Цей природний засіб є секретом розкішного волосся і здоров'я японських жінок!

У жінок азіатської раси ендометріоз та інших гормонозалежних жіночих проблем зустрічаються рідко. Це пояснюється тим, що основа їх харчування є соєвими продуктами, що містять високий рівень аналогів жіночих гормонів. Я не буду нічого заперечувати, я особисто не маю достатньо аргументів для цього. Я просто даю вам деякі факти, і кожен вирішує для себе, чи використовувати соєву. Впевнено, що я вже багато, протягом тривалого часу, в різних формах і в великих кількостях, так як у мене є велика повага до китайської медицини, а китайський сперечався (зокрема), що заміна молочного білка з сої знижує ймовірність жовчних каменів.

Сьогодні про підготовку молочних продуктів з соєвого молока.

Японці кажуть, що соєвий кефір дуже корисний. Вони люблять соєве молоко (і продукти з нього) невагомо, споживають все в величезній кількості. Насолоджуйтеся молоком корова. На форумах про сої і здоров'я можна часто зустріти «Я не схожий на соєве молоко». Ні. Жінка повинна любити його за свою користь.

Соєве молоко, приправлене кефіром, утворює кефір, і приправляється сметаною (2 ложки сметани на 1 л молока) - ферментоване молоко. Готуємо в домашніх умовах дуже просто.

Виготовлений спочатку:

1 день:
1 ч.л. чорного нешліфованого рису «Геммаї» промивається, кладуть в чашку не менше 300 мл, і заливають 60 мл соєвого молока. Витриманий протягом дня при кімнатній температурі. Перша порція молочної ледь охоплює ложку рису, складно, але можна побачити, як її заморожувати «холодний» (перша порція виконана довше, а потім швидше). Якщо це гаряча, ви не можете відстежити, закваска може бути готова миттєво і навіть простратифікована. Але навіть це добре.

День 2:
Ще 60 мл соєвого молока додається до сметани, витриманого 8-10 годин. За допомогою застигання поверхні додається остання 60 мл молока і суміш витримується близько 8 годин. Закваска готова. Після приготування тримайте в холодильнику залишок. Потім 2 ст.л. Закваски кладуть на один літр соєвого молока, залишають при кімнатній температурі. Після того, як кефір готовий (час буде залежати від температури навколишнього середовища).

Це традиційний рецепт. А можна залишити не тільки з рисом, але і з лимоном, полуницею, родзинками, насінням з маринованих слив, маслин і меду, а також листям м'яти. Я знайшов пораду - використовувати для приготування сої, який використовується для приготування такої продукції з коров'ячого молока. Щоб зробити це, додайте трохи готового стартера для молочного корова до соєвого молока (малої кількості), поставте його в тепле місце, щоб вона стала кислою.

Соєвий кефір, який практично не відрізняється зовнішнім виглядом і смаком від звичайного, буде готовий протягом декількох годин. Якщо замінити кефір зі сметаною, то такий же спосіб можна отримати продукт, який нагадує бродне м'ясо в його якості. Додаємо до соєвої молочної кислоти, що міститься в однойменному кефірі, ми отримуємо повний аналог і т.д.

Соєвий кефір, йогурт і ферментоване м'ясо, яке використовується для приготування тофу. Технологія даного процесу не відрізняється від того, що використовується в виробництві звичайного сиру. Тофу також можна приготувати самостійно. Я не знаю, як поширений тофу в різних країнах. Де живуть китайські люди, тофу, ймовірно, буде придбати в своїх супермаркетах. Дешева і хороша якість. Якщо ви хочете зробити це самостійно, опис легко знайти в Інтернеті. Коротко – варіть те ж, як сир з коров’ячого молока.

Я також ознайомився з японськими народними засобами для росту волосся. Сьогодні Я буду говорити про японську мову.Сояй

В цілому, в Японії, Кінако є 1-им місцем для догляду за волоссям - це борошно від смажених і мелених сої. Kinako - це просто магазин ізофлавонів, незамінних для жінок після 35 років. Kinaco містить два рази більше, ніж інші соєві продукти. Тонування волосся (і у чоловіків – і приварних плям на короні) є одним з ознак надлишку чоловіків і недоліку жіночих гормонів в організмі. Ізофлавони від kinaco пом'якшують ефект чоловічих гормонів і підвищують ефект жінки.

Кінако багатий високоякісним білком, вітамінами В1 та В2, містить багато калію, цинку та заліза. Кінако з молоком користується популярністю серед професійних спортсменів. У кулінарії часто використовують для посипання солодощів, але це також може стати основною складовою страв. Кінако має смак, схожий на ефірне масло. В азіатських магазинах вона продається в готовому вигляді. Обов'язково почитайте на етикетці, є тільки соєве борошно (від нерасточених бобів), і кінко (від смаженого).

У домашніх умовах готують дуже просто: сої злегка обсмажують в сухій сковороді або в духовці (на 30 хвилин при температурі 180 градусів, після чого потрібно злегка розбити зерно і відокремити луску (можна поводити її з феном), а тільки потім подрібнити її.

Кінако миючий засіб особливо ефективний при підході зниження гормонального фону, коли волосся може втратити зовнішній вигляд. Діючи з гормонами на волоссі ззовні, а не зсередини, є більш швидким способом і дає відмінні результати.

Як зробити: розвести 2 чайні ложки какао борошна в ємності води, опустити волосся в ємність, акуратно втирати розчин в шкіру голови, в волоссю, вимити. Промийте водою перед промиванням кінако з волосся. Застосувати 1-2 рази на тиждень замість звичайного шампуню.

Вплив: швидке зміцнення волосся, позбавлення від сухості, свербіння і лупи шкіри голови.

Неяпонські жінки, які використовують цей метод, кажуть, що виникає відчуття немивного волосся. І додайте трохи шампуню до кіно настій. Я не Японки і я не можу мити волосся в контейнерах. Для того щоб не мити борошно з волосся на довгий час, я заливу кварок з гарячою водою заздалегідь, проціджувати через час настій (товщину можна з'їсти, досить смачно, з горіховим запахом), моє волосся з шампунем, і промивати розчином кварок, додаючи трохи кондиціонування повітря до нього. Не правило, описане в японському журналі, але я більш комфортний з ним. Але класичний рецепт, який використовується японськими жінками, все ще більш правильно.

Щоб зміцнити волосся і підвищити її рістПозбутися від сірого волосся пити кінко і насіння чорного кунжуту (також пов'язані з фітогормонами). Крім впливу на волосся, цей досить смачний напій надає відмінний ефект здоров'я на гормональну систему, допомагає запобігти остеопорозу, схуднення, позбавлення від запору.

Для приготування необхідно взяти 180 мл (або менше) будь-якого молока, додати 1-3 ч.л. Кінако і ту ж кількість меленого чорного кунжуту (білого очищеного кунжуту кілька разів слабкіше). Згода щодня.

До речі, з кунжутом не потрібно перестаратися (якщо вам подобається напій), кунжутне насіння не рекомендується приймати більше 4 ч.л. на добу. Кінако містить багато лецитинів – «вітамін молоді», оскільки японська його називають. Підсилює кровообіг шкіри голови і, відповідно, посилює живлення волосистої лінії, в зв'язку з чим можна сподіватися позбутися від сірого волосся і волосся. Згідно з досвідом, зібраним журналом, протягом 2 тижнів використання, втрата волосся повністю припиняється, і починається зростання молодого волосся.

Але, як і раніше, не можна сказати, що через 2 тижні волосся зупиниться. Найчастіше випадання волосся є ознакою розладів травлення, і вона не може бути відновлена протягом 2 тижнів шляхом вживання молока з різними добавками (пригоді корисні).

Японська спирається на використання цього напою з kinoko. Сесаме в цьому випадку краще покласти подрібнені, і, як правило, рекомендуємо додавати його іншим стравам (не перевищивши добову норму 4 ч.л.). Але, при використанні чорного кунжуту, сіре волосся не з'являються. Але для відновлення волосся після втрати кунжуту недостатньо, потрібно суміш з квіноком.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: aayurveda.ca/food/soy-women/