитаєте його у своїх видах. Бабця на лавці обговорюватиме, що дитина некомфортна, якщо ви перевозите її в слінг. І вони будуть додавати більше, кажуть, де дивляться охоронці, мають дітей і катування. Відносні засоби мають власний стандарт виховання дітей, і це не той факт, що ви впишетеся в ньому - хтось вважає, що потрібно годувати кожні три години і з трьох місяців, щоб дати сік, хтось проти сну і тягових рук, хтось буде активно наполягати, що в рік дитина вже в дитинстві.

Друзі поділяться досягненнями дітей, кажучи, як ти не читаєш поезії в рік? Ось мій! І пішов він до горщика самому від народження, і він ate цукерки цвітача для солодкої душі, і він дізнався kolobok по серці, і практично відразу після пологів він сіла і пішов...

Поганий материнський комплекс забрав усіх жінок.

Який досвід роботи, шукаючи інших і слухайте такі оповідання і зауваження. Іноземці, під впливом своєї справи, починають гальмувати про здобутки дітей, щоб ніхто не подумав, що вони занадто погані мати.

І з часом страх стати поганим в будь-якій іншій області, виштовхується на далекі позиції. І побоюючись стати страшною матір'ю, налякаючи травму на дитину, не даючи йому те, що він потребує, не змушуючи з призначеною місією веде величезна маржа. Що він збирається піти в психологи і розповісти всім, що страшний дитинства він мав. Що ви зателефонуєте вам до одного дня і скажете, як ви зламали життя дитини!

«Я не хочу бачити вас знову і дізнатися тебе!» Недавно, є також страх, що дитина може бути відхилена від деяких охоронців, які вирішили, що ви не справилися добре з вашими обов'язками.

Мама дуже вразлива. Особливо молоді, свіжі запечені. Спеціально для тих, хто вперше його зустрілися. Вони люблять своїх дітей і бояться помилитися. У багатьох місцях вони настільки вразливі, що вони навіть не мають шкіри, нехай тільки бронетехніка. Але вони хочуть підтримувати, особливо з самих близьких, позитивну оцінку всього, що вони роблять щодня, трохи турботи і веселі посмішки.

Тексти пісень, а це означає: І світ не дивно, що ми хочемо переконувати кожну матір, яка вона повинна бути ідеальною, не менше. І досконало в тому, що він був придуманий кимось один раз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Відчуття провини вони будуть виділяти з постійними покупками для дітей, і не тільки.

Вони будуть готові платити за найкращі сади і школи, для секцій і сеансів з психологом, навіть до розпаду себе. Вони не будуть купувати нові сукні для себе, але дитина буде відправлена в кращу школу з найдорожчим рюкзаком. Вони інтенсивно втрачають вагу і їсти свій власний стрес з шоколадом з відчайу. Вони завжди будуть готові довести щось до будь-якого іншого, і це дійсно вигідно.

Але правда полягає в тому, що майже будь-яка мама, яка підняла дитину (нехай вона породилася до неї, чи була вона природна, чи вона виснажена і т.д.) і любить її, як краще вона може бути досить добре.

Так, можливо, є навички, які вона повинна оволодіти, є місця, де вона повинна планувати її життя і подолати деяку лінь, є, ймовірно, багато можливостей, щоб стати краще. Включаючи організацію життя. Але це вже добре, сьогодні прямо зараз.Найкращий для вашого малюка, навіть без брокколі і подачі, навіть без розвиваючих занять на різних системах і запікання іграшок і одягу. До речі, зморшками, мішками під очима після неспокійної ночі, зайві кілограми.

Для дитини вона завжди найкрасивіша, найкраща. Він дивиться на свою маму з глибокими очима і бачить найважливіше – її любовне серце. Доброго дня.

Кожен має складні дні і складні моменти, поломки, втома, апатія, лінь. Навіть люди, які ви шукаєте в соціальних медіа, мають безліч ситуацій, які вони ніколи не скажуть вас або покажуть вас. Поведи мене, такі ситуації не менше, і вони також мають достатньо труднощів. Життя барвисті, і складні дні слідують радісними днями.

Смокче пальці, прикусити нігті. Психотерапевт

Як поліпшити самооцінку дитини. Сонячні вправи

Я просто хочу сказати вам одне: ви всі хороші мами. Тому що страшні мами не запитують себе ці питання, вони не страждають або страждають.

Ви найкращі мами для ваших дітей, бо Господь дав вам ці немовляти, і ваші діти вирішили, щоб народитися. Ви є кращими мамами, тому що ви є єдиною і унікальною для ваших дітей.

Я просто хочу запитати вас, будь ласка, подбайте про себе більш часто і більш інтенсивно! І пам'ятайте, що ви не тільки мати, але і жінки, кожен з вас гарний і неповторний в собі спосіб. Найкраща мама - один, хто щасливий.

Автор: Ольга Валяєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.valyaeva.ru/kompleks-ploxoj-materi/