Про нас

Р

й

Пам'ятайте, коли ми всі грали популярний король гірської гри? Ви сходження на найвищу частину всіх і шутів, що таке сеча: "Я царю гори!" І звичайно, головне завдання: тримати зверху, відштовхуючи всіх, хто намагається прийняти своє місце. Але, як і раніше, хтось тягне за собою ваші штани і ви знову сходження. Невідомо про те, що це буде можливість знову зануритися, а не потерти. Але, як ви сходження назад, ви відчуваєте незначним перед кимось, хто гордо за вас. І, звичайно, в будь-який момент він може відштовхувати вас, бо він заспокійливий, він знає краще. Він царя гори.

Гра забавить вас досягти цілей і виграти. Але не всі готові вчитися, і не всі враження в цій грі приємно. Уявіть собі, що ваше життя є грою. Чи працює він? У будь-якій людині бажання будувати тісні відносини спочатку укладається. Довгий і насичений зв'язок, сильна сім'я і можливість відчувати себе потрібно кимось є важливою частиною життя.

Що я говорю тут? Цар Гори завжди один. Він знаходиться на вершині цієї гори. Після того, як хтось інший з'являється поруч, згідно з правилами, боргу виникає і опонент, неминуче повинен бути відштовхований або падають самостійно. Якщо ви закінчите падіння, ви відчуваєте приниження. Якщо ви не падають, хвилювання перемоги надходить з почуттям самотності. І знову, і знову, і знову.

Ви коли-небудь зустрічали когось, хто завжди має боротися? Таке «Якаліка», що приклеює носи всюди і висловлює свою «сантитивну» думку. В принципі вони не погані люди, і ви навіть можете бути друзями з ними протягом деякого часу.

Здається, що ви просто спілкуєтеся, людина дивно розумний і милий, але потім хтось інший з'являється і ваш друг, як ніби випадково приниження і кладе вас в поганому світлі, а сам залишився зверху. Або інший приклад: ваш друг дійсно зробив великий проект, ви дійсно захоплює його і скажете, як професійний він, і він любить слухати. Коли ви досягнете успіху, він публічно оголошує, що це тільки тому, що він навчає вас. Це можна сказати в жилеті або серйозно, але такі ситуації повторюються з привидною консистенцією. І вся поведінка такої людини через те, що ви повинні вдячні, що він спілкується з вами.

Не дуже приємно.
Тим не менш, що у вас немає нічого спільного з ним, але це так, якщо ваш успіх болить його. Чи не те, що дивиться?
По суті, для такої людини король гори може бути однією особою, і якщо вона не сама, то він програє. І почувати себе як провал, щоб відчути приниження, він відомий з дитинства.

Повернемося до дитинства трохи. У якому віці ви пам'ятаєте себе? У 5-6 років перші фрагментарні спогади. Ви пам'ятаєте, як відчували тебе, коли ви хворіли? Приправа, поломка коліна або через іграшки, що приймають шкідливий Ведмідь в дитячому садку? Коли я запитав одного з моїх клієнтів, якщо вона запам'яталася почуттям шкода для матері, вона сказала, що це не сталося. І якщо вона зламала її коліна, вона була розмариною. Вона відчувала винність і спробувала приховати її від дорослих, щоб не викликати їх проблеми. Дуже комфортний малюк, це не так?

Але в дитинстві, коли наша мама захує нас, поцілунає і каже, що все тонке, все відбувається – це перший досвід прийняття таких складних емоцій як біль і страх. І за допомогою цього приймання наших емоцій як щось природне, є розуміння і прийняття себе.

Але мама є першим симулятором інтимності, довіри, тепла в відносинах. І багато способів залежить від того, чи тренуємо наш мозок серця, щоб створити теплі тісні стосунки з іншими людьми або ні.

Що відбувається в нашій дитині, чия мама не утворювала цю інтимну ідентичність? Його мати, у відповідь на емоції, не приймає їх, але ігнорує їх. А потім у дитини є почуття, що він якось не так, некомфортний, не ідеальний, не підходить для своєї матері. І навчає абсолютно іншої функції – бути ідеальною, щоб виграти і виграти.

Я не хочу, щоб ви отримали враження, що мати такої дитини не любити його на всіх, вона якось нетипічно і сердитися. Не всі. Імовірно, вона теж не раз вчила, що сльози і враження є нормальними, тому яскраві емоційні реакції дитини здаються нестерпним до неї. Вона боїться емоцій. Він сказав: «Це ваша несправність, ви не повинні працювати навколо». Го, з'єднайте коліна з зеленою! або «Не було нічого, щоб дати свої іграшки до цього Ведмідь, наступного разу не давати іграшки нікому!» або «Не було нічого, щоб піти без шарфа, це мій відмова, що я хворий!» Вживати ліки і відновити швидше. Як закрити це?

Якщо ситуація повторює себе таким людям. Найменша невдача, викликана незручністю, або успіхом когось поруч, є їх особиста приниження.

Не може бути зрозуміло з моїх прикладів, чому інші успіхи болять їх так багато. І пам'ятаєте Ведмідь з дитячого садка. Після всього, в цьому сценарії, ведмедя, приймаючи іграшки, залишався переможцем, і наш герой, даючи його, став перемогти. І все це просто гра: хто розуміє правила царя гори, і хто не розуміє, що втратить.
Тренінги, такі як «Дуже успішним у двох днів!» «Такі шляхи подолання термінів і стають багатими!» «Як перестати перемагатися і стати переможцем!» створюються такими людьми для подібних людей. Після всього, тільки живемо в такому світі, обов'язково, що в два дні можна дізнатися багато – успішна людина розповість вам, що робити, і все буде працювати самостійно. Але ці тренінги не навчають можливості закривати іншим особам, відчувати теплі стосунки, зробити друзів і бути друзями з ними. Для них життя - це нескінченна гонка до вершини, і навіть якщо ви досягали цього самого вершини, є завжди хтось краще.

І це дуже феномен лідера самотності має дві сторони. Одна сторона монети: перемога дає визнання, дає переваги. І другою стороною є самотність. токсична самотність нерозчинної дитини. Дитина, чия ціле життя стала нескінченною перегонкою для досконалості, гонка для підкорення гори. І чи вдасться він чи ні, він буде самотнім. Кожен навколо нього є потенційним суперником, і немає друзів, родичів.

Я все частіше дивився на те, як здається невеликими, незначними діями матері або батька призводять до досить значних наслідків. Отже, подумайте про це, коли ваша дитина розбиває коліна, висихає або турбується про отриманий соус, це важливо для того, щоб викинути його для цього або іноді ви можете просто захопити, приймати ці враження і визнати своє право зробити помилку?

Джерело: managrata-studio.ru/articles/odinochestvo-na-vershine/