Замініть «нарцисизм» з «циститом» і ви усвідомите, що ще не потрібна невелика кількість.

Недавні (довго) часи поняття наркозії повільно, але обов'язково перенесли з комплексних підручників з психопатології, спочатку до популярних наукових текстів, потім до телевізора, і, нарешті, до кухні, неминуче скручування.

Телевізор і кухні все ще вірять, що «нарцис» є синонімом «самодемірації». Не завадить нікому. й

Замініть слово «нарцис» з «циститом», «щізофренією» або «птозом», і ви усвідомите, що навіть невелика кількість не потрібно.

457617 р.

Аза

1,1 км Кілька абзаців як тостер. Стародавній римський поет Ovid 2,000 років тому розповіли нам історію молодого чоловіка, який закохався у власній рефлексії в воді і загинув від голоду для непристойного «повеного». Назва хлопчика була Narcissus, звичайно.

Парадокс походження терміну «нарцис» полягає в тому, що термін належить Сігмунду Фрейду, але він, власне, належить тільки до терміну.

Ней-Овід, ні Фрейд повинен шукати інформацію про наркозизм. Набувся найбільш цінна теорія наркозії (і пов'язані підходи лікування)

У зв'язку з тим, що у зв'язку з цим вказаний список імен:

Отто Кернберг,
Хайнц Когут,
Nancy McWilliams,
Грир М. Йонце,
Елінор Грінберг,
Harm Siemens,
Спагнос Лоббб.

2,2 км Вважають, що наркотичні риси укладаються як відповідь на конкретний сімейний контекст:

Потрібні або конфліктні вимоги до дітей
досвід приниження або хронічного недолікного порівняння з іншими, більш успішними або близькими дітьми
досвід голодомості, гострого успіху (або успіху), який досвідчений як передумова для батьківської любові і прийняття.

Розвиток ностичного розладу також сприяє:

наявність депресивних, депресивних або емоційно нечутливих близьких,
ігнорування фактичного емоційного та особистого досвіду дитини,
Використання дитини та його успіхів у досягненні власних цілей ванності (Діти як наркозичне розширення).

3. У У самому загальному сенсі нарцистичні страждання розуміють в цілому комплекс особистих характеристик, в тому числі:

труднощі з формуванням самодосвідомості та самооцінки;
Відмінність створення адекватної мотивації та оцінки їх дій, успіхів, себе та інших;
боляче реагування на реальні або сприйнятливі збої (і, в результаті висока ймовірність депресивних порушень);
Поляризований (або навіть розщеплений на «чорну» та «білу») емоційно-особисту сферу.
Відмінність створення глибоких відносин, формування кріплення до іншого.

Стійкість носової страждання (як і будь-який інший) може мати різні ступені на шкалі ураження. Від наркозичної травми (заповнення є періодично анімованими в дуже специфічних умовах, що нагадують дитячо-травматичний) через акцентування (особа характеризується певними особистісними рисами, такими як змагання, болючий самолюб, страх порівняння і т.д.) до злоякісного нарцисизму, коли ми маємо справу з ураженням рівня особистісного розладу (різноманітне тестування реальності, емоційна нестабільність, низька здатність до відношення тощо).

4. У Провідна характеристика самосвідомості є її поляризацією. Сімейний контекст, з якого надходить нарцистична людина, зазвичай відрізняється знеціненням, надмірними вимогами до успіху дитини, приниження, травматичні порівняння дитини з іншими, умовна батьківська любов і т.д. Всі ці чинники створюють людину, яка виявить її надзвичайно складно, щоб покладатися на власний боділі, емоційно-пізнавний досвід у конвекції себе і світу. Простіше кажучи, якщо все ваше життя ви були маленькими, багато і погано у порівнянні з будь-яким, якщо ви відчували, що мама і тато для батьківського щастя потрібно подарувати щось більше, ніж себе – все це дуже важко сприймати світ, як є і себе в ньому.

5. Умань Така людина має труднощі з адресуванням власної «І». «Добрий» або «поганий» у нього міцно прив’язується до зовнішньої оцінки, а досвід себе безпосередньо залежить від того, як «професійний» або «неприйнятний» він відчуває себе в кожному наступному моменті.

Це те, що я викликав поляризований емоційно-особистий ріал: в залежності від мимовільної успішності / оцінки/випадкового малюнка, така людина відчуває себе як король, програвач, геній, живіт і т.д.

Часто видно, що в почуттях, думках і діях є недолік гнучкості і адекватності реальності. Скоріше, педулум просто переходить з одного стовпа до іншого, і знову назад.

З точки зору зовнішньої функціональності, такі люди можуть бути як дуже успішними, так і не дуже успішними, але їх внутрішня драма продовжує жити відповідно до законів, описаних незалежно від зовнішніх реалій.

Так, я можу сміливо дивитися себе і наполегливо в спорті, поки це допомагає мені отримати високі позначки інших. Випадковий крапок, відмова, депровокація якогось важливого персонажа може бути так ненавидимою, що в місяць я поселиться в причастинці пальників і впевнено сперечався, що це те, що я завжди був відсутнім.

Як ви можете уявити, що правда не є. Правда, я не маю ідеї, які я, і що добре для мене.

Усередині.

Нарцистичний стиль мислення (привабливий спосіб мислення) має ряд характеристик. Хочу зосередитися на головній: когнітивна поляризація. Я прийшов з терміном прямо зараз, хоча я не хотів би здивувати, якщо це не так: Я ніколи не думав нічого оригінального.

Так когнітивна поляризація є прямим продуктом розщеплення в особистих і емоційних реаліях, які ми обговорювали вище. Так само, як нарцистична людина рухається від переживання себе незначно переживати себе грандіозним (з повним почуттям автентичності фактичного досвіду), тому сфера інтелектуальних ідей про світ організована в таких людей на подвійному принципі. Мости часто діляться на трагіальну або героїчну, мрії майбутнього можуть бути грандіозними або катастрофічними.

"Я ніколи не був."
"Хто завжди там,"
"Ми ніколи не - ми завжди."

Звичайно, картина я описую виглядає карикатурно, тому до цього ступеня вона рідко.

У деяких випадках когнітивна поляризація може призвести до імпульсивної або реактивної, а іноді некритичної поведінки, особливо в психологічно складних умовах. Все погано - ви повинні негайно зробити добре, і назавжди. Помилки повинні бути виправлені відразу. Фелл? Стати зараз. Яка? Зцілувати відразу. Щоденник? Відшкодування. Як останній курорт, породжує новий або знайдемо схожий. Продовжується гойдалка, пропускаємо середину.

Зовні.

Робота з наркотичним розладом в психотерапії є тривалим, складним і ніколи не закінчується. Попереднє вирок може звучати депресування, але це правда. І правда полягає в тому, що є базовим дефіцитом, який є нарцистичним.

Однією з основних стратегічних напрямків роботи терапевта з наркозичною динамікою є допомога клієнту, що відповідає дійсності життя. Особливо це стосується Гестальтотерапії, оскільки він традиційно завжди приділяв велику увагу клієнтотерапевтичному процесу в режимі реального часу, фактичному досвіду та феноменології клієнта.

Тактична робота з такими людьми може виглядати дуже різними. Однак головною метою є забезпечення цілісності фактичного досвіду людини та зміцнення здатності клієнта витримати фактичний досвід та контакт з іншою особою (терапевтом) як в реальному часі, так і в потоку даного досвіду.

В будь-який час я маю на увазі повне розуміння людського життя: усвідомлення реальних почуттів, досвіду, імпульсів і супроводжуючого процесу клієнта в контакті з терапевтом. Останнім є надзвичайно важливі, так як одна з основних особливостей наркотичної особистості є слабка здатність бути в контакті (диалог) з іншими, і довірити його поточним психічним процесом.

Я трохи бородавлю теоретичну преплею. Це може виявитися, що довгий лайнер буде непропорційним до простої думки, яка здавалася смішним мені пару днів тому, і для чого я пишу все це. Так дозвольте мені потрапити в точку.

Над.

Давайте звернемося до душі ендоскоп і змініть масштаб. Якщо ви подивитеся на наркотичну епідемію з точки зору історії та географії, ви знайдете щось схоже на це. Кондиціонерський (!) тимчасовий вершник у заплідненні нарцистичного яйця можна вважати 1931 рік за книгу Джеймса Адамса «американська мрія». Незважаючи на простоту, красу і привабливість ідеалів, заявлених в ній (домогосподарство, щастя і загальна самореалізація), виявилося, що, прийняте серйозно, американська мрія значно розбиває душу снів. Незважаючи на безмежність Америки і нескінченність всіх кращих в ній, виявилося, що соціальний ліфт не несе всіх до вершини. Це лише два Макдональди будуть винахідливими. І дев'ятидесяти населення домовилися зібрати куртку, салат і бунг на Big Mac все своє життя. Самореалізація мало для всіх.

Розглянуто найбільш отруйний в американських мріях бути семантичним і мотиваційним вектором, спрямованим на майбутнє. Якщо ви відштовхуєте. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. В цілому, мені здається, що Америка повинна відчувати себе стільки провини, як це робить для спалаху епідемії наркозії як Німеччина для нац злочинів. Зрозуміло, що радянська психічна реальність не краще в цьому сенсі, але, викинувшись далеко за війну, ми тільки зараз починаємо вгадати щось, що в Америці вже давно сказав проголос: полонина летить назад.

Висновок

Згідно з різними думками, «ми» – 15-30 років за «тем». Захоплююча географія носової поляризації можна побачити в еволюції акрилових нігтів. Якщо ми робимо явну подорож по салонах нігтя з Єкатеринбурга в Мюнхен, ми побачимо, що довгі шарні ножі стануть блідо і скорочуються до передмістя, а в Мюнхені манікюр з покриттям зникне як щось відчуження до природи і неприродного.

Тим не менш, у своїй масі люди все ще (поки не тут) не навчилися чути себе, замість того, щоб перевернути всередині вже існуючого відчуження. Здається, що не всі розрізняються один від одного.

"Мадести" не означає "сірий".
Подбайте про себе не означає їсти все, що ви хочете.
Шукаю натуральні не означає носіння чоловічих шортів, якщо ви жінка.
Для того, щоб бути толерантним не говорити мирно через галасливий паркан до торофілу сусід.
Не варто програти обидві ноги, щоб зробити одяг.
Ви не повинні бути психічно відреставровані, щоб навчатися в університеті.
Щоб розробити засіб, щоб знайти найкращий спосіб вперед.

Хочеш стати успішним. Приємно бути красивим.

Але, якщо Ваше місце є набагато більш красивим і приємним, ніж зайняти когось іншого.

Для того, щоб кожен з нас знайти себе, нам потрібно багато років. Травень десятки.

Автор: Поліна Гандовська