Багато хто не визнає
Домашнє маска рецептий Так само краще всього звернутися до професійного косметолога і вирішувати проблему під його чутливим керівництвом. Що робити, якщо немає такої можливості? Потім допомогти і прийти кошти, приготовані своїми руками.
Я не бачу нічого неправильного з масками будинків. Для їх приготування потрібні тільки свіжі і натуральні продукти. Чому? Особливо сьогодні я пропоную відразу 5 варіантів для харчових масок, щоб вибрати з.
Перші зморшки на обличчі можуть з'явитися в 20-25 років. Це відбувається навіть у ранньому віці. Спочатку поява зморшок на шкірі може стати наслідком неправильного способу життя. Погані звички, небалансована дієта і щоденний режим дуже сильно впливають на стан здоров'я в цілому.
Ми не повинні забувати про екологічні умови, які ми живемо сьогодні. Жінки і дівчата не завжди піклуються про свою шкіру правильно. Наприклад, хтось нехтує етапом тонування в повсякденному житті. Деякі люди забувають зволожувати шкіру.

р.
Також шкіра потребує додаткового догляду. Це різні скраби, пілінги і, звичайно, маски. Експерти рекомендують застосовувати їх на обличчі 2-3 рази на тиждень. Головне, що вона стає звичкою, адже від одноразового використання маски ви навряд чи отримаєте результат.
Харчові маски для обличчя легко виготовляються в домашніх умовах. Рецепти, які я буду ділитися пізніше в статті, відмінно підходять для розгладжування зморшок. Наносити засіб необхідно строго по лініях масажу, а також на сухій шкірі.
Крім того, для найкращого ефекту маска повинна використовуватися перед сном. Кожна з інструментів повинна бути перевірена на чутливість. Деякі компоненти не можуть працювати для вас. Також пам'ятайте: маска не може використовуватися, якщо виникає подразнення або інші пошкодження особи.
Рецепти маски для зморшок
- Перша маска допоможе розгладити дрібні зморшки навколо очей. Люди зателефонують їм гусячі ноги. Також цей інструмент відмінно справляється з віковим випуском століття. Щоб досягти позитивних результатів, маска повинна використовуватися в курсі, а саме двічі на тиждень протягом місяця.
Вам знадобиться 1 чайна ложка оливкової олії, 1 яєчний жовток і 3 чайні ложки пюре. Змішайте всі інгредієнти до однорідного стану. Потім наноситься на очищену сухість шкіри.
Потім покрийте обличчя серветкою і дайте маску 20 хвилин на роботу. Потім зніміть зайві кошти з однаковою серветкою. Після миття злегка теплою водою і нанесіть наступний догляд.
- Якщо ви хочете затягнути шкіру і поліпшити контур обличчя, вам сподобається наступна маска. Для його приготування змішайте 2 столові ложки крохмалю, 10 крапель вітаміну Е (можна купити його в аптеці) і трохи води. З'єднайте інгредієнти, щоб зробити грейл схожий на сметану в консистенції.
Застосувати маску на обличчя і підборіддя, уникаючи області очей. Замочити засіб на шкірі 20 хвилин. Потім промиваємо теплою водою. Маска може використовуватися 1 раз в 4 дні протягом 2 місяців.
Інші рецепти
- У домашніх умовах можна приготувати маску з ефектом ліфта. Для цього розвести в 5 столових ложки теплого молока 10 г желатину. Коли продукт набрякає, додайте 1 чайну ложку оливкової олії до суміші і ретельно перемішайте. Потім додайте 1 жовток і вводять 1 ампулу вітаміну Е і А.
Поставте маску на обличчя 25 хвилин. Потім промиваємо теплою водою і добре промиваємо. Один курс включає 10-12 процедур. Потрібно повторювати кожні 3 дні.
- наступна маска необхідна для тонування і омолодження обличчя. Необхідно змішати 1 чайну ложку картопляного крохмалю, рідкого меду, кефіру і огіркового соку. Останній компонент можна замінити соком алое. Поставте маску на обличчя і шию протягом 25 хвилин. Потім промийте водою.
- Маска з ківі допоможе не тільки гладкі зморшки, але і як зволожити шкіру. Щоб приготувати його, змішайте пюре 1 ківі, 1 чайну ложку меду і сметану. Застосувати продукт на обличчя, шию і лушпиння на 10-15 хвилин. Потім промийте маску теплою водою і нанесіть інші засоби догляду: тонік і крем.
Розкажіть мені, якщо ви носити домашні маски для обличчя. Це буде чудово, якщо ви поділилися вашим рецептом у коментарях!