Топ 10 речей, які ми скажемо подяку вам мамі

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Милосердя – це безчасний і безпростісний, і може бути зрозумілий, якщо ви є батькам самостійно.

Моя любов матері часто бере на себе. Але варто думати про те, скільки вони давали нам, щоб відчути глибоку подяку. Ми вВеб-сайт Вони робили.

27 листопада День матері відзначається в Росії, і ми маємо можливість привітати наших мам і розповісти їм ще раз, скільки ми любимо їх.

Мама навчила нас любити

Мами дали нам безумовну любов, свого роду любов ви любите ніщо, не для приведення домашніх п'яти або допомоги навколо будинку. Просто тому, що ви І, можливо, для того, щоб стати кращими щіками у світі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І ми, в свою чергу, зможемо передати її на своїх близьких, дітей, друзів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Вони дав нам віру в себе

На одному з офіційних прийомів Леонардо DiCaprio сказав про свою матір зі сцени: "Що одна людина, яку я хочу подякувати за стоячу тут." Я виріс в бідності, в жахливому районі, але мій мати показав, що я міг зробити більше.

Мами сказали нам: "Ви досягнете успіху, вам доведеться спробувати." Вони сказали, «Лок, ви навчаєтеся важко і це результат». Вони навчають нас, що варто переслідувати.

Матері навчають нас генерозити і самовідданість

Ми навчимо нас ділитися і допомагати іншим. Починалися з маленькими речами і привертають нашу увагу тим, хто потребує допомоги, такими як бабуся, яка потрібна допомога, сходження на сковорідку сходи або діда, який необхідно зробити спосіб перевезення. Вони навчають нас давати і не заряджати внутрішньо для того, що ми робили для інших. Ми будемо множити на світ і повернемося до нас в одному або іншому вигляді.

Вони навчилися впоратися з невдачею і боротися до кінця .

Мами показали, що не страшно бути неправильним і що ви не повинні відмовитися від першої невдачі. Вони взяли на себе відповідальність за те, що було в житті, і це був найкращий приклад.

Мати допомогли дізнатися себе і світу

Моя мама допомогла мені зрозуміти, що сталося мені. Ми змогли бути з нашою матір'ю, а потім ми можемо принести ці знання на зовнішній світ, не зрадивши себе і не боятися похилого віку. Ми любимо броню.

Під захистом матері ми знаємо світ – і все, що було бажати стало ясно і просто. На початку років ми побачили світ очима - її довіру у світі та любов до інших.

Мами показали, що сім'я є найбільш цінним, і навчається доглядати один одному

Моя мама продемонструвала, що родина є найважливішою для життя людини. Це наш невеликий світ, де все зрозуміло і легко, де все добре знайоме і дорого. У той же час вона змогла передати нам, що мир і хороші стосунки в сім'ї не дарують нічого: це вимагає поваги, терпіння, можливість врахувати інтереси інших і незрівнянний догляд за собою.

Мама навчилися вірити в кращих

Мама може злити будь-які сльози, тільки від голодування і тримати її, і ми посміхалися знову і вірили все буде зроблено. «У нас буде відпочинок на вулиці», і це впевненість, що ми перевозимо нас у доросле життя.

Мати показали, що це означає, щоб насолоджуватися життям

Моя мама навчила мене оцінити момент, жити в сучасному і насолоджуватися життям. Так, вона часто була зайнята прибиранням, приготуванням і миттям, намагаючись подбати про всіх. Але були моменти, коли вона сіла, сміхалася, захотіла і танцювала з нами. І вона подарувала їй щиро і з усім серцем, забуваючи про всі справи і проблеми.

Мама навчила нас прощення

Моя мама захопила нас на все, і її можна було неправильно, ілологічно і смішно навколо неї. Її ємність для прощення і прийняття є найкращою моделлю ролі. І для своїх батьків теж. У той час ми усвідомлюємо, що вони були неправдивими у багатьох напрямках: вони подаються годинником, занадто багато контролю, занадто сильно покарані, ставлять Васю як приклад і т.д.

Я, вони були невірними, і більше одного разу. Але вони завжди думали, що краще для нас. І ми не віримо на помилки, і наші діти можуть один день сказати: "Мама, ти зробив неправильно." І тут є великий ресурс для внутрішнього зростання: ми навчимося пробачати, як наша мама зачаровує нас на все.

Матері дав нам життя

Ми почули це тисячі разів, але це правда. Вони дали нам життя буквально. І подарували нам своє життя — безспішні ночі, чуйні думки, радості та дивови — усе про нас.

І як працює світ, ми розуміємо глибину і силу материнської любові, коли ми стаємо батьками. А потім коло любові закривається.

Фото з Ольги Репкіна

Дивитися також.
Мама люблять мами.
Дякую, Мама!

на www.adme.ru/zhizn-semya/spasibo-mama-814260/