Маска для омолодження кухні, після чого я прокинув всі придбані кошти

Багато хто не визнає Домашнє маска рецептий Так само краще всього звернутися до професійного косметолога і вирішувати проблему під його чутливим керівництвом. Що робити, якщо немає такої можливості? Потім допомогти і прийти кошти, приготовані своїми руками.

Я не бачу нічого неправильного з масками будинків. Для їх приготування потрібні тільки свіжі і натуральні продукти. Чому? Особливо сьогодні я пропоную відразу 5 варіантів для харчових масок, щоб вибрати з.

Перші зморшки на обличчі можуть з'явитися в 20-25 років. Це відбувається навіть у ранньому віці. Спочатку поява зморшок на шкірі може стати наслідком неправильного способу життя. Погані звички, небалансована дієта і щоденний режим дуже сильно впливають на стан здоров'я в цілому.

Ми не повинні забувати про екологічні умови, які ми живемо сьогодні. Жінки і дівчата не завжди піклуються про свою шкіру правильно. Наприклад, хтось нехтує етапом тонування в повсякденному житті. Деякі люди забувають зволожувати шкіру.

р.

Також шкіра потребує додаткового догляду. Це різні скраби, пілінги і, звичайно, маски. Експерти рекомендують застосовувати їх на обличчі 2-3 рази на тиждень. Головне, що вона стає звичкою, адже від одноразового використання маски ви навряд чи отримаєте результат.

Харчові маски для обличчя легко виготовляються в домашніх умовах. Рецепти, які я буду ділитися пізніше в статті, відмінно підходять для розгладжування зморшок. Наносити засіб необхідно строго по лініях масажу, а також на сухій шкірі.

Крім того, для найкращого ефекту маска повинна використовуватися перед сном. Кожна з інструментів повинна бути перевірена на чутливість. Деякі компоненти не можуть працювати для вас. Також пам'ятайте: маска не може використовуватися, якщо виникає подразнення або інші пошкодження особи.

Рецепти маски для зморшок
  1. Перша маска допоможе розгладити дрібні зморшки навколо очей. Люди зателефонують їм гусячі ноги. Також цей інструмент відмінно справляється з віковим випуском століття. Щоб досягти позитивних результатів, маска повинна використовуватися в курсі, а саме двічі на тиждень протягом місяця.

Вам знадобиться 1 чайна ложка оливкової олії, 1 яєчний жовток і 3 чайні ложки пюре. Змішайте всі інгредієнти до однорідного стану. Потім наноситься на очищену сухість шкіри.

Потім покрийте обличчя серветкою і дайте маску 20 хвилин на роботу. Потім зніміть зайві кошти з однаковою серветкою. Після миття злегка теплою водою і нанесіть наступний догляд.

2. Якщо ви хочете затягнути шкіру і поліпшити контур обличчя, вам сподобається наступна маска. Для його приготування змішайте 2 столові ложки крохмалю, 10 крапель вітаміну Е (можна купити його в аптеці) і трохи води. З'єднайте інгредієнти, щоб зробити грейл схожий на сметану в консистенції.

Застосувати маску на обличчя і підборіддя, уникаючи області очей. Замочити засіб на шкірі 20 хвилин. Потім промиваємо теплою водою. Маска може використовуватися 1 раз в 4 дні протягом 2 місяців.

Інші рецепти
  1. У домашніх умовах можна приготувати маску з ефектом ліфта. Для цього розвести в 5 столових ложки теплого молока 10 г желатину. Коли продукт набрякає, додайте 1 чайну ложку оливкової олії до суміші і ретельно перемішайте. Потім додайте 1 жовток і вводять 1 ампулу вітаміну Е і А.

Поставте маску на обличчя 25 хвилин. Потім промиваємо теплою водою і добре промиваємо. Один курс включає 10-12 процедур. Потрібно повторювати кожні 3 дні.

2. наступна маска необхідна для тонування і омолодження обличчя. Необхідно змішати 1 чайну ложку картопляного крохмалю, рідкого меду, кефіру і огіркового соку. Останній компонент можна замінити соком алое. Поставте маску на обличчя і шию протягом 25 хвилин. Потім промийте водою.
  3. Маска з ківі допоможе не тільки гладкі зморшки, але і як зволожити шкіру. Щоб приготувати його, змішайте пюре 1 ківі, 1 чайну ложку меду і сметану. Застосувати продукт на обличчя, шию і лушпиння на 10-15 хвилин. Потім промийте маску теплою водою і нанесіть інші засоби догляду: тонік і крем.

Розкажіть мені, якщо ви носити домашні маски для обличчя. Це буде чудово, якщо ви поділилися вашим рецептом у коментарях!