10 речей за останній день року

Я пам'ятаю, коли я був в початковій школі, я хотів подумати про те, що я б зробити 31 грудня. Що можна відчути кожен момент свята? Потім я сидів по дереву, сортуючи через потоку дощу, шукаю іграшки і чекаю на Санта Клауса. Тепер час прискорився дещо, ви хочете багато часу - але, біг, ми ризикуємо втратити почуття цього довгоочікуваний день.

Ось 10 речей, які прикрашають 31 грудня і освіжають сприйняття новорічної очікування.

Під час перегляду старого року в бюстлі ми ризикуємо не заперечувати відправлення або прибуття нового. Не можна робити все. Ніщо не буде відбуватися, якщо ми кладемо деякі речі, поки не пізніше.

Так, звичайно, кажуть, що найближчим часом ви познайомитеся з новим роком. 31 грудня — день, коли найважливіше буде.

Давайте вечірку декорувати деталями. Бавовна, серптин, Bengal вогні та свічки. Запах ялинових гілок. Постійно на вогні на дереві і штори. Улюблена музика і фільми.

Щоб бути не під дахом, відчути простір миру і його незалежність. Очі, що пливуть хмари, годування птахів. Зробіть сноуборд, доторкнувшись до кори дерев, дихайте свіжим повітрям.

Напередодні Нового Року. Природа живе самостійно, за межі часу.

За чашкою чаю або какао, сідайте і пам'ятайте, як ви відсвяткували Новий рік як дитину. Як ви почувалися? Що робити? Чи прийшов Санта? Ви можете написати про спогади в блозі, поділитися ними в особистому листуванні, або ви можете просто познайомитись з ними самостійно.

Візьміть останнє фото року або багато фотографій! Ви можете просто натиснути, або ви можете придумати історію і зробити поетапний кадр року. Ви не повинні фотографувати себе – хоча, звичайно, це хороша традиція для багатьох. Головний характер останнього каркасу року легко може стати ялинкою, святковим столом, виглядом з вікна, годинником з замороженою стрілкою - все, що потрібно захопити.

Ви можете змінити календарі до моменту відкриття. Зайдіть і дайте їм чекати на час!

Чи є він пікантний і стильний - або просто отримати святкову скатертину? Припустимо до спокуси і стереотипно варити Олів'є - або спробувати новий рецепт спокуси? Або, можливо, ми повинні обмежити себе закусками?

святковий стіл - місце зустрічі. Зустрічайте людей, друзів, сім'ї, себе і, звичайно, Новий рік.

Вранці замочити під ковдрою стільки, скільки ви хочете. І набрати силу на Новий рік, щоб не збивати ніс під хіями.

І якщо ви хочете розбити всі візерунки, ви можете лежати прямо в старому році. Earplugs, очні патчі - і до наступного року ніхто не турбуватиме вас!

Покращуйте своїх близьких. Ментально. За допомогою текстування або виходу повідомлення в Інтернет. Неважливо, як ви покажете коханим. Головне - знайти час і міцність для цього. Що може бути більш важливим?

Поділіться теплом і повернемося до вас.

У минулому році в минулому році. Не все було радісно і надихає. Але тяги і гранати, збої і втрати перенесли нас, щоб стати сильнішими, хвилювання, допомогли змінити. Все, що відбувається якось, призводить до того, щоб зрозуміти себе і стати собою. І це те, щоб подякувати.

З Новим роком!

Джерело: www.matrony.ru/10-del-dlya-poslednego-dnya-goda/