336
Ми готуємо прикраси в домашніх умовах.
Ви думаєте, що це океї, щоб пити часник? Ноп. Не можна пити реальні манжети. З'їсти його можна тільки. Ложки. Тим не менш, сучасний громадянин іноді відмовляється від визнання такого продукту. Ви повинні розвести свою домашню крупу з молоком, кефіром або водою ...
У домашніх умовах, що потрібно приготувати стаканчик? Свіже молоко. Добро реальний, rustic. Що зараз часто привозять і продаються з бочок в заміських селах, рідше в містах.
Сметана. Реальний, свіжі. Для сметани необхідно сметану. Жива сметана може бути визначена терміном зберігання: чим довше допустимий термін зберігання, тим більше підозрює причини молочного продукту. Для того, щоб стартер працював 100%, сметана повинна бути на самому початку вищезазначеного терміну зберігання. Щоб бути справедливим, сметана ніколи не дасть мені вниз. На відміну від йогуртів.
Широкий керамічний горщик і піч. Щоб зробити розтоплене молоко. Напевно, молоко джи можна приготувати по-різному, але знаю, як розтопити молоко в духовці в керамічному горщику. Чи можна зробити горщик придбаного молока? Я сумніваюся. Справа в тому, що молоко повинно бути свіжо розтопленим, бажано не перегріватися. Секрет стійких успіхів в бродіння ферментованого молока, очевидно, є те, що молочне молоко є стерильний. Коли бродіння йогурту з вареного молока, ймовірність того, що процес буде йти неправильно набагато вище. Ви не потребуєте термозварювання.
Тепле місце в будинку. Я прикріплюю каструлю акумулятором, обмотуючи його з усіх сторін ковдрою Чистий термометр для рідини.
Інструкції для приготування домашнього ферментованого молока Свіже молоко доведено до кипіння в широкому сковороді. Вважаю, що я отримав трохи секрету: Після кипіння молоко слід кип'ятити на мінімальному вогні протягом 5-10 хвилин, після чого буде менше шансів вийти в духовку.
Заливаємо гаряче молоко в чистий керамічний горщик. Приблизно 1/3 об'єму повинні залишатися вільним. Я кладу її вище в духовці. Я не закриваю його. Я доводжу до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму (Я отримую стабільну температуру печі близько 180 градусів). Спочатку переконайтеся, що молоко не запускається. Для цього прокочуйте ложку або проколіть утворену піну виделкою. Сумарний час приготування молочного сиру становить 1,5-3 години, за смаком. Чим довше потрібно мити, тим темніше і густіше буде. Справжнє нерозумне молоко дуже смачне. Іноді я не маю часу, щоб залишити...
Прохолодити молоко до 40-42 градусів. Я відкидав в чистому стаканчику, щоб розчинити сметану. Чим більш сметана, тим товстіше і жирніше бродиться м'ясо вийде. Але для сметани досить 1 столова ложка на літр розтопленого молока. Залийте його в горщик, перемішайте його. Я кладу на акумулятор, загортаючи його в ковдру.
До кінця бродіння я залишаю його самостійно. Не ганте, не змішайте!
Акумулятор. Акумулятор може бути настільки гарячим, що закваска буде штампувати. Необхідно переконатися, що температура в горщику не піднімається вище 40 градусів. Нижче ви можете. Я колись не вдалося розрахувати, і варила всю колонію бактерій. Я мав оновити сметану.
Результат вважається готовим, коли він стає «одним» і буде легко відходити від стін, коли горщик нахиляється. Після цього краще покласти в холодильник. Чи можна перемішати готовий одяг – справа смаку.
Бон привіт!
Джерело: Sadovos.ru/retseptyi-lenivyih-blyud/ryazhenka-v-domashnih-usloviyah